تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2950 از 3745 اولاول ... 195024502850290029402946294729482949295029512952295329542960300030503450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,491 به 29,500 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

پینگ بنده 220 بود بعد از تغییر دی ان اس شد 190
    اگه شما پستتون رو تاپیک های وب بخونید گفته بودید : روشتون رو نمیشه پابلیکش کرد تغییر دی ان اس یه چیز خیلی ساده و پیش پا افتادس که حتی پشتیبانی هم توصیه میکنه فک نکنم خیلی شاخ باشه : /
    عملا با ریت خط 12 مگابیت دریافت 1536 کیلوبایت امکان پذیر نیست نهایتش 10.5 مگابیت سرعت دریافت میکنید
    تست سرعتتون دلیل بر صحت حرفتون نیست به گفته خودتو لود بالانسر دارید شاید دو تا خط میکس شده
    پهنای باند من حرفی ندارم دوستان قضاوت میکنن چیزی که پهنای باند کمه !
    عزیز سوالاتتون فقط برای انحراف از اصل موضوعه
    1_ شما که علامه دهر هستین این مودر رو روشن کنید برای بنده: بنده هیچ ادعایی نکردم فقط گفتم مبتدی نیستم حداقل یچیزایی سر در میارم
    فقط یک مورد رو جواب بدم
    _ شما اگر میدونستین که اگر کریو رو نت فعال باشه مثل اینه که شما یه مسیر رو دوبار طی کنی اونوقت به نظر پما پینگ و سرعت پایین نمیاد کیفیت کم نمیشه!؟
    هر اتصال اضافی در مسیر گت وی ها همینطور که در کشور عزیزمون مشهمود هستش میانگین 21M/s به تاخیر ها اضافه میکنه:
    میشه لطف کنید چرا من با روشن بودن کریو خرداد ماه گاهی اوقات پینگ زیر 100 داشتم !!؟ بدون کریو تا 70 میرسید دیگه ن ؟
    عزیز میشه لطف کنی کار شاخی که توی اون یکساعت کردی بگی ؟
    در ضمن خدمت شما
    ای کاش از تیم ویور فیلم گرفته بودم اونوقت شما نمی اومدی اینجوری برای من این حرفارو بگی اقا کیوان!
    اما قبل از تغییر دی ان اس پینگت دقیق یادمه میانگین 330 بود اونم با 8% پک لاست بعد اعمال تغییرات روی دی ان اس شد 190 اقای محترم پک لاست هم شد 0%
    در خصوص گفته های شما، اول کار هم گفتم شما به خاطر اینکه تجهیزات ندارین اعم از لود بالانسر و روتر و ........!
    مرد مومن شما میخوای با پورت TCP پینگت بیاد زیر 100 اونم خارج از کشور؟!
    روی پورت TCP حداکثر تا 150 میاد پایین! ولی روی پورت UDP که اینارو معدود روتر ها اعم از ایسوس و پپ لینک ها دارن!
    روی تست هم اگر دقت کرده باشین برای بنده تا 121 برای اسیاتک و برای های وب تا 112 و شاتل تا 106 میاد پایین تر از این عملا برای من رخ نداده چون عوامل زیادی دخیل هستش!
    موقع تست فقط یه پورت فعال بود که اونم اون وقت عکس گرفتم که اگر حرفی باشه برای شما هم شده رو کنم اینم عکس لود بالانسر:

هی من بیام بگم که اینه شما میخوای سفسته میکنی!
    اون مسیرهایی که شما خرداد ماه ازش نت داشتی دیگه ارایه نمیشه دوست عزیز!
    اقای محترم شما هر جور دوس داری فک کن! با تمامی تفاسیر اشتباه از من بود که با شما هم صحبت شدیم!
    در پناه حق

2. این کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام منم این سرویسو گرفتم بعد شما در شب محدودیت سرور داخلی وخارجی ندارید شبهاهم شهابتون با همین سرعته ماله من به زور 800 میرسه چه کارکنم واز کجا نویز خطو ببینم وبگیرم ؟ سوال دوم -شرکتهای دیگه که دارید سرعتتون چطوریه وچه حجمایی وبا چند دانلود میکنه منتظر جوابم ممنون
    اسیاتک شهاب 40 گیگ در ماه سرعت برای سرور داخلی و خارجی در تمامی ساعات یکسانه البته برای بنده شاید در برخی مراکز محدودیت گذاشته باشن که اکثرا هم محدودیت داره وروی 250 لیمیت میکنن! و حداقل 1350 هستش و شب میشه حداقل 25 گیگ دانلود کرد!
    شاتل ارت 5 در حدود ماهی 80 گیگ مصرف دارم چه داخل و چه خارج تا الان محدود هم نشدم!
    های وب یه مگ شبانه هم سرعت فرقی با روز ندار 8 مگ هستش دانلود در شبانه هم حداقل میانگین 10!
    Last edited by frozan2014; 03-07-2016 at 16:55.

4. این کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقای فروزان جواب سوالاتمو بده لطفا وبهترین دی ان اسها برای اسیاتک چنده وچطور بهطوردستی عوضشون کنم ؟

6. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اسیاتک شهاب 40 گیگ در ماه سرعت برای سرور داخلی و خارجی در تمامی ساعات یکسانه و حداقل 1350 هستش و شب میشه حداقل 25 گیگ دانلود کرد!
    شاتل ارت 5 در حدود ماهی 80 گیگ مصرف دارم چه داخل و چه خارج تا الان محدود هم نشدم!
    های وب یه مگ شبانه هم سرعت فرقی با روز ندار 8 مگ هستش دانلود در شبانه هم حداقل میانگین 10!
    دوست عزیز بی زحمت اون روش کاهش پینگ و ... رو برای من هم بفرست . پینگ و باز کردن صحفه من فوقالعاده داغونه !

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اسیاتک شهاب 40 گیگ در ماه سرعت برای سرور داخلی و خارجی در تمامی ساعات یکسانه و حداقل 1350 هستش و شب میشه حداقل 25 گیگ دانلود کرد!
    شاتل وهای وب چه اعدادی رو روی دانلود منیجر نشون میدن دقیقا با چند دانلود میکنه؟ سوال دوم نگفتید نویز خطو کجا ببینم وچطور دی ان اس برای اسیاتک خوبشو بدم پینگم بیاد پایین وبطور دستی چطور وارد کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

جناب فروزان وقتی این سوالاتو جواب دادید لطفا بگید این سرعتی که باید در ای دی ام باشه برای سرعت شهاب و4 مگ نامحدود طلایی ونقره ای وبرنزی اسیاتک چند باید باشه وچطور محاسبه میکنند؟
    برای شهاب روی 10 مگ هستش و اگر خطتتون بکشه میتونید زنگ بزنید و یگید تا 12 مگ اپ میکنن!
    4مگ طلایی و نقره ای رو تو بازه دوماه استفاده کردم فقط برنزی رو نمیدونم 5 ماه پیش!
    4 مگ طلایی رو 6 مگ میبندن اگر مشکلی از بابت خط و .... نباشه! تا اون هدیه اضافی تموم شه البته کل ترافیک روزانه محاسبه میشه مثلا 36 گیگ تقسیم بر 30 میشه روزی 1.2 گیگ با سرعت 6 مگ بعدش 360 گیگ تقسیم بر 30 میشه 12 گیگ با سرعت 4 مگ و بعدش سرویس من سرعتش از 480 شد حوالی 140 یعنی حدود 1 به 3
    نقره ای رو هم 5 تا اون هدیه روزانه تموم شه بعدش رو 4 ثابت میشه بعدش برای من شد 90! اینا تست های 5 ماه پیش هستش! الان نمیدونم شرایط به چه نحوی هستش!

11. این کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ای کاش از تیم ویور فیلم گرفته بودم اونوقت شما نمی اومدی اینجوری برای من این حرفارو بگی اقا کیوان!
    اما قبل از تغییر دی ان اس پینگت دقیق یادمه میانگین 330 بود اونم با 8% پک لاست بعد اعمال تغییرات روی دی ان اس شد 190 اقای محترم پک لاست هم شد 0%
    در خصوص گفته های شما، اول کار هم گفتم شما به خاطر اینکه تجهیزات ندارین اعم از لود بالانسر و روتر و ........!
    روی پورت TCP حداکثر تا 150 میاد پایین! ولی روی پورت UDP که اینارو معدود روتر ها اعم از ایسوس و پپ لینک ها دارن!
    روی تست هم اگر دقت کرده باشین برای بنده تا 121 برای اسیاتک و برای های وب تا 112 و شاتل تا 106 میاد پایین تر از این عملا برای من رخ نداده چون عوامل زیادی دخیل هستش!
    موقع تست فقط یه پورت فعال بود که اونم اون وقت عکس گرفتم که اگر حرفی باشه برای شما هم شده رو کنم اینم عکس لود بالانسر:

اقای محترم شما هر جور دوس داری فک کن! با تمامی تفاسیر اشتباه از من بود که با شما هم صحبت شدیم!
    در پناه حق
    جناب موفق باشی
    ن وقتشو دارم ن حوصلشو
    نماز روزه هاتون قبول

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در پناه حق
    سلام خدمت شما
    نمیدونم جناب فروزان شما چه اصراری دارید که انگار تو کل ایران فقط شما از IT سررشته دارید و بقیه مردم و حتی مسئولین و کارکنان این حوزه هیچی حالیشون نیست
    شما دارید اعلام می کنید که در کشور مشکل پهنای باند وجود نداره خب یه سری هم به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید (تازه خود وزیر و یقیه مسئولین وزارت ارتباطات هم اذعان دارند که پهنای باند کشور (حتی پهنای داخلی) هم کمبود داره و این در حالیه که پهنای باند داخلی 8 برابر پهنای باند بین الملل کشوره، نشون به این نشون که در ساعات شلوغی (به خصوص بین ساعت 10 تا 12 شب) همه شرکت ها کم و بیش افت سرعت و کیفیت رو دارن
    در رابطه با dns هم باید خدمتتون عرض کنم dns نهایتا 30-40 میلی ثانیه میتونه وضعیت پینگ رو بهتر کنه نه اینکه پینگ نصف بشه
    در زمینه سرعت دانلود هم دیگه اینو مبتدی ترین کاربرها هم میدونن که اگه ریت خط 12 مگ باشه در بهترین و ایده ال ترین شرایط سرعت عملی حدود 10.5 مگ (حدود 1350 کیلوبایته) نه 1500 کیلوبایت
    در ضمن نمیدونم شما چرا اصرار دارید که حتما کاربرا بهتون پ خ بدن
    اگه در این حدی که دوستمون گفتن بلد هستید دیگه اینکه انقد مخفی کاری نداره
    همین رنج آی پی و dns و... رو که بقیه کاربرا میان تو پابلیک مطرح میکنن که خیرشون به بقیه هم برسه
    والسلام

15. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من خط ب خط گفته های شما رو بررسی میکنم
    -کی و چه کسی از کدوم PAP دفاع کرده اخه؟! بازم میگم مطالب رو بخون!
    عزیز شما خودت تاپیک های وب گفتی هیچ سرویس دهنده ای مثل های وب نیس این یجورایی تبلیغ نیست ؟
    -در خصوص کمبود پهنای باند مراکز این حرفا فقط برای دور کردن شما از اصل موضوع هستن! هیچ کمبود پهنای باندی نیست چرا که اگر بخوان میتونن تا 20 مگ هم پهنا بدن ولی با کدوم تجهیزات و زیرساخت! شما اول یه اطلاعاتی در خصوص توزیع زنجیره ای پهنای باند که الان به فکرش افتادن نگاهی بنداز بعد بیاد بگو لطفا
    بله پهنای باند 12 گ میفروشن ساعت 5 6 صبح هم سرعت همینقدره ولی 8 9 شب چی ؟! بنظرتون این ناشی از کمبود پهنای باند نیست ؟!
    -جرا ای پی های هر مشترک زنجیره ای از اعداد 4 تایی هستش هر زنجیره برای چی هستش؟!
    نمی ودنم و لازم نیست بدونم !
    -3_فرق گت وی رو با دی ان اس بفرمایید؟!
    اصلا مسیردهی اتصال یعنی چی؟!
    کمرم شکست
    _ فقط میخواستین ببینید من چیکار میکنم؟! خوب پس چه نیازی بود یه ساعت وقت بذارم برای شما اگر خودتون بلد بودین؟!
    قرار بود اون روش هاید رو بگید یک ساعت هم بنده معطل کردید
    _ هر سرویس دهنده ای مسیر خودشو داره دوست عزیز
    مرسی منو از تاریکی های وهم رهانیدی
    - در صورتی که عین روز روشنه نست شما از اول مشخصه!
    بله نیتم مشخصه نمیخوام کسی رام حرفهای شما بشه و با اعصاب خودش و اعضای خونوادش بازی کنه
    -این عکس خدمت شما از فایل هیپو سرور امریکا الان خدمت شما
    ویدیو 4K ببین و کیف کن
    وقتی که شما از مهم ترین مبانی IT چیزی نمیدونید اخه من چه جوری بیام به شما توضیح بدم!
    کی گفته های وب خویه؟! الکی مجهولات زیاد نکن شما جواب سوالارو بده وگرنه بسلامت!
    بحث با شما اصلا صلاح نیست!
    این مسایل یه سری دخیل در خطوط ارتباطی مخابرات هستش و یه سری هم تجهیزات!
    اون افت سرعت به دلیل کمبود پهنای باند نیست به دلیل کم فروش شرکت ارایه دهنده خدمات هستش!
    حالا هی من بگم شما................
    شما ظاهر رو میبینی و قضاوت میکنی ادم عاقل تمامی موارد رو بررسی میکنه بعدش شروع به حرف زدن میکنه!
    بحث الکی ادامه نده! حوصله تایپ کردن ندارم!
    معموله هنوز سنتون به اون برهه ای نرسیده که تعقل نکرده سخن نگی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام عزیز
    از وضعیت خط عکس بده شاید نویز داری
    ن عزیز اسیاتک داغونه تنها برتری داره اینه که برای بعضی دوستان ( خیلی کم ) سرعت شبانه ازاده و شبی 15 20 گیگ میشه دانلود کرد( که البته شاتل لند بهتر از اینه هر چند تازگیا سرورشون خیلی شلوغ شده )
    از لحاظ پینگ و تک کانکشن داغونه
    در ضمن شما کیفیت و سرعت خط یک نفر رو در نظر نگیر و به اکثریت نگاه کن
    شما و اون broosli کاملا از تاپیک های وب گرفته تا الان نیتتون مشخصه!
    ای کم خرد! بسوز تا خاکسترتو باد ببره هههههههههه
    شاتل لند از این بهتره شما تو همین جهالتت بمون بعدش میفهمی شاتل چرا شاتل لند رو راه انداخته! اون اینترانت پسر خوب فرقشو با اینترنت میدونی!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •