بگو حالا يه خالي بستيم
دست از سرمون بردارين ديگه
خوش به حال بچه فالگيراي محله شما
بگو حالا يه خالي بستيم
دست از سرمون بردارين ديگه
خوش به حال بچه فالگيراي محله شما
نه منظورم جمع آوری دکله از طرف شهرداری و ....!!!
نه این آقا می خواد بگه خیلی خیر و پولداره ! باشه آقا تا باشه مثله شما که ضریب نفوذ موبایلا تو کشور زیاد کنن !!!
![]()
ما مي تونيم تو طرح تابستاني ايرانسل تو سيم كارت 150 توماني ان طرح صلايي 15 تومن فقط 1 ماه استفاده كنيم يا بايد
3 ماه 45 تومن رو يكجا بديم ؟؟/
شما فقط قطع شدن انتن را دیدی ولی شما یا کسی شهرداری را در حال جمع اوری دکل دیده ای؟ا اگه به جمع کردن اول باید دکل دروازه تهران را جمع کنند یا حداقل جلوی ساخت وساز توی محوطه ی دکل را بگیرند![]()
نه دیگه به ازای هر یه ماه 15 تومن میدی حالا اگه دوست داری دوماه استفاده 30 تومن میدی و...
Last edited by vahooli; 31-05-2007 at 19:36.
بله ... من خودم دیدم که شهرداری داشت دکل خیابان ولیعصر را برمیداشت ... پوشش طرف های بزرگهر از وقتی این دکل را برداشتند افتضاح شده ... اتفاقا تنها دکلی که ایرانسل برای نصب آن مجوز داشته همین دکل دروازه تهران هست و طرف های خمینی شهر و نجف آباد که به شهرداری اصفهان مربوط نیست که دخالت کنه ... من به شهرداری حق میدم چون ایرانسل می خواهد زیر آبی بره و هزینه ای پرداخت نکنه ... کلا زیاد به فکر راه اندازی رسمی شبکه حداقل امسال را در اصفهان نباشید ... مشکلات تلفن ثابت به ایرانسل هم اینطور که معلوم هست هیچ وقت حل نخواهد شد در اصفهان پس عملا استفاده از ایرانسل حتی اگر راه اندازی رسمی بشه فایده ای نداره ولی ایرانسل هنوز با اینکه این مشکلات را میدونه داره مثل نقل و نبات در اصفهان سیم کارت میفروشه و تبلیغ می کنه و مردم از همه جا بی خبر هم وقتی سیم کارت را می خرند می بینند چه کلاه گشادی سرشون رفته ... ایرانسل اگر به فکر حقوق مصرف کننده بود به این صورت در شهری که این همه مشکلات در آن داره سیم کارت نمی فروخت ...
جالب اینجاست که من حتی قطع شدن آنتنم حس نکردم از رو حرفای شماها میگم !
ایرانسل در طرف های دروازه شیراز و شیخ صدوق و کلا جنوب اصفهان 3 تا دکل نصب کرده و همه هم به شبکه وصل هستند ... یکی در خیابان شیخ صدوق تقریبا نزدیک خیابان نیکبخت و یکی طرف سه راه سیمین و یکی هم طرف های فنی و حرفه ای در خیابان هزار جریب ... احتمالا به زودی شهرداری ترتیب دکل شیخ صدوق را میده چون نزدیک خیابان هست باید از شهرداری مجوز بگیره که نگرفته ... این اطلاعات را از یکی از دوستان که نماینده رسمی ایرانسل در اصفهان هست گرفتم ...
اشتباه کردی خط 6 رو بخون. برای دائمی 3 ماه فعاله. یعنی اخر فضا!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)