عزیزم میشه بگی کُجا رأی دادی ؟ !
خالی بندی هم خالی بندی های قدیم !![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
عزیزم میشه بگی کُجا رأی دادی ؟ !
خالی بندی هم خالی بندی های قدیم !![]()
سلام
یه جا دیگه آپلود کنید عکستون رو
من zero hour رو الان رو سون دارم بازی میکنم
32 بیت
قبل نصب هم با کلی ارور و مشکل روبرو بودم که با نصب پچ و . . حل کردم مشکلم رو
اگه بگید دقیقا چه خطایی میده بهتر میشه کمک کرد
رفع اشکال اجرا نشدن بازی در ویندوز سون
این فایل را دریافت کنید سپس به آدرس زیر برو ید پس از خارج کردن فایل از حالت زیپ یکی از فایل های
options.ini
را انتخاب و در آدرس زیر کپی پیس کنید(فایل ها تنها در رزولیشن با هم متفاوتند) .م
را در مسیر زیر کپی پیس کنید C:\Users\X\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 03-10-2011 at 23:23.
اصلا هم خالی بندی نیست ما تو سایتی که اقای منصوری گفته بود رفتیم تو ی قسمت مد نام نبرد نهایی را دیدیم رفتیم توش یه نظر سنجی یا چیزی شبیه اون بود رای مثبت دادم دقیق یادم نیست کجاش بود و اگرنه واستون میذاشتم مگه مرض دارم دروغ بگم
آقا یک پچ یا مد تووووووپ که خیلی طرفدار داشته باشه بگید و لطفا لینک دانلودشم بذارید....
هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم توی سایت آقای منصوری هم که یک تعداد محدودی مد هست...
اگه کسی لینکی داره که مد خوب و باحالی واسه اضافه کردن ارتش ایران یا روسیه یا نیرو دریایی یا هر مد پر طرفدار دیگه ای، (آخرین و جدیدترین ورژن هرکدوم) رو داره لطفا بذاره....
مرسیییییی
سلام یکی نیست به من کمک کنه من وقتی وارد بازی میشم و در حال ساختن خانه های اولیه هستم چند لحضه بعد دیفیت میشم یغنی شکست میخورم بدون اینکه هیچ دشمنی به من همله کنه در جنرال 2 زیرو لطفا به من کمک کنید
یکی از دوستام همین مشکلو داشت ولی اون بازی که خریده بود روش نوشته بود فارسی یا یه همچین چیزایی که یک تغییراتی توی ایران بهش داده بودن و مثلا روی سربازها که کلیک میکردیم میگفتن"بله قربان"و همین مشکل شما رو داشت و بعد یک نسخه ی معمولی که تو بازار هست و دستکاری نشده بود رو خرید و مشکل حل شد...
شما چی بازیتون دستکاری شدس؟
منم اين سي دي اي كه دارم وقتي نصبش ميكنم اين مشكلو دارم
اما كركشو جدا از اينترنت دان كردم حل شد
فكر كنم چند صفحه قبل لينكشو بچه ها گذاشتن
دوستان سلام من مد restore justice را نصب کرد وقتی به قسمت داستانی بازی میرم eror deficllt tecnical میده و وقتی به قسمت skurmish میریم بعد از چند ثانیه بازی تمام میشه لطفا کمک کنین اخه تو این بازی تیم ایران هم وجود داره
آقای منصوری بیا بگو تا حالا چند تا مُد اومده که توش تیم ایران باشه ؟ ( یه غیر از مُد های خودت )
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)