doostane aziz lotfan begid chetori online ya ba telephone mishe bazi kard
rasti kasi tarkib makhfi balade man ye doone baladam oonam 3ta gooy ke be hame 10 ta mide
doostane aziz lotfan begid chetori online ya ba telephone mishe bazi kard
rasti kasi tarkib makhfi balade man ye doone baladam oonam 3ta gooy ke be hame 10 ta mide
مپ 49 .
B نداره.49 خالی.
چپ چپ . بالا بالا. پس کامل چپ و بالا گوشه گوشه مپ.
باید blink کنید.یه دایره سبز هست.وقتی روش کلیک کنید ترانسفر میشید تو جزیره سمت راست پایین.
مرحله اول باید 4 تا غورباقه بکشین(اولین تو همون جزیره هست) بعد از کشتن4 تا غورباقه و جمع کردن نامه هاشون یه آیتم بسته میشه.میرید رو همون دایره سبز که گفتم.میرید تو جزیره.آیتم رو باید برداری بندازی وسط دایره که تو جزیره هست.چند ثانیه صبر کنی یه دراگون ظاهر میشه باید بکشیش .حالا برگردید به مپ.کارای قبلی رو تکرار کنید.ایندفعه 3 تا رو باید بکشین و چند لحظه صبر کنید ( مثل کارای قبل)دوباره برگردید .ایندفعه 6 غورباقه باید بکشید.بعد که برگشتید به جزیره و ایتم رو گزاشتید و ققنوس رو کشتید.چند ثانیه صبر .invoker ظاهر میشه و وقتی کشتیدش یه ایتم میوفته.که:
522 movespeed
100% 5x ciritical
تمام لول ها رو هم block میکنه
20.000 تا gold میده اگه بفروشیش.
تمام.
(حتما جم داشته باشید. frog ها با lvl میمیرن)
( invoker رو با whos your daddy میتونید بزنیدش)
اگه سوالی بود بپرسید.
چی؟؟؟؟
2 تا بود.اونم تو مپ 35.
پس قضیه ی این عکسی که تو صفحه ی قبلی گذاشتم چی شد؟
Last edited by John CooPer; 10-11-2007 at 19:38.
ایول!!!بچه ها راست میگه!
من امتحان کردم.فقط 13 تا قورباغه باید بکشی که همشون غیب هستن و با ایتم چشم دیده می شن.
اولیش هم پایین Fountain نایت الف ها هستش
همونجا که سه تا درخت هست.
Last edited by John CooPer; 11-11-2007 at 11:31.
برای اینکه ثابت کنم اینم عکسش!
اول Free را انتخاب کنید بعد اون کد رو توی اون مستطیل کوچیک تایپ کنید.(همون کد که بزرگ نوشته)
بعد زیر اون کد که یک لینکه کلیک کنید که نوشته
Download via...
و اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از این قورباغه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا چه جوری باید بریم تو اون جزیره
اون بالا سمت چپ که پر درخت از اونا چه جوری رد شم(یه عکس از اون قسمت میزاری)
1.(من تازه وارکرافت بازی میکنم حدود 1 ماه و زیاد بلد نیسم مثلا اسم ایتمها یا کارایی اونا البته بلدم درستشون کنم
ولی نمیدونم دقیقا برای یه هیرو چه ایتمی ببندم.میشه یه توضیح بدین که چه طوری باید بفهمم برای یه هیرو چی باید درست کنم)
2.ایا تو این بازی ایتم مخفی هم داره ؟
3.به نظر شما کدوم هیرو از همه بهتر برای من که تازه دارم بازی میکنم ؟
4.ایا ایتمی هست که مثلا لول هیروها رو قوی تر کنه
5.میشه یه ضدبرای یه ایتم درست کرد
6.یه چنتا چیز اموزنده هم خودتون بگین؟
منتظر جواب شما بیدم
ممنون.
امتحان كردممپ 49 .
B نداره.49 خالی.
چپ چپ . بالا بالا. پس کامل چپ و بالا گوشه گوشه مپ.
باید blink کنید.یه دایره سبز هست.وقتی روش کلیک کنید ترانسفر میشید تو جزیره سمت راست پایین.
مرحله اول باید 4 تا غورباقه بکشین(اولین تو همون جزیره هست) بعد از کشتن4 تا غورباقه و جمع کردن نامه هاشون یه آیتم بسته میشه.میرید رو همون دایره سبز که گفتم.میرید تو جزیره.آیتم رو باید برداری بندازی وسط دایره که تو جزیره هست.چند ثانیه صبر کنی یه دراگون ظاهر میشه باید بکشیش .حالا برگردید به مپ.کارای قبلی رو تکرار کنید.ایندفعه 3 تا رو باید بکشین و چند لحظه صبر کنید ( مثل کارای قبل)دوباره برگردید .ایندفعه 6 غورباقه باید بکشید.بعد که برگشتید به جزیره و ایتم رو گزاشتید و ققنوس رو کشتید.چند ثانیه صبر .invoker ظاهر میشه و وقتی کشتیدش یه ایتم میوفته.که:
522 movespeed
100% 5x ciritical
تمام لول ها رو هم block میکنه
20.000 تا gold میده اگه بفروشیش.
تمام.
(حتما جم داشته باشید. frog ها با lvl میمیرن)
( invoker رو با whos your daddy میتونید بزنیدش)
اگه سوالی بود بپرسید.
ولي بيشتر از 6 تا قورباغه پيدا نكردم !!!!!
Last edited by R@R#M@N; 12-11-2007 at 14:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)