از این اموزش استفاده کنید برای ویندوز 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این اموزش استفاده کنید برای ویندوز 10
این اپدیت از طریق اپراتور بستگی به این داره که اپراتور اپدیت میفرسته یا نه . نمیشه روش حساب کرد شما الان مودم لاک با فریمور 192 ایرانسل داری و کافیه فریمور اصلی 196 رو از لینک زیر دانلود کرده و از طریق لوکال اپدیت خود مودم واقع در منوی اپدیت به مودم انتقال بدی و تمام . ولی خواستی انلاک کنی آموزش رو گذاشتم و میتونی دست به کار بشی .
اقا متشکر از شما
حقیقت مودم رو الان باز کردم و سیم ها رو هم طبق اموزش لحیم کردم .
فعلا هر کاری میکنم اون درایور huawei 5.01.06 نصب نمیشه رو ویندوز 10 64 . فایل رجیستری رو اجرا کردم ، ویندوز رو هم با حالت disable driver signature بوت کردم ولی اصلا نصب نمیشه .
حالا باز این مهم نیست ، مشکل اصلی اینجاست که من اتصال کوتاه رو میدم و مودم هم همچنان خاموش میمونه چراغاش ، ولی ویندوز اصلا صدایی یا نوتیفیکیشنی برای وصل شدن usb نشون نمیده ! منظورم اینه که الان که درایور نیست ، بالاخره یه اروری چیزی باید بده که اونم نمیده !
راهکار چیه برادر ؟![]()
راه حل جدید برا ویندوز 10 گذاشتم مطالعه کنید
موقع انجام کار و اتصال بوت پین و وصل مودم و زدن به برق دیوایس منیجر رو هم چک کنید ببنید درایو ناشناخته هست یا نه مثل اموزشی که الان تهیه کردم و گذاشتم خودم این مشکل رو روی ویندوز 10 داشتم و حل کردم با این روش .
Last edited by saber73; 25-02-2019 at 00:27.
اتفاقا به ذهنم رسید که دیوایس منیجر رو چک کنم ، ولی حقیقت چیزی اضافه نشد با قطع و وصل کردن مودم و درایوری با علامت تعجب هم نشون داده نشد .
البته سیم رو من با لحیم وصل نکردم و با چسب 123 ارتباط رو برقرار کردم (میدونم الان چند تا فحش از ذهنتون میگذرهولی معمولا جواب میگرفتم از این کار جای لحیم)
باز با لحیم تست میکنم خبرشو میدم . فقط انشالله اخرین سوال این که تو اپدیت رسمی 196 هم انتن دهی و سرعت فرق کرده ؟ یا صرفا تو نسخه انلاکش تفاوت محسوسه ؟
تشکر فراوان
حتما لحیم کنید و اتصالات رو هم قوی و درست بچسبونید . کابل درجه یک اندروید هم استفاده کنید مطمئن باشد همون بار اول مودم راحت شناخته میشه و فقط میمونه نصب درایوها و اونم انجام میدید تمومه دیگه . من چیزی حس نکردم البته من به tdd دسترسی ندارم و فقط fdd تست زدم . فقط اینو میتونم بگم با 192 خیلی از نظر سرعت فرق داره و ارزش داره 196 رو بزنید رو مودم .
فقط میتونم بگم خدا خیر بده هم شما رو ، و هم عزیزی رو که فریمور اوریج 196 رو اپلود کردن .
انتن دهی روی fdd زمین تا اسمون متفاوته با حالت قبل و سرعت از 2 مگابایت/s الان رسیده به حدوده 5 مگابایت .
سپاس ، سپاس ، سپاس![]()
خروجی لاگ نصب درایور
02/25/19 0006 devsetup64: Error : This Driver's Version is lower than the PC has installed...
02/25/19 0006 devsetup64: ERROR: end...
به نظرم با ویندوز 8 کار کنم سنگین ترم!
اگه بخوام ویندوز جدید نصب کنم کدوم بهتره؟ 7 یا 8 یا 10 ؟ 32 یا 64 بیت؟
سلام
به نظر بنده راه دست ترین ویندوز ۷ هستش و حتما نسخه ۶۴ بیت نصب بشه
راه حل جدید رو هم رفتین نتیجه ندادمن خودم موقع تهیه اموزش برای اولین بار بود که مودم رو مثل شما به کامپیوتر رو ویندوز 10 اونم جدیدترین نسخه موجود در اینترنت وصل میکردم و برا منم طبق اموزش ارور درایو ناشناخته داد ولی دقیقا با روشی که گفتم راحت بدون هیچ اخطار و اروری درایوها رو شناخت و پورتها رو هم نصب کرد . اگه حالت test mode فعال باشه و در این حالت اقدام به نصب درایوها کنید نباید دیگه اخطار بده چون حالت تست هست دیگه و میتونید هر درایوی رو تست کنید . اینطوری باشه مجبورید 7 بریزید رو کامپیوتر .
Last edited by saber73; 25-02-2019 at 01:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)