تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 614 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 6134

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من کافومون نوری شده الان تقریبا 3 ماهی هست
    اومدن دو ماه پیش کافو رو نصب کردنو کاراشو کردن الان فقط مخابرات نت میده
    رفتم پیش امورمشتکرین مرکز ی خانوم milf حرفه ای بادکنکی
    میگم قربونت برم FTTH میخوام میگ جانم؟میگم اینترنت فیبر نوری میخوام نیم ساعتم توضیح بیا بده میگه فیبر میگ برا چی میخوای؟ تو ذهنم گفتم میخوام گلای قالی پر پر کنم
    گفت نداریم تو خیابونتون هنوز راه نیافتاده سه جا تو این مرکز(شهر) فیبر داره میتونیم بدیم صبر کنید
    گفتم سگ خورد VDSL بده میگ که هنوز راه نیافتاده حالا کافو نوری بماند FTTN ک سر کوچس
    بماند ک کافو رو هم گرفتن FTTC کردن
    گفت نداریم گفتم خب بابا ADSL بده گفت پورت ازاد نداریم
    حاجی من رد دادم یکم ولوم دادم صدارو عصبی شدم
    ی سرویس نت درست درمون از شاتل داشتیم ریدید توش و حالا دارم میگم ی پخی بدید پوسیدم تو خونه
    گفت برو پیش ریس مرکز رفتم پیش اون گوساله هم همینجوری ی شماره گرفت و گفت بهت زنگ میزنیم کارشناسی باید بشه و ازین حرفا
    اقا الان VDSL کافو نوری سر کوچه هست و FTTC کابینت جدید اوردن حدود ۳۰۰ متری خونه ولی FAT نزدیک نداریم
    راه حلی چیزی ندارید؟

بخوای به این پدرسگا بگی بیان ازش فیبر بکشن برات تا جلو در خونت با هزینه از جیب خودت چقدر میشه؟
    سایتش هم ک اصن ثبت نامش کار نمیکنه

2. 4 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من کافومون نوری شده الان تقریبا 3 ماهی هست
    اومدن دو ماه پیش کافو رو نصب کردنو کاراشو کردن الان فقط مخابرات نت میده
    رفتم پیش امورمشتکرین مرکز ی خانوم milf حرفه ای بادکنکی
    میگم قربونت برم FTTH میخوام میگ جانم؟میگم اینترنت فیبر نوری میخوام نیم ساعتم توضیح بیا بده میگه فیبر میگ برا چی میخوای؟ تو ذهنم گفتم میخوام گلای قالی پر پر کنم
    گفت نداریم تو خیابونتون هنوز راه نیافتاده سه جا تو این مرکز(شهر) فیبر داره میتونیم بدیم صبر کنید
    گفتم سگ خورد VDSL بده میگ که هنوز راه نیافتاده حالا کافو نوری بماند FTTN ک سر کوچس
    بماند ک کافو رو هم گرفتن FTTC کردن
    گفت نداریم گفتم خب بابا ADSL بده گفت پورت ازاد نداریم
    حاجی من رد دادم یکم ولوم دادم صدارو عصبی شدم
    ی سرویس نت درست درمون از شاتل داشتیم ریدید توش و حالا دارم میگم ی پخی بدید پوسیدم تو خونه
    گفت برو پیش ریس مرکز رفتم پیش اون گوساله هم همینجوری ی شماره گرفت و گفت بهت زنگ میزنیم کارشناسی باید بشه و ازین حرفا
    اقا الان VDSL کافو نوری سر کوچه هست و FTTC کابینت جدید اوردن حدود ۳۰۰ متری خونه ولی FAT نزدیک نداریم
    راه حلی چیزی ندارید؟

بخوای به این پدرسگا بگی بیان ازش فیبر بکشن برات تا جلو در خونت با هزینه از جیب خودت چقدر میشه؟
    سایتش هم ک اصن ثبت نامش کار نمیکنه
    دوست عزیز اگر بخوای از جیبت بدی هزینه ها میلیونیه اگه قبلاً از شاتل داشتی و راضی بودی از یه شرکت ای دی اس ال دیگه سرویس بگیر یا از روشهایی مثل TD LTE استفاده کن به نظرم باید هنوز صبر کرد تا این تکنولوژی فیبر جا بیفته و هم قیمتاش شکسته بشه و هم سفارش سرویسش راحتتر بشه

4. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farshad_scientist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سگ برینه به این adsl بالاخره دارم ازش راحت میشم، رییس مرکز نواب آدم خیلی خوبی هست و نزدیک به 400 متر برام کابل فیبر بیرون رو رایگان کشید بخاطر مدرسه های اطراف که دستور هم اومده همشون باید فیبر بشن شانس در خونه مارو زد و اینکه با مودم 1600 و هزینه 500 تومن هم دستمزد کارای داخلی اینا که البته فکر کنم کردن تو پاچه چون طبقه 1 چسبیده بودیم به پایین تقریبا تمام شد کار ما، البته هنوز فعال نکردم و الانم دارم با adsl عین چی دانلود می کنم، خلاصه آدم خوب نصیب همتون بشه و اینکه هیچوقت زیر بار طرح های مخابرات نرید و طرح استاندارد بگیرید که همه چی دست خودتون باشه(من طرح 500 گیگ 160 تومنی رو گرفتم و چون پر مصرفم مثل اینکه کار من رو راه انداخت باز زودتر)، هزینه کابل کشی هم اگر می خواستم خودم بدم باید بالای 2 تومن باید میدادم، بستگی به فاصله داره و کابل رو چی بکشن مثلا 2 کور یا 4 (برای خودم) یا تا 12 کور، تست هم گرفتن حدود 3 بود کیفیت فیبر که خیلی عالیه چون تا 24 جا داره.

6. 2 کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

و اینکه با مودم 1600 و هزینه 500 تومن هم دستمزد کارای داخلی اینا که البته فکر کنم کردن تو پاچه چون طبقه 1 چسبیده بودیم به پایین تقریبا تمام شد کار ما
    به سلامتی، از موقعی که مخابرات یوزر و پس رو میفرسته برات چقدر تو مرکز طول میکشه تا کارای بیرون ساختمون رو بکنن؟ من هی میترسم بخوره به گرونی هزینه زیاد بشه.
    مودم چی گرفتی؟ به من گفته فایبرهوم باشه. پیمانکار رو هم یکی از همون مرکز معرفی کردن بهم، بخوای از بیرون بیاری یارو از کجا باید بدونه چیو به چی وصل کنه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوست عزیز اگر بخوای از جیبت بدی هزینه ها میلیونیه اگه قبلاً از شاتل داشتی و راضی بودی از یه شرکت ای دی اس ال دیگه سرویس بگیر یا از روشهایی مثل TD LTE استفاده کن به نظرم باید هنوز صبر کرد تا این تکنولوژی فیبر جا بیفته و هم قیمتاش شکسته بشه و هم سفارش سرویسش راحتتر بشه
    نمیده انحصار شده الان

شکایت زدم ب جایی نرسید خودشونم سرویس هیچی نمیدن افتادن رو لج

سه ساله این سرویس معرفی شده جا افتادن داره؟

قیمت هاشم شکسته نمیشه خیالت تخت تو این مملکت دیگ نفس کشیدن نرخ نداره

امروز نگیری فردا هم نمیگیری

باشه اگر به من باشه من حاظرم یبار برا همیشه پول بدم ولی یه سرویس سرعت بالا داشته باشم خسته شدم بخدا دیگ از چندین سال adsl و ...
    بیشترم ترافیک داخلی نیازمه
    Last edited by MMDFullHD; 13-10-2020 at 11:41.

9. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

برای شما هم سرعت ارتباطات P2P از جمله شبکه های تورنت کمه؟ برای من حداقل یه ساله اینطوره و از 150 کیلوبایت بالاتر نمیره درحالی که سرعت عادی بالاس...

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه کسی خط تلفن مسی داشته باشه و بخواد فیبر نوری بگیره اون خطهای مسیش را ازش میگیرن(قطع میکنن) یا همزمان میشه هر دو را داشت ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

اگه کسی خط تلفن مسی داشته باشه و بخواد فیبر نوری بگیره اون خطهای مسیش را ازش میگیرن(قطع میکنن) یا همزمان میشه هر دو را داشت ؟
    معمولا هر دو را نگه میدارن. علتش هم اینه که فرضا رو فیبر نوری همون خط را به شما بدن وقتی برق میره مودم خاموش میشه دیگه شما تلفن ثابت ندارین ..

مگه اینکه یه جایی باشه که خیلی همه کار را تمیز انجام بدن ، کل سیم های مسی را کابل برگردون کنن که همچینجایی ایران پیدا نمیشه .

13. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

سلام یه مقدار توضیح میدید این قضیه رو؟ الان تو ایران روش FAT استفاده میکنن یا GPON؟ قبل از کابل کشی تا درب ساختمان باید این موضوع در نظر گرفت؟
    سلام

GPON اسم کل تکنولوژی هست که فیبر را از مرکز مخابراتی میرسونن به منزل شما

FAT اسم کافوی نوری هست که تو معابر و کوچه ها میزنن قبل از اون باکس آرم دار در منزل

حالا اگه FAT برق میخورد و اکتیو بود Active دیگه اصلا اینترنت GPON نمیشد و یه چیز دیگه بهش میگفتن مثل ADSL و VDSL و GshDSL و غیره XDSL

چند صفحه قبل یکی از دوستان میگقت به من گفتن سرعت متقارن و پورت های بالای 10گیگ هم میدادن من نگرفتم ! که بعیده همچین چیزی تو ایران باشه . یعنی برا کاربر خونگی

تو ایران فعلا FAT ها پسیو Passive هست یعنی بدون برق کار میکنه و شما هم کابل کشی داخل ساختمان را بر مبنای همین انجام میدید یعنی یه دراپ کابل Drop Cable با دو تا 2 کور نوری Core براتون میکشن ...

FAT اکتیو که با برق کار کنه باسه جاهایی مثل نروژ و فرانسه و غیره هست و بعیده به این زودی ها به ایران برسه (سرعت های متقارن و 10 گیگ و بالاتر میده )

15. 4 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

برای شما هم سرعت ارتباطات P2P از جمله شبکه های تورنت کمه؟ برای من حداقل یه ساله اینطوره و از 150 کیلوبایت بالاتر نمیره درحالی که سرعت عادی بالاس...
    من که آخرین بار دانلود کردم سرعتش از شبکه داخلی هم بیشتر بود

یا سرویس دهنده شما تورنت را محدود کرده

یا تورنتی که دانلود میکنید سرعتش کمه یا تنظیمات برنامه تون درست نیست مثلا اگه میو تورنت استفاده میکنید از قسمت Bandwidth کانشکن های بیشتری را باز بگذارید .

17. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •