اگر کارتنش را هم داشته باشید بهتون پس میده ! فقط خود مودم و آداپتور را میبره
من کابل لن وایمکس که هنوز آکبند داخل پلاستیکش بود را به طرف ندادمو اونم نخواست
![]()
اگر کارتنش را هم داشته باشید بهتون پس میده ! فقط خود مودم و آداپتور را میبره
من کابل لن وایمکس که هنوز آکبند داخل پلاستیکش بود را به طرف ندادمو اونم نخواست
![]()
دوست عزیز منظور ازecare همون my irancell هستش؟
خیر، ecare.irancell.ir
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
از crm اس ام اس میاد
خرید بسته از طریق اپلیکیشن ایرانسل یا سایت ایرانسل انجام میشه
شناسه سرویس هم شماره سیمکارت تی دی هست
برای td هم داره؟
برای td هم از همون قسمت تلفن همراه میشه رفت.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
خیلی لطف کردی رفیق ، مرسی
ممنونم که وقتت را میگذاری برای راهنمایی دیگران![]()
قیمت هر گیگ ا یرانسل چقد هست برای اینترنت ثابت ؟
چون میخوام از adsl بیام ببینم میصرفه یا نه . چون مصرف روزانم بالاست قیمت بالا میفته برام . و اینکه مودم ایرانسل رو میشه برا مبیننت هم استفاده کرد یا نه ؟ چه مودمی بگیرم خوبه ؟
Last edited by R O O T; 06-06-2017 at 10:30.
ضرر میکنینیا
رایگان هم نداره
تجربه خودم در استفاده از ایرانسل ، اون چیزی که من استفاده کردن ، بقیه دوستان شاید شرایطشون فرق کنه . از نظر سرعت تاکید میکنم وقتی پ ر و ک س ی مثلا س ا ی ف و ن وصل میکنی واقعا بگم سرعت باز کردن صفحات فوق العادس یعنی چشم بزاری روو هم باز میکنه اما وقتی پ ر و ک س ی رو میبندی به دلایل مختلف حالا ساختار شبکه ایرانسل استارت شروع صفحه برای باز کردن خیلی کنده اما به محض شروع باز کردن چون تک کانکشن خیلی خوب داره صفحه زود میاد بالا . مثلا اینستگرام رو بدون پ ر و ک س ی باز میکنی اولش کلی فس فس میکنه بعد یهو باز میکنه . از نظر سرعت دانلود بسته به منطقه و سیگنال میشه گفت قابله قبوله . اما از نظر تعرفه بنظرم تعرفه های ۴جی معمولی تعرفه های متنوع تری داره . اما بطور کلی ای دی اس ال چون شبانه رایگان داره بنظرم بهتره . حالا مقدار تعرفه هاش و قیماتشو میتونی از خود سایت ایرانسل ببینی . نکته مثبتش اینه خیال از حجم دزدی راحت باشه . ایرانسل حجم نمیدوزده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)