تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 419 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام مهندس
    گیت وی رو اینجا اشتباه نوشتم تو سیستم درست انجام دادم خیالت تخت اون اپدیتو انجام میدم اما اتفاقی نمیوفته و اون برنامه پوتی اصلا وصل نمیشه تا ادامه کار رو انجام بدم، همه چراغای مودم روشن هستن و اتفاقی نمیوفته ، فقط چراغ voip خاموشه ، هیچ ارتباطی در کار نیست , اون سایت روسی رو زیر وروکردم اکثر فایلایی که بودو تست کردم اتقاقی نمیوفته ، با nmap هم چک کردم وصل نمیشه ping نداره

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من مودم 3372s دارم
    میخوام بدونم DNS ای که توی خودم مودم هست آیا قابل تغییر هست یا نه؟
    البته من توی خود ویندوز DNS گوگل رو ست کردم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون
    داستان ltewatch چیه؟ چرا کرش میکنه؟
    دیگه چه نرم افزارهایی برای عوض کردن باند هست؟
    مشکل از ورژن web ui نیست؟
    من هرچی میگردم آپدیت فریمور و web ui تو سایت هواوی نیست از کجا میشه این دوتارو آپدیت کرد؟
    ltewatch به چند دلیل کرش میکنه.ویندوز دیفندر و بعضی آنتی ویروسها بدون اینکه هیچ پیغامی بدن جلوی ارتباط نرم افزار رو با مودم میگیرن.من خودم بیت دفندر دارم و مشکلم از همین بود.
    دلیل دیگه این هست که با آپدیت شدن فریم ور مودم sesion id (به نقل از یک فروم آلمانی) تغییر میکنه و نرم افزار نمیتونه با مودم ارتباط برقرار کنه و ارور میده.تو همون انجمن اومدن فایل exe رو ادیت کردن و این مشکلو هم حل کردن.من خودم مشکلم آنتی ویروس بود ولی رفتم نشستم ادیت کردن فایل exe.ظاهرا به غیر از ltewatch و E5186 Toolbox یه اسکریپت دیگه هم هست که روی greasemonkey و فایرفاکس کار میکنه.آدرس انجمن : lteforum.at
    در ضمن راهی پیدا نکردم که آنتی ویروس بیخیال ltewatch بشه.هربار میخوام استارتش کنم انتی ویروس غیرفعال میکنم ltewatch اجرا میکنم بعد انتی ویروس فعال میکنم دیگه کاری باهاش نداره.

4. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    ارزانترین مودم CAT6 یا همون 4.5G که با تمام سیمکارت ها پشتیبانی کنه چه مودمی هست و چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوستان اگر امکان لینک دانلود نرم افزار LTE watch برام میذارید؟ چون من هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم ممنون

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان اگر امکان لینک دانلود نرم افزار LTE watch برام میذارید؟ چون من هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم ممنون
    صفحه اول تاپیک هست
    چک کردن سیگنال و قفل رو باند ها با دو برنامه زیر در ویندوز ( مودمهای هواوی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ممنون ولی مودم من CA60 هست و ویندوزم 7 . این برنامه که صفحه اول تاپیکه مخصوص مودمای هواوی هست، آیا برنامه هست که بتونم فرکانس CA60 را تغییر بدم؟ ممنون

داره خودمونی میشه amymor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

14

دوستان مودمم e3372 ایرانسله ، خیلی وقت پیش میخاستم مودم رو آپدیت کنم اما الان یادم نمیاد آپدیت شد یا نه، ولی webui رو نصب کرده ام و همین الان آنلاکش کرده ام. ولی مشکلم از قبل آنلاک بوده.
    1.چند روزه که سرعت دانلود 4 جی ایرانسل، 30 کیلوبایت در ثانیه شده. اول که مودم رو وصل میکنم تا 2 مگابایت میره ولی بعد از چند دقیقه کم میشه، بعضی وقتا هم همون 2 مگ باقی میمونه.
    2.یه مشکل دیگه هم دارم هم روی حالت 3 جی و هم 4 جی بعد از چند دقیقه مودم قطع میشه. اکثر وقتی اینطوری میشه که حدود یک دقیقه با بیشتر اینترنت نمیرم( مثلا موقع نوشتن کامنت). اول فک میکردم از ایرانسله اما امروز مودمم رو که آنلاک کردم و توش همراه اول(سیم کارت همراه اولم 3 جیه) گذاشتم باز بعد از چند ثانیه قطع شد. اون حالت هم که خودش مودم رو بعد از چند دقیقه قطع میکنه روی always on هستش

چند روزه بعد از اینکه مودم e3372 رو وصل میکنم بعد از چند ثانیه اینترنت قطع میشه. البته روی 3G (هم همراه اول و هم ایرانسل) بعضی وقتا اینطوری میشه. روی 4G ( فقط سیم کارت ایرانسلم 4 جی است) هم اکثرن سرعت دانلود از 2 مگابایت به 30 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه. فک کنم از ویندوز باشه، ویندوزم 10 است و با auto kms فعال شده وقتی که اینترنت قطع میشه 2 تا برنامه غیر عادی توی task manager باز میشن که فک کنم مربوط به اکتیو ویندوزن یکی اسمش kms connection broker است و دومی توی بخش detail ، اسمش slui.exe بود. بعضی وقتا هم سرعت کامپیتور به شدت پایین میاد و همین که مودم رو در میارم درست میشه. روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم اونم روی 4 جی سرعت بعد از اینکه چند ثانیه دانلود رو نگه داشتم از 2MB به 30KB کاهش پیدا کرد(اگه همون موقع که مودم رو وصل میکنم دانلوذهم بکنم سرعتش کم نمیشه اما همین pause میزنم و resume میزنم سرعت کم میشه یک خونه هم از سیگنال کم میشه. اما توی اون کامپیوتر روی 3g اینترنت قطع نشد الان هم روی کامپیوتر خودم 3g قطع نمیشه. ولی چند ساعت پیش چندین بار قطع شد.
    تورو خدا جواب بدید
    Last edited by amymor; 09-11-2017 at 11:35.

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه چطور میشه باند مودم دی لینک DWR-921 رو دستی عوض کرد؟
    تو خود تنظیمات مودم چنین تنظیمی نداره متأسفانه

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مودم E 3372 ایراتسل دارم مشکلم اینه وقتی اس ام اس میاد..مثلا تیکه تیکه میاد...یه sms مثلا 120 کارکتری توی 5 تا Sms میاد برام..چیکار کنم که همشون با یک اس ام اس بیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •