با سلام
این مودمی که شاتل توی جشنواره از قیمت 99 تومن داره به قیمت 58 تومن میفروشه بدرد میخوره ؟ کسی استفاده کرده ؟ کانفیگ کردنش راحته ؟
یا برم با همین قیمت مودم tp link بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
این مودمی که شاتل توی جشنواره از قیمت 99 تومن داره به قیمت 58 تومن میفروشه بدرد میخوره ؟ کسی استفاده کرده ؟ کانفیگ کردنش راحته ؟
یا برم با همین قیمت مودم tp link بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bas ali; 13-12-2015 at 19:47.
سلام خدمت همگی من روی خط خودم از فن آوا اینترنت دارم قرارهست جمع اوری کنم حالا بابت سرویسهای اکو شاتل چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اول از همه اینکه سرویسهای اکو دانلود شبانه دارد فرض بر مثال من سرویس ۴٠٩٦ تهیه کنم با این سرویس شبی چقدر از سایتهای داخلی میتونم دانلود داشته باشم و بعد اینکه تا چه حد دانلود با این سرویس محدود نمیشم در ماه چون پشتیبانی شاتل بابت همین محدودیت شبانه برای سرعت ۴٠٩٦ به من نگفت که تا چه حد در ماه میشود دانلود کرد
وبعد اینکه پینگ این شرکت چطوریه و اینکه قطعی زیاد دارد یا که نه با تشکر از همه![]()
دوستان از این شاتل لند با خیال راحت دانلود کنیم؟کم نمیشه از حجممون؟
چه سرویسی هست؟
128
خط روی 9 بسته شده
تا آخر آذر دانلود کن با خیال راحت کم نمیشه. سرور خودشون هست و حداکثر سرعت هم میده.
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
درود
من برای اصفهان میخام طرح ECO128 بگیرم .
شبانش 100% رایگان هست ؟؟؟ سرعت دانلودش چقدره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)