تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 752 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یک گزارش مختصر از مرحله Burn-in هدفون Shure SE535-V

(تمام مطالب ادامه این پست صرفآ جنبه اطلاع رسانی داره و قطعی نیستن و خواهشن اگه کلمه یا جمله ای مورد پسند شما نیست اون جمله خاص رو ندیده بگیرید)

بعد از مدت زیادی سرچ کردن تصمیم گرفتم این هدفون رو داشته باشم متاسفانه توی ایران نبود و گزینه های خارج هم بسیار محدود بودن با چند تا از دوستان که در کشورهای مختلف بودن تماس گرفتم و از همشون خواهش کردم که یک پیگیری برای تهیه این هدفون بکنن (آلمان و دبی و مالزی).
    خوشبختانه آلمان و مالزی موجود داشتن ولی هزینه خرید از آلمان خیلی بیشتر از مالزی تمام میشد به همین خاطر از مالزی سفارش دادم(که بعدآ سخت پشیمون شدم) اگه اشتباه نکنم حدودآ دو ماه طول کشید تا هدفون با شرایطی خاص به دستم رسید و با هزینه فوق العاده بالا.
    به هر حال بزرگترین ایراد مشترکی که همه به این هدفون وارد میدونستن فقط مسله قیمت بالای این هدفون بود ($500).
    برای دوستم دقیقآ دو برابر مبلغ رو ارسال کردم! چون از اون دست آدمهایی هستم که وقتی چیزی خواست دیگه ، خواست.
    اگه اشتباه نکرده باشم حدودآ 800 تومن ناقابل بابت این هدفون هزینه کردم (فقط هدفون و هزینه پست). که هزینه های جانبی حساب نشدن.
    روزی که دستم رسید بلافاصله عکسهاش رو برای شما آپ کردم از همون موقع HD800 که اوایل مرحله Burn-in بود رو کنار گذاشتم.
    از همون لحظه اول احساس میکردم این هدفون هدفون بدقلقی هست و سرناسازگاری داره!
    برای تمام هدفونهایی که دارم یه اسم گذاشتم این یکی برای من دقیقآ مثل اسب وحشی رام نشدنی به نظر میومد(بابت این جمله پوزش) بار اول حتی نمیشد به راحتی توی گوش گذاشت چندین بار کنار گذاشتم و دوباره امتحان کردم خلاصه با این همه هدفون تو گوشی که دارم موفق شدم یه طوری توی گوش قرارش بدم که فقط صداش رو بشنوم(مثل اینکه کج سوار همون اسبه بشید) واووووو چه صدای بی خودی درایور سمت راست فوقالعاده تر از یک رادیو جیبی بود و درایور چپ صداش طوری بود که انگار توش سه تا ساچمه فلزی افتاده باشن و با حرکت درایور جابه جا بشن ، خلاصه خیلی بیخود طوری که انداختم یه گوشه.

با اینکه سختم بود ولی نتونستم 5 دقیقه طاقت بیارم دوباره رفتم سراغش و روز از نو و روزی از نو ، توی دلم همش با خودم کلنجار میرفتم آخه بعد از 100 مرحله Burn-in این چیزی که من میشنوم حتی نمیشه اسمش رو گذاشت هدفون.

خلاصه ساعتهای زیادی تا الان که دارم این مطلب رو مینویسم از کلنجار من و سرسختی این هدفون میگذره . بر خلاف سلطان HD800 که اهلی اهلی هست و در عرض مدت کوتاهی که شما هم در جریان گذاشتم صداش به خوبی درومد ، این یکی مثل رنگش تلخ تلخه و بیچاره کننده ، مجبور شدم ساعتهای زیادی از تراکهای مختلف و با سبکهای مختلف برای Burn-in استفاده کنم کلاسیک و جاز برای مید ، الکترونیک برای بیس و های ، کانتری برای مید و های ، راک برای بیس و مید و . . . .
    متاسفانه به خاطر این هدفون ، این چند وقت از موزیک صرفآ جنبه مادیش مورد استفاده من بود و بس!

الان بعد از این حدودآ 60 ساعت Burn-in نتیجه به اینصورت شده:
    (تمام تستها با Creative Titanium HD و با آمپ LME49710MA , بدون هیچ افکتی و ولوم مستر و میکسر بر روی های و با Windows 7- 64 و تمامی تراکها به فرمت WAV با رزولیش 24/96 , بعضی از تراکها 24/192 گرفته شده)

چند ساعت اول:
    بیس افتزاح و صدای تق تق توی درایور سمت چپ ، مید خیلی خیلی بد ، های افتزاح ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ توی مغز)

10 ساعت اول:
    بیس افتزاح ، مید خیلی بد ، های خیلی خیلی بد ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ توی مغز)

20 ساعت اول:
    بیس خیلی خیلی بد، مید خیلی بد ، های خیلی بد ، ساند استیج صفر (ولی صدا یک کمی از توی مغز به سمت درایور رفت)

30 ساعت اول:
    بیس خیلی بد، مید بد ، های بد ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ نزدیک درایور)

40 ساعت اول:
    بیس خوب ، مید خوب، های خوب، ساند استیج 5 سانتی متری داریور

50 ساعت اول:
    بیس خوب ، مید خیلی خوب با جزییات قابل شنیدن، های خیلی خوب با جزییات قابل شنیدن ، ساند استیج 10 سانتی متری داریور

60 ساعت اول:
    بیس خیلی خیلی خوب با جزییات، مید عالی با جزییات قابل شنیدن، های عالی با جزییات قابل شنیدن ، ساند استیج 15 سانتی متری داریور

به هرحال تا اینجای مرحله Burn-in با این هدفون به اینصورت بوده و تمام این رقمها میانگینی از تمام سبکهای مختلف و ولومهای متفاوت بوده و فقط زمان بندی دقیقآ به همین شکل بوده که برام خیلی جالبه چون تا به حال همچین هدفونی تجربه نکرده بودم که این مرحله رو به اینصورت طی کنه! فکر میکنم شما هم اگه دقت کرده باشید با من موافق باشید که این هدفون دقیقآ مثل همون اسب ... که رام کردنش کار سختی و سورای گرفتن ازش کار بزرگی هست.

شما هم موفق باشید.

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه اطلاعاتی که برای این دو هدفون میزارید برای هر کدام یک تاپیک مجزا باز کنید خیلی خوب میشه اینجوری دسترسی به مطالب مربوط بهشون راحتتر و کاملتر هست در مورد Creative X-Fi Titanium HD هم یه توضیحی بدید ممنون میشم آیا اونقدر با مدلهای قبلی فرق میکنه که ارزش داشته باشه بخریم

4. این کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

جناب [peaceful1] ازم خواستن در مورد گرادو توضیح بدم
    خوب گرادو رو میشه حرفه ای ترین مارک هدفون دنیا دونست به چند دلیل
    1- تماما دست ساز هست و تمام مدل ها
    2- صدایی کاملا متفاوت که به جرات میگم صداهایی رو توش میشنوید که با گرون ترین هدفون های دنیاهم ممکن هست نشنوید و کاملا صدای متفاوت
    3- فروش بسیار بالای این هدفون و بالاترین میانگین امتیاز کاربر ها به یک برند هدفون در بسیاری از سایت ها (تو آمازون متوسط 4.8 از 5 )
    4- گرادو rs 1000 در حال حاضر بهترین هدفون دنیاست و بعضی از معتبر ترین سایت های تخصصی نمره ی عجیب ( +10 از 10 ) رو بهش دادن که یعنی حقش از 10 هم بالاتر هست
    5- قابلیت فوق العاده ای که در زمینه تعویض پد های گوشی داره و شما هم میتونید پد های روی گوشی استفاده کنید هم از پد های دیگه ای که دور گوش قرار میگیره استفاده کنید
    6- کابل استفاده شده از چندین لایه که ضخامت عجیبی داره که مثل کابل برق میمونه از کلفتی و هر چقدر مدل بالاتر میره کلفت تر میشه و چندین دلیل داره که یکی از مهمترین هاش این هست که هیچ وسیله و محیط مغناطیسی کوچکترین تاثیری روی کیفیت نمیزاره و همچنین استقامت سیم
    7- بسیار راحت روی گوش و سر قرار می گیره به طوری که حسش نمیکنین
    8- گرادو کلا هدفون های open میسازه که مشکل گرم شدن گوش رو ندارن
    9- سیم بلند که محدودیت ایجاد نمیکنه
    10-قابلیت چرخش 360 درجه ای درایو ها برای راحتی بیشتر و حمل آسون تر
    11- هم با آمپیلی فایر قابل استفاده هست هم بدون اون
    12-نسبت price به performance بسیار بالایی داره که یعنی بیشتر ار اونی که پول میدید گیرتون میاد
    اما بزرگترین عیبش :
    ظاهرش هست که شاید بشه گفت مقداری زمخت و زشت هست و نمیاد بهش همچین غولی باشه
    Last edited by dooste.man83; 24-04-2011 at 23:01.

6. 5 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

dooste.man83 عزیز خیلی ممنون اگه درباره تجربت و نظرت درباره هدفونی که گرفتی SR80 یک کم بیشتر بگی خیلی ممنون میشم.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

dooste.man83 عزیز خیلی ممنون اگه درباره تجربت و نظرت درباره هدفونی که گرفتی SR80 یک کم بیشتر بگی خیلی ممنون میشم.
    خوب خدمتت عرض کنم من برند های بسیار زیادی رو داشتم و این هدفون رو با بیش از 6 یا 7 تا از هدفون های گرون هر برند با یک آهنگ و با کارت صدای creative x-fi + decoder 24 bit z-5500 تست کردم
    با برندهای AKG , SONY , CREATIVE , JVC و حتی سنهایزر و Beats by Dr. Dre و خیلی برندهای دیگه این تست رو کردم ( مدل های بالاشون و فول سایز )
    با برند SHURE هم بزودی تست رو انجام میدم
    تنها برندی که میتونه باهاش مقدار کمی رقابت کنه سنهایزر بود مدلهای بسیار بالاش البته
    نکته مهم گرادویی که من دارم هنوز در مرحله BURN هست و موندم این مرحله تموم شه می خواد چی بشه چون الانشم عالی هست ....
    نکته ای که توش هست و بی نظیرش کرده تفکیک بی نظیر صدا و وضوح عجیب صدا هست و بیس واقعی ( بیسی که هست رو بهتون میده نه اینکه از خودش چیزی اضافه کنه که شنونده خوشش بیاد )
    متاسفانه هنوز تو ایران مدلیش رو من ندیدم
    میتونید نظر کاربرها رو که تعدادشون هم بسیار زیاد هست تو همین آمازون بخونید تا متوجه شید با چه عظمتی رو به رو هستید و کلا کسی ازش ناراضی نبوده چه مدل های گرونش و چه ارزونش
    Last edited by dooste.man83; 24-04-2011 at 23:33.

9. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

مدلی رو که دیدی از تو سایتش پیدا کن تا دوستان راحتتر بتونند کمک کنند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر از دوستان. راستش وارد به گوشی اینا نیستم، احتمالاً مدل زیر بوده.
    ST-818

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این را دوستم همراه سیستم جدیدی که خریده، هدیه گرفته...
    البته من مدل بی‌سیم بکارم میاید که علاوه بر پی.سی بشه برای تی.وی هم استفاده کنم.
    عکساهاشو برایتان گذاشتم...

در مورد قیمت تا حول و حوش ۱۰۰ تومن مشکلی نیست. بِرندهای دیگه بازم پیشنهاد بشه بهتره فقط با شرایطم (پی.سی و تی.وی) جور باشه. باز هم تشکر به خاطر راهنمایتان. راستی یادم رفت، مدل‌هایی که گوشی کوچیکی دارند چه جوریه...
    .
    Last edited by dusti55; 25-04-2011 at 06:55.

داره خودمونی میشه abbas_dinari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

SONY MDR-XB500

بعد از 3 هفته صبر کردن برای وارد شدن و 1 هفته برای خرید و ارسال تونستم این هدفون معرکه را بخرم.

1.بسته بندی شیک و زیبا
    2.بیس خوب و معرکه
    3.میدی خوب
    4.صدای کاملا صاف FLAC
    5.صدای محیط حدود 60 درصد شنیده میشه
    6.مقداری دور گوش عرق میکنه
    7.گوش کاملا داخلش راحته
    8.سبک و راحت روی گوش قرار میگیره
    9.کابلش بلند نیست (اما مدل تخت هستش)
    10.کانکتور دارای خم 90 و راحته
    11.نسبت به قیمتش کاملا ارزش داره (90)

و در آخر کاملا از انتخابم راضی هستم

موفق باشید
    Last edited by abbas_dinari; 25-04-2011 at 14:27.

12. 4 کاربر از abbas_dinari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه اطلاعاتی که برای این دو هدفون میزارید برای هر کدام یک تاپیک مجزا باز کنید خیلی خوب میشه اینجوری دسترسی به مطالب مربوط بهشون راحتتر و کاملتر هست در مورد Creative X-Fi Titanium HD هم یه توضیحی بدید ممنون میشم آیا اونقدر با مدلهای قبلی فرق میکنه که ارزش داشته باشه بخریم
    به خاطر این پست از همه معذرت خواهی میکنم.

دوست عزیز بهتر بود که پیشنهادتون به صورت خصوصی برای کاربر ارسال میشد چون خود این تاپیک به اندازه کافی پستهای متفرقه داره.
    و در مورد سوالتون هم توی تاپیک مربوطه مطرح بشه بهتر جواب میگیرید.

لطفآ مستقیمآ سوالهای نا مربوط به این تاپیک پرسیده نشه تا بشه جواب شما رو داد ، خواهشآ.(پیغام خصوصی)

ولی برای اینکه این پست هرز نباشه خلاصه اینکه کارت صدای جدید کریتیو از نظر فنی برای خیلی از کاربرها تفاوتی با مدلهای پایینتر نداره ولی از به نظر من:
    1. شفافیت و کیفیت صدای این کارت بیشتره.
    2. صرفآ برای کار به صورت استریو (دوکاناله)طراحی شده که اگه شما سیستم صدای چند کاناله دارید باید یک کارت جانبی براش بگیرید که اون هم قیمت یک کارت صدای خوب هست!
    3. یکی امتیازات این کارت امکان تعویض راحت چیپهای آمپش هست که شما میتونید بسته به نوع سلیقه خودتون این چیپها رو تعویض کنید. که گاهآ هزینهیک سری از این چیپها نصف قیمت همین کارت هست.
    4. چون هیچ وقت تمایلی به استفاده از فیلترهای DSP این قبیل کارتها نداشتم نظر خوبی نه تنها نسبت به این کارت بلکه سایر کارتهای صدا شرکتهای دیگه هم ، ندارم. ولی به نظر کیفیت فیلترهای دیجیتالی کریتیو از بقیه عامه پسندتر هست.
    5. از نظر سخت افزاری به غیر از قسمتهای آنالوگ کارت ، پیشرفت و تغییر زیادی به نسبت مدلهای پایینتر نکرده که به عنوان یک برتری مهم و با تاثیر زیاد در کیفیت صدای این کارت ، ذکر بشه.
    6. در آخر عنوان کارت صدای برتر PC یکی سال پیش رو ASUS گرفته البته فعلآ هر چند هر دو کارت در مقایسه با هم قسمت آنلوگشون با اختلاف ناچیزی از هم هستن ولی به نظرم کریتیو DSP بهتری داره.

شما موق باشید.

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

l
    من خودم تست کردم برند حرفه ای که نیست به نظرم اگه میخوای از این برند بگیری بهتر هست که بری از
    سری هدفون های beats by dr.dre بگیری چون این برندی که گفتی من اکثر هدفون هاش رو تست کردم جدا از پولی
    که میدی که هیچ ارزشی واسه این هدفون نداره از نظر بیس تفکیک پذیری و شفافیت صدا و ... زیاد جالب نیست ...
    در کل پیشنهاد نمیکنم !

خوب خدمتت عرض کنم من برند های بسیار زیادی رو داشتم و این هدفون رو با بیش از 6 یا 7 تا از هدفون های گرون هر برند با یک آهنگ و با کارت صدای creative x-fi + decoder 24 bit z-5500 تست کردم
    با برندهای AKG , SONY , CREATIVE , JVC و حتی سنهایزر و Beats by Dr. Dre و خیلی برندهای دیگه این تست رو کردم ( مدل های بالاشون و فول سایز )
    با برند SHURE هم بزودی تست رو انجام میدم
    تنها برندی که میتونه باهاش مقدار کمی رقابت کنه سنهایزر بود مدلهای بسیار بالاش البته
    نکته مهم گرادویی که من دارم هنوز در مرحله BURN هست و موندم این مرحله تموم شه می خواد چی بشه چون الانشم عالی هست ....
    نکته ای که توش هست و بی نظیرش کرده تفکیک بی نظیر صدا و وضوح عجیب صدا هست و بیس واقعی ( بیسی که هست رو بهتون میده نه اینکه از خودش چیزی اضافه کنه که شنونده خوشش بیاد )
    متاسفانه هنوز تو ایران مدلیش رو من ندیدم
    میتونید نظر کاربرها رو که تعدادشون هم بسیار زیاد هست تو همین آمازون بخونید تا متوجه شید با چه عظمتی رو به رو هستید و کلا کسی ازش ناراضی نبوده چه مدل های گرونش و چه ارزونش

دوست ! اطلاعاتی که در مورد این برند دادی ممنون من خودم مدتی بود میخواستم برم سراغ این برند ولی متاسفانه
    هیچ وقت نرفتم !!! در مورد اینکه هم همشون از دم دست ساز هستن خیلی جالبه ! ...
    برای من طراحی و دیزاینش زیاد مهم نیست مهم اینکه که راحت باشه چه ear pad چه هد که علاوه بر راحتی کیفیت بدنه ی خوبی هم باید داشته باشه ! چون من تو معایب اکثرشون دیدم گفته بودن ورزن
    سنگین و hard headband البته با توجه به محدوده فرکانسی بالایی که داره و درایور قدرتمند و دیافراگم و ...
    واقعا دوست داشتم حداقل تستش کنم که متاسفانه تو ایران نیست ...
    البته در مورد طراحی من به هرکی گفتم به جای اینکه بگه زشت بود میگه قدیمی بود ! یعنی طراحیش انگار برای چندین سال پیش هست ...
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 10:54. دليل: پست متوالی

16. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

SONY MDR-XB500

بعد از 3 هفته صبر کردن برای وارد شدن و 1 هفته برای خرید و ارسال تونستم این هدفون معرکه را بخرم.

1.بسته بندی شیک و زیبا
    2.بیس خوب و معرکه
    3.میدی خوب
    4.صدای کاملا صاف FLAC
    5.صدای محیط حدود 60 درصد شنیده میشه
    6.مقداری دور گوش عرق میکنه
    7.گوش کاملا داخلش راحته
    8.سبک و راحت روی گوش قرار میگیره
    9.کابلش بلند نیست (اما مدل تخت هستش)
    10.کانکتور دارای خم 90 و راحته
    11.نسبت به قیمتش کاملا ارزش داره (90)

و در آخر کاملا از انتخابم راضی هستم

موفق باشید
    منم امروز گرفتم و تمام موارد بالا رو تایید میکنم ...

تنها چیزیش که به نظر من بد بود طول سیم بود (خیلی کوتاه) و نمیشه با خود هدفن صدا رو کم و زیاد کرد ...

18. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •