یک گزارش مختصر از مرحله Burn-in هدفون Shure SE535-V
(تمام مطالب ادامه این پست صرفآ جنبه اطلاع رسانی داره و قطعی نیستن و خواهشن اگه کلمه یا جمله ای مورد پسند شما نیست اون جمله خاص رو ندیده بگیرید)
بعد از مدت زیادی سرچ کردن تصمیم گرفتم این هدفون رو داشته باشم متاسفانه توی ایران نبود و گزینه های خارج هم بسیار محدود بودن با چند تا از دوستان که در کشورهای مختلف بودن تماس گرفتم و از همشون خواهش کردم که یک پیگیری برای تهیه این هدفون بکنن (آلمان و دبی و مالزی).
خوشبختانه آلمان و مالزی موجود داشتن ولی هزینه خرید از آلمان خیلی بیشتر از مالزی تمام میشد به همین خاطر از مالزی سفارش دادم(که بعدآ سخت پشیمون شدم) اگه اشتباه نکنم حدودآ دو ماه طول کشید تا هدفون با شرایطی خاص به دستم رسید و با هزینه فوق العاده بالا.
به هر حال بزرگترین ایراد مشترکی که همه به این هدفون وارد میدونستن فقط مسله قیمت بالای این هدفون بود ($500).
برای دوستم دقیقآ دو برابر مبلغ رو ارسال کردم! چون از اون دست آدمهایی هستم که وقتی چیزی خواست دیگه ، خواست.
اگه اشتباه نکرده باشم حدودآ 800 تومن ناقابل بابت این هدفون هزینه کردم (فقط هدفون و هزینه پست). که هزینه های جانبی حساب نشدن.
روزی که دستم رسید بلافاصله عکسهاش رو برای شما آپ کردم از همون موقع HD800 که اوایل مرحله Burn-in بود رو کنار گذاشتم.
از همون لحظه اول احساس میکردم این هدفون هدفون بدقلقی هست و سرناسازگاری داره!
برای تمام هدفونهایی که دارم یه اسم گذاشتم این یکی برای من دقیقآ مثل اسب وحشی رام نشدنی به نظر میومد(بابت این جمله پوزش) بار اول حتی نمیشد به راحتی توی گوش گذاشت چندین بار کنار گذاشتم و دوباره امتحان کردم خلاصه با این همه هدفون تو گوشی که دارم موفق شدم یه طوری توی گوش قرارش بدم که فقط صداش رو بشنوم(مثل اینکه کج سوار همون اسبه بشید) واووووو چه صدای بی خودی درایور سمت راست فوقالعاده تر از یک رادیو جیبی بود و درایور چپ صداش طوری بود که انگار توش سه تا ساچمه فلزی افتاده باشن و با حرکت درایور جابه جا بشن ، خلاصه خیلی بیخود طوری که انداختم یه گوشه.
با اینکه سختم بود ولی نتونستم 5 دقیقه طاقت بیارم دوباره رفتم سراغش و روز از نو و روزی از نو ، توی دلم همش با خودم کلنجار میرفتم آخه بعد از 100 مرحله Burn-in این چیزی که من میشنوم حتی نمیشه اسمش رو گذاشت هدفون.
خلاصه ساعتهای زیادی تا الان که دارم این مطلب رو مینویسم از کلنجار من و سرسختی این هدفون میگذره . بر خلاف سلطان HD800 که اهلی اهلی هست و در عرض مدت کوتاهی که شما هم در جریان گذاشتم صداش به خوبی درومد ، این یکی مثل رنگش تلخ تلخه و بیچاره کننده ، مجبور شدم ساعتهای زیادی از تراکهای مختلف و با سبکهای مختلف برای Burn-in استفاده کنم کلاسیک و جاز برای مید ، الکترونیک برای بیس و های ، کانتری برای مید و های ، راک برای بیس و مید و . . . .
متاسفانه به خاطر این هدفون ، این چند وقت از موزیک صرفآ جنبه مادیش مورد استفاده من بود و بس!
الان بعد از این حدودآ 60 ساعت Burn-in نتیجه به اینصورت شده:
(تمام تستها با Creative Titanium HD و با آمپ LME49710MA , بدون هیچ افکتی و ولوم مستر و میکسر بر روی های و با Windows 7- 64 و تمامی تراکها به فرمت WAV با رزولیش 24/96 , بعضی از تراکها 24/192 گرفته شده)
چند ساعت اول:
بیس افتزاح و صدای تق تق توی درایور سمت چپ ، مید خیلی خیلی بد ، های افتزاح ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ توی مغز)
10 ساعت اول:
بیس افتزاح ، مید خیلی بد ، های خیلی خیلی بد ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ توی مغز)
20 ساعت اول:
بیس خیلی خیلی بد، مید خیلی بد ، های خیلی بد ، ساند استیج صفر (ولی صدا یک کمی از توی مغز به سمت درایور رفت)
30 ساعت اول:
بیس خیلی بد، مید بد ، های بد ، ساند استیج صفر (صدا دقیقآ نزدیک درایور)
40 ساعت اول:
بیس خوب ، مید خوب، های خوب، ساند استیج 5 سانتی متری داریور
50 ساعت اول:
بیس خوب ، مید خیلی خوب با جزییات قابل شنیدن، های خیلی خوب با جزییات قابل شنیدن ، ساند استیج 10 سانتی متری داریور
60 ساعت اول:
بیس خیلی خیلی خوب با جزییات، مید عالی با جزییات قابل شنیدن، های عالی با جزییات قابل شنیدن ، ساند استیج 15 سانتی متری داریور
به هرحال تا اینجای مرحله Burn-in با این هدفون به اینصورت بوده و تمام این رقمها میانگینی از تمام سبکهای مختلف و ولومهای متفاوت بوده و فقط زمان بندی دقیقآ به همین شکل بوده که برام خیلی جالبه چون تا به حال همچین هدفونی تجربه نکرده بودم که این مرحله رو به اینصورت طی کنه! فکر میکنم شما هم اگه دقت کرده باشید با من موافق باشید که این هدفون دقیقآ مثل همون اسب ... که رام کردنش کار سختی و سورای گرفتن ازش کار بزرگی هست.
شما هم موفق باشید.