تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 427 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

محلول مخصوص پاك كردن لنز رو از كجا ميشه تهيه كرد؟؟
    محلول رو با چي روي لنز بكشيم؟؟
    يك دستمال نرم كافيه؟؟
    از دوربین فروشی های معتبر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وقتي براي ما يه گوشي درزدي(سوني اريكسون) مياوردن ميگفتن سريالش رو عوض كن (يه گوشي ديگه) كه هيچ كس نفهمه كه اين گوشي دزديه ما هم ميومديم سريال يه گوشي از دور خارج شده رو از توي E2prom اون كپي ميكرديم و توي E2Prom گوشي دزدي رايت ميكرديم . گوشي با هر چقدر هم فلش سريالش تغيير نميكرد چون سريال با دستگاه تو گوشي رايت شده بود و غير قابل تغيير ميشود .
    هر كسي نميتونه اين كار رو بكنه هر كسي اجازه ي اين كار رو نداره هر كسي نبايد اين كار رو بكنه.
    اين كار حدود 30 تا 40 هزار تومن خرج داره هر كسي دستگاهش رو نداره تو اصفهان 2تا از اين نوع دستگاه هست و تو شاهين شهر 1 هست كه با مجوز اين كار رو ميكنن.

جالبه...پس مي شه گفت اينم يه جور مثل ثبت كردن سريال گوشي مي مونه...از اين نظر كه بعدش مي شه فلشش كرد با خيال راحت...چه جالب...اسم دستگاهش چيه؟چه قيمتيه؟فقط مي خوام دربارش بيشتر بدونم..همين
    چیز دیگر هم اینکه آیا میشه باw810فایلهای تصویری با پسوندotaرواس ام اس کرد؟؟چگونه؟؟
    با سپاس فراوان..................
    اين مقاله هم جواب سوال شما:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تنظيمات گوشي رو چك كردم
    درست بود........

من هنوز بر اين باورم كه تنظيمات دوربين كاملا با هم يكي نبوده....فقط مال خودت رو كه نه...بايد تنظيمات جفتشون رو با هم مقايسه مي كردي

به هر حال پيشنهاد مي كنم....اين مقاله رو اگه نديدي...مطالعه كن و دقيقا چك كن تنظيمات دوربينت رو:
    نمیدونم باتری گوشیم چه مرگشه؟ زود خالی میشه. روزی دو بار باید شارژش کنم. در حالت Standby هفت (7) درصد شارژ کم میکنه و چند ساعته باتری خالی میشه. باتری خرابه نه؟ گوشیمو 1 هفته نیست خریدم. چی کار کنم حالا؟ باتریش چنده؟ اصل و فرع داره؟ از کجا اصلشو بگیرم؟

گوشی:
    W810i
    نوع باتری:
    BST-37
    اصلش بايدmade in chine finish in chine باشه...چك كن ببين مال كجاست؟
    بعدشم اگه مشكل از باطري نبود امكان داره مشكل از شارزر باشه:
    اين نوشته بند هاي اولش به باطري و شارزر پرداخته....بخون و چكش كن...خبرش رو بده

سلام

همونجور که می دونید دوربین W810 فاقد محافظ یا پوششه!

می خواستم بدونم برای جلوگیری از جمع شدن گردوغبار روی لنز دوربین W810 کسی راهی بلده؟

(جلوگیری , نه پاک کردن با محلول مخصوص اینکار)

راستش تنها راه حلي كه من تا حالا ديدم يه كاور مخصوص چرمي بود كه ساخته شده واسه 810 كه كاملا واسه قسمت دوربين درپوش گذاشته بود....هنوز تو ايران نديدمش
    من خودم يه مدت سفلون مي كشيدم...اما كيفيت دوربين رو مي گيره...منم از خيرش گذشتم
    سلام...
    1- عزيز گوشيه من رجيستر دستيه ها.... يك وقت نكنه رجيسترش بپره؟!

با تشكر از شما و دوستاني كه كمك مي كنند
    با فون ايكس اس...مشكل پيش نمي ياد..مخصوصا الفا 5 و الفا 6 اش اگه باشه.....
    اما با برنامه هاي ديگه مثل فار...اصلا سر و كله نزن كه سريال گوشيت مي پره....فقط فون ايكس اس

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

جالبه...پس مي شه گفت اينم يه جور مثل ثبت كردن سريال گوشي مي مونه...از اين نظر كه بعدش مي شه فلشش كرد با خيال راحت...چه جالب...اسم دستگاهش چيه؟چه قيمتيه؟فقط مي خوام دربارش بيشتر بدونم..همين

اين مقاله هم جواب سوال شما:

ببخشيد اسم نبايد بگم چون حتي موقع كار هم نبايد كسي يا مشتري ببينش چون جرم داره قيمتش رو بهتون ميگم 1.7 2سال پيش خريديم (2سال پيش داييم رئيس مخابرات تو قسمت گمرك بوده )

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

ببخشيد اسم نبايد بگم چون حتي موقع كار هم نبايد كسي يا مشتري ببينش چون جرم داره قيمتش رو بهتون ميگم 1.7 2سال پيش خريديم (2سال پيش داييم رئيس مخابرات تو قسمت گمرك بوده )
    اينم اين دستگاهي كه مخابرات به ما داده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام رفقا، خسته نباشید میگم به دوستانی که جواب همه سوالات رو میدن، من هم 2 ماهه که این w810 رو گرفتم، البته من همه صفحه هارو خوندم، ولی چون فارسی نداشتم، نمیتونستم تایپ کنم! ولی این گوشی یه چیزی بالاتر از عالیه!! صداش هم نرماله، یعنی صدا زنگش تو خیابون شنیده میشه، ساخت مالزی، چنج شدست، ver: R4EA031 ، ولی یه چیز عجیب! رو باطری نوشته: Made In Korea Finished in Malaysia ، و 1 هفته هم شارژ نگه میداره!! تازه باهاش بازی هم میکنم، حرف هم میزنم... فقط روز اول یه شب خاموش شارژ بوده! ولی از یه چیز ناراظیم، کیفیت واکمنش پایینه! البته من با Mp3 player خودم که Sony Walkman مقایسه کردم، صدای اون کیفییتش خییلی بالاتره!!

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

با سلام خدمت آقا مسعود!
    عزيز اگر لطف كني و جديدترين و بهترين درايور صدا رو بزاري تا با اين برنامه آپ كنم، واقعا ممنون مي شم!
    ( ضمنا بايد فايلها رو در پوشه Upload كپي كنم؟!)

با تشكر قبلي

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سلام رفقا، خسته نباشید میگم به دوستانی که جواب همه سوالات رو میدن، من هم 2 ماهه که این w810 رو گرفتم، البته من همه صفحه هارو خوندم، ولی چون فارسی نداشتم، نمیتونستم تایپ کنم! ولی این گوشی یه چیزی بالاتر از عالیه!! صداش هم نرماله، یعنی صدا زنگش تو خیابون شنیده میشه، ساخت مالزی، چنج شدست، ver: R4EA031 ، ولی یه چیز عجیب! رو باطری نوشته: Made In Korea Finished in Malaysia ، و 1 هفته هم شارژ نگه میداره!! تازه باهاش بازی هم میکنم، حرف هم میزنم... فقط روز اول یه شب خاموش شارژ بوده! ولی از یه چیز ناراظیم، کیفیت واکمنش پایینه! البته من با Mp3 player خودم که Sony Walkman مقایسه کردم، صدای اون کیفییتش خییلی بالاتره!!
    ببینم mega bass هم کار نمی کنه ؟؟؟؟ درست گفتم . باید درایور صداش (acoustic) رو عوض کنی که برای

آموزشش باید به اینجا مراجعه کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

یه نفرشماره گوشی منو داره من میخوام که به من زنگ نزنه یاچکار باید بکنم؟
    روم نمیشه بهش بگم زنگ نزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •