از دوربین فروشی های معتبرمحلول مخصوص پاك كردن لنز رو از كجا ميشه تهيه كرد؟؟
محلول رو با چي روي لنز بكشيم؟؟
يك دستمال نرم كافيه؟؟
از دوربین فروشی های معتبرمحلول مخصوص پاك كردن لنز رو از كجا ميشه تهيه كرد؟؟
محلول رو با چي روي لنز بكشيم؟؟
يك دستمال نرم كافيه؟؟
جالبه...پس مي شه گفت اينم يه جور مثل ثبت كردن سريال گوشي مي مونه...از اين نظر كه بعدش مي شه فلشش كرد با خيال راحت...چه جالب...اسم دستگاهش چيه؟چه قيمتيه؟فقط مي خوام دربارش بيشتر بدونم..همين![]()
اين مقاله هم جواب سوال شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز بر اين باورم كه تنظيمات دوربين كاملا با هم يكي نبوده....فقط مال خودت رو كه نه...بايد تنظيمات جفتشون رو با هم مقايسه مي كردي
به هر حال پيشنهاد مي كنم....اين مقاله رو اگه نديدي...مطالعه كن و دقيقا چك كن تنظيمات دوربينت رو:
اصلش بايدmade in chine finish in chine باشه...چك كن ببين مال كجاست؟
بعدشم اگه مشكل از باطري نبود امكان داره مشكل از شارزر باشه:
اين نوشته بند هاي اولش به باطري و شارزر پرداخته....بخون و چكش كن...خبرش رو بده
راستش تنها راه حلي كه من تا حالا ديدم يه كاور مخصوص چرمي بود كه ساخته شده واسه 810 كه كاملا واسه قسمت دوربين درپوش گذاشته بود....هنوز تو ايران نديدمش![]()
من خودم يه مدت سفلون مي كشيدم...اما كيفيت دوربين رو مي گيره...منم از خيرش گذشتم![]()
با فون ايكس اس...مشكل پيش نمي ياد..مخصوصا الفا 5 و الفا 6 اش اگه باشه.....
اما با برنامه هاي ديگه مثل فار...اصلا سر و كله نزن كه سريال گوشيت مي پره....فقط فون ايكس اس
اينم يه مقاله ي توپ كه داغ داغه:
ببخشيد اسم نبايد بگم چون حتي موقع كار هم نبايد كسي يا مشتري ببينش چون جرم داره قيمتش رو بهتون ميگم 1.7 2سال پيش خريديم (2سال پيش داييم رئيس مخابرات تو قسمت گمرك بوده )
اينم اين دستگاهي كه مخابرات به ما داده
سلام رفقا، خسته نباشید میگم به دوستانی که جواب همه سوالات رو میدن، من هم 2 ماهه که این w810 رو گرفتم، البته من همه صفحه هارو خوندم، ولی چون فارسی نداشتم، نمیتونستم تایپ کنم! ولی این گوشی یه چیزی بالاتر از عالیه!! صداش هم نرماله، یعنی صدا زنگش تو خیابون شنیده میشه، ساخت مالزی، چنج شدست، ver: R4EA031 ، ولی یه چیز عجیب! رو باطری نوشته: Made In Korea Finished in Malaysia ، و 1 هفته هم شارژ نگه میداره!! تازه باهاش بازی هم میکنم، حرف هم میزنم... فقط روز اول یه شب خاموش شارژ بوده! ولی از یه چیز ناراظیم، کیفیت واکمنش پایینه! البته من با Mp3 player خودم که Sony Walkman مقایسه کردم، صدای اون کیفییتش خییلی بالاتره!!
با سلام خدمت آقا مسعود!
عزيز اگر لطف كني و جديدترين و بهترين درايور صدا رو بزاري تا با اين برنامه آپ كنم، واقعا ممنون مي شم!
( ضمنا بايد فايلها رو در پوشه Upload كپي كنم؟!)
با تشكر قبلي
ببینم mega bass هم کار نمی کنه ؟؟؟؟ درست گفتم. باید درایور صداش (acoustic) رو عوض کنی که برای
آموزشش باید به اینجا مراجعه کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .![]()
یه نفرشماره گوشی منو داره من میخوام که به من زنگ نزنه یاچکار باید بکنم؟
روم نمیشه بهش بگم زنگ نزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)