سلام
Database 4.0 - Matrix جدیدتره ...
سلام
Database 4.0 - Matrix جدیدتره ...
جدید و قدیم نداره . دیتابیس 2 و 4 هر دوتاش اپدیته . matrix رو یه نفر خودش اومده طبق عملکرد تیمهای پارسال اورالها رو عوض کرده که اصلا خوب نیست و تخیلی زیاد داره .
البته اینم بگم که اپدیت نقل و انتقالات دیتابیس 2 و 4 هم اپدیت نیست و در واقع فکر میکنم تا 1 نوامبر باشه . باید یه پچ جدید بیاد واسه اپدیت نقل و انتقالات به تاریخ الان . چون بعضی اورال ها و پتانسیلها تو این یه ماهه عوض شده . هر چند ما کریر رو شروع کردیم دیگه .
اگه پچ مودینگ وی رو میگی که احتمالا شما تورنت پچ 1.2 رو دانلود کردین که چند کیلوبایت بیشتر نیست . همون 128 مگیه رو باید بگیری دیگه .
1- اگر بخوایم به صورت دستی چندتا بازیکن رو بین چند تیم انتقال بدیم باید از کدوم قسمت اقدام کنیم؟
2- تو فیفا 10 یه قسمت بود تو بخش تمرینات که می تونستی تو تمرین دو تا تیم درست کنی و بازی تمرینی انجام بدی که خیلی عالی بود. اینم همچین چیزی داره ؟
نمی دونم چیزی که خوبه رو چرا سال بعدش بی خودی تغییر میدن.
اون رو گرفتم ولی data base 4 نیست
سلام ببخشید تونستم دیتا بیس 4 رو پیدا کنم ولی applyرو میزنم ایران یا جام جهانی نمیاد
اقا من یه سوال ازتون داشتم ؟؟؟؟؟
شما بیشترین قیمتی که یه بازیکنتونو فروختین چند میلیون دلار بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی از دوستام ادعا می کنه اوزیله فکستنیو 95 میلیون یورو به من سیتی فروخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که باور نکردم گفتم برو عکس بگیر واسم بیار. اخه بابا من هازاردمو که فقط 22 سالش بودو تازه اورالشم 88 شده بودو به ریال خودمو ترکوندم بیشتر از 70 میلیون یورو نگرفت بعد اون چجوری اوزیلشو 95 میلیون یورو به من سیتی فروخته ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه هه !!!!!!!!!!!!!! دارم دیوانه می شم بخدا![]()
عملکرد دکمه های دسته بازی برای فیفا 14 . . .
1. آیا این تنظمیات حالت بین المللی داره یا هرکی میخواد برای خودش میتونه تنظیم کنه ؟
2. بعد اینکه آیا همین عملکرد در PS4 , PC متفاوت هست ؟
3. لپ کلام اینکه ، با چه تنظبماتی برای دسته فیفا رو بازی کنیم که فردا روزی خواستیم جایی بریم بازی کنیم ، همون لحاظ بشه و با نوع متفاوتی روبرو نشیم ؟
...................
سوال جانبی : بازی فیفا روی PC با پلی استیشن آیا فرقی می کنه ؟ (منظور از pc با کیبورد نیست .. )
ممنون
همه ی نسخه ها با هم یکسان هستن
تنظیمات دسته هم اگه تو مسابقاتی برین قبلش میگن دسته رو طبق عادت خودتون تنظیم کنین![]()
ممنون دوست عزیز از پاسختون
خیلی وقت میشه فیفا بازی نکردم . البته کلا فوتبال .
....................
دوتا سوال :
+ این بازی چه قدر بار روی سیستم می آره ( لب تاپ 14 ) باعث گرم شدن بیش از حد نشه ؟
+ در حال حاضر هم امکان خرید این بازی رو ندارم . شما جایی می شناسی یه نسخه کامل رو دانلود کنم ؟
البته زیاد تو کار پچ و کرک و اینا نیستم ! وارد نیستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)