تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 626 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز دقیقا 3 صفحه قبل 2 تا لینک داده شده که مشکلتونو حل می کنه .

لطفا جستجو کنید با تشکر
    ممنون مشکل رفع شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

ویندوز 8ی که خود لنوو با یه کم دستکاری که زیاد به چشم نمیاد برا Z500 داده بیرون....
    اونوقت این ویندوز با اون یکی که مایکروسافت داده چه تفاوتی داره؟؟ یعنی مخصوص Z500 داده حتما به چیزی اضاف کرده یا کم کرده نمیدونی چه دستکاری انجام داده آخه زوره این همه فایل دانلود کنیم بعدم همون باشه تغیری نکنه

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

3. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

درود

در device manager که وارد میشوم در other devices یک برنامه بصورت زرد ؟ هست که نوشته شده 3d video
    همچنین در همین صفحه universal serial bus هم یک گذینه usb mass storage device هم بصورت ؟ هست.

cd موجود با دستگاه را قرار دادم و روشون کلیک کردم و نصب درایور و اپدیت را زدم ولی تغیر نرکد.لطفا راهنمایی بفرمایید.

ویندوز 8 و دستگاه هم سری جدید هست.که روی صفحه کیبورد نور دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پست های قبلی را میخواندم دیدم در مورد باطری هم نوشته بودید چیزهایی.

من در روز شاید نزدیک به 7 ساعت کار دارم و میزارم شارژ میشه و بعد 3 ساعتی که تو شارژبود حدود 3 ساعت هم باش کار میکنم و یا خالی میشه مجدد میزنم تو شارژ یا به 15 یا 10% رسید خاموش میکنم و میزنم مجدد شارز بشه و استفاده میبرم.

حالا میگید چیکار کنم که در روز راحت استفاده بببرم و اذیت سر شارژ کردن و خرابی نداشته باشم.

پست قبلی هم زحمتش رو بکشید.

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اونوقت این ویندوز با اون یکی که مایکروسافت داده چه تفاوتی داره؟؟ یعنی مخصوص Z500 داده حتما به چیزی اضاف کرده یا کم کرده نمیدونی چه دستکاری انجام داده آخه زوره این همه فایل دانلود کنیم بعدم همون باشه تغیری نکنه

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

من که نصب ندارم،ولی اینو میدونم که تغییر زیادی نکرده،تنها فرق اصلیش اینه که بگ کراندای لنوو رو داره و از اول خودش اکتیو شدس...

حالا میخواید بخونید خودتون به این لینک برید دیگه:جای --------- بذارید Soft-gozar

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

داداش خودت چی استفاده میکنی؟ به نظرت به فروشنده بگم چه ویندوز 8ی بنصبه بهتره؟
    ویندوز 8 ویندوز 8ه،خودشم میدونه که اکتیو باید بکنه....

شما فقط بهش بگو حتما 64بیت نصب کنه...همین،پارتیشن بندی هم خودت میتونی با EaseUS Partition Master انجام بدی....

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود

در device manager که وارد میشوم در other devices یک برنامه بصورت زرد ؟ هست که نوشته شده 3d video
    همچنین در همین صفحه universal serial bus هم یک گذینه usb mass storage device هم بصورت ؟ هست.

cd موجود با دستگاه را قرار دادم و روشون کلیک کردم و نصب درایور و اپدیت را زدم ولی تغیر نرکد.لطفا راهنمایی بفرمایید.

ویندوز 8 و دستگاه هم سری جدید هست.که روی صفحه کیبورد نور دارد.
    اون 3d مربوط به درایور گرافیکتون هست،هر دو رو دوباره نصب کنید.در ضمن احتمالا شما هنوز ورژن جدید درایور گرافیک رو نگرفتی و نصبش نکردی،تو صفحات قبل لینک هست،بگیرید نصب کنید...

USB هم که معلومه مال USB2 .3 و احتمالا رم ریدر هستش،تو سی دی همه رو بدون استثنا نصب کن،احتمالا داری یه جا اشتباه میکنی که میگی نصب نمیشه چون امکان نداره...

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

پست های قبلی را میخواندم دیدم در مورد باطری هم نوشته بودید چیزهایی.

من در روز شاید نزدیک به 7 ساعت کار دارم و میزارم شارژ میشه و بعد 3 ساعتی که تو شارژبود حدود 3 ساعت هم باش کار میکنم و یا خالی میشه مجدد میزنم تو شارژ یا به 15 یا 10% رسید خاموش میکنم و میزنم مجدد شارز بشه و استفاده میبرم.

حالا میگید چیکار کنم که در روز راحت استفاده بببرم و اذیت سر شارژ کردن و خرابی نداشته باشم.

پست قبلی هم زحمتش رو بکشید.
    از تو Energy Management گزینه Optimized Battery Health رو بزن،اینجوری تا 60 درصد شارژ میشه و دیگه از برق استفاده میکنه و به باطری هم فشار نمیاد...

10. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

hard disk drive power saver این قسمت اگه فعال باشه به هارد دیسک اسیب می رسونه یا نه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

hard disk drive power saver این قسمت اگه فعال باشه به هارد دیسک اسیب می رسونه یا نه ؟؟؟
    نه بابا.اگه آسیب میرسوند که نمیذاشتنش اصلا....

مال منم از وقتی برنامه رو نصبیدم تا حالا روشن بوده...

13. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •