درسته jتعداد کانال ها در اصفهان تایید میشه
درسته jتعداد کانال ها در اصفهان تایید میشه
كسي از فريمور جديد t-7كليد نقره اي خبري نداره؟
ویدیوهای ضبط شده با این برنامه تو پلیرهای دیگه راحت و با صدا پخش میشن؟
نه تایید نمیشه
من شبکه های 1و2و3و4و5 و خبر و آموزش و قرآن واصفهان و جام جم 3 و پرس تی وی را دریافت میکنم
اصفهان هم هستم
فرستنده پل خاجو با توان وات كم پخش ميكند وبه اين علت هستش كه برخي از دوستان فقط 8 شبكه را دريافت ميكنند.
بزودي با نصب وتجهيز دكل جديد تمامي شهر اصفهان تحت پوشش 100% قرار ميگيرد.
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
اگر منظورتان از يك جهت واحد است بله .
نمیدونم چرا من توی مشهد فقط میتونم هشتا شبکه تلویزیونی و ده تا رادیو رو بگیرم...اخه من بیشتر بخاطر اون شیش تا شبکه دیگه رفتم stb خریم...کسی میتونه کمک کنه...دیگه نمیدونم چیکار کنم
حرف شما در مورد فرمت طبق مشخصات زیر درست بود
من هم VLC Media Player 0.8.6 را نصب کردم ولی این نرم افزار حتی تصویرشو را هم نتونستنشون بده نرم افزارهای ذیگه مثه جت یا مدیا پلیر تصویرش را راحت پخش میکنن ولی بدون صدا راستی من 2 نوع کدک هم نصب کردم مشکلی از این جهت نیستElecard MPEG-2 PlugIn for WMP 4.1.10031 و K-Lite Mega Codec Pack 5.0.5
دوستانی که گیرندههای مختلف دارن سرعت تعویض کانالها شونو بذارن ممنون
توجه كرديد :
- بعضي از دستگاههاي جديد كاملا عين هم هستند فقط قاب و ماركشون فرق مي كنه :
من تكتاويژن و Ap-Teck رو ديروز تست كردم دقيقا عين هم بودند .
خيلي هم جالب نبودند ( البته خيلي از فرمت ها رو پخش مي كردند ولي با زيرنويس فارسي SRT مشكل داشت (البته خودش نوشته بود ساپورت مي كنه )
دنبال يه چيز كامل مي گردم
دوست عزیز
شش شبکه دیگر از ایستگاه متوسط قدرتی پخش می شوند و اگر شما در خود مشهد هستید قاعدتاً باید بتوانید آنها را بگیرید.
فرکانس آن شبکه ها در فرستنده مشهد 506 مگاهرتز است. آن را تنظیم کنید و با چرخاندن آنتن یا با استفاده از یک آنتن بهتر دوباره تلاش کنید.
ضمناً اگر نتوانستید بگیرید هم فکر می کنم راه اندازی فرستنده دوم ایستگاه پرقدرت ثامن الائمه زیاد طول نکشد.
Last edited by Ostani; 14-01-2011 at 14:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)