تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 295 از 328 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان علت چیه با اینکه پسر شغلی نداره ولی بازم بهش زن میدن واقعا برام جای سواله ؟
    عاخه شوعر نیست ، قحطی شوعر اومده.

2. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

عاخه شوعر نیست ، قحطی شوعر اومده.
    دختر خوب باشه خواستگار زیاد داره - الان اطراف خودم چندین دختر میشناسم که تا الان هرکدوم چندتا خواستگار رد کردن
    به نظر من دخترایی که میگن خواستگار ندارم یه جای کارشون میلنگه

4. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

دوستان علت چیه با اینکه پسر شغلی نداره ولی بازم بهش زن میدن واقعا برام جای سواله ؟
    دختر خوب باشه خواستگار زیاد داره - الان اطراف خودم چندین دختر میشناسم که تا الان هرکدوم چندتا خواستگار رد کردن
    به نظر من دخترایی که میگن خواستگار ندارم یه جای کارشون میلنگه

.................................................. ....
    سلام

خوب دقیقا مسئله همینه

دخترا و خانواده هاشون تا یه سنی خیلی ناز می کنند و و خواستگار ها رو یکی پس از دیگری به امید اومدن خواستگار های بهتر و بهتر تر از دست میدن
    بعد که سنی که ازشون گذشت، معمولا 30 سال، می بینن که ای دل غافل "این قافله ی ازدواج عجب میگذرد"

از این قسمت به بعد هست که جواب سوال اول شما رو میتونیم بدیم

هر پسری که بیکار باشه و بیاد دخترو تحویلش میدن

6. 5 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    صفاتی که باعثِ جذاب شدنِ یک نفر میشه اینهاست:
    وضعیتِ اعتقاد و جهان بینی (نگرش به جهان هستی) , وضعیت وجدان , درجه ی خوش اخلاقی , آبرو و حیثیت و اعتبار , سلامتِ روحی , درجه ی قدرتِ شخصیتِ فرد , میرانِ سلامتِ جسمی , میزان هوش و ذکاوت , درجه ی زیبائی , درجه ی تناسبِ اندام , جوانی و شادابی , میزانِ علم و دانش , درآمد , شغل , اموال و دارائی , اصل و نَسبِ خانوادگی , وضعیتِ آینده ی فرد .
    اینها عُمده ترین چیزهائی هست که در یک فرد میتونه جذابیت ایجاد کنه .
    یه تعداد از اینها به فرد قدرت و قوّت میده و باعثِ قوی شدنش میشه مثل علم و دانش و زیبائی و پول و مال و اموال و اصل و نسب خانوادگی و سلامت جسمی و غیره . هر چه بیشتر از این چیزها داشته باشه قویتر میشه . (صفاتِ الف)
    یه تعدادِ دیگه اش باعث میشه که فرد قابلِ اطمینان و قابل اعتماد و امین و امانتدار بشه مثل اعتقادِ خوب و ایمان و اخلاق و وجدان . هر چه این چیزها رو بیشتر داشته امین تر و قابل اعتماد تر میشه . (صفاتِ ب )
    این دو دسته صفت و خصلت با همدیگه باعث میشه که فرد تبدیل بشه به یک انسانِ قویِ امین که هر کسی همچین آدمی پیدا کنه و ازش بگذره ضرر کرده
    شاید کسی از بعضی صفاتِ الف بگذره مثلاً بگه زیبائیش اگر 5 از 10 باشه کافیه . اما آدم عاقل امکان نداره از صفات ب بگذره . هیچ آدم عاقلی نمیگه حالا اگر وجدانش کمه یا زیاد امانتدار و قابل اطمینان نیست هم مهم نیست و قبولش دارم .
    =================================
    این معیارها در انتخاب هر شخصی برای هر کاری میتونه به کار بره از انتخاب همسر گرفته تا شریک و استاد و معلم و کارگر و کارکند و مدیر و رهبر و پادشاه و و سلطان و امیر و وزیر و فرماندار و استاندار و شهردار و وکیل و قاضی و پیمانکار و غیره و غیره .

8. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    وضعیتِ اعتقاد و جهان بینی (نگرش به جهان هستی) , وضعیت وجدان , درجه ی خوش اخلاقی , آبرو و حیثیت و اعتبار , سلامتِ روحی , درجه ی قدرتِ شخصیتِ فرد , میرانِ سلامتِ جسمی , میزان هوش و ذکاوت , درجه ی زیبائی , درجه ی تناسبِ اندام , جوانی و شادابی , میزانِ علم و دانش , درآمد , شغل , اموال و دارائی , اصل و نَسبِ خانوادگی , وضعیتِ آینده ی فرد .
    یه تعداد از اینها به فرد قدرت و قوّت میده و باعثِ قوی شدنش میشه مثل علم و دانش و زیبائی و پول و مال و اموال و اصل و نسب خانوادگی و سلامت جسمی و غیره . هر چه بیشتر از این چیزها داشته باشه قویتر میشه . (صفاتِ الف)
    یه تعدادِ دیگه اش باعث میشه که فرد قابلِ اطمینان و قابل اعتماد و امین و امانتدار بشه مثل اعتقادِ خوب و ایمان و اخلاق و وجدان . هر چه این چیزها رو بیشتر داشته امین تر و قابل اعتماد تر میشه . (صفاتِ ب )
    این دو دسته صفت و خصلت با همدیگه باعث میشه که فرد تبدیل بشه به یک انسانِ قویِ امین که هر کسی همچین آدمی پیدا کنه و ازش بگذره ضرر کرده
    شاید کسی از بعضی صفاتِ الف بگذره مثلاً بگه زیبائیش اگر 5 از 10 باشه کافیه . اما آدم عاقل امکان نداره از صفات ب بگذره . هیچ آدم عاقلی نمیگه حالا اگر وجدانش کمه یا زیاد امانتدار و قابل اطمینان نیست هم مهم نیست و قبولش دارم .
    این معیارها در انتخاب هر شخصی برای هر کاری میتونه به کار بره از انتخاب همسر گرفته تا شریک و استاد و معلم و کارگر و کارکند و مدیر و رهبر و پادشاه و و سلطان و امیر و وزیر و فرماندار و استاندار و شهردار و وکیل و قاضی و پیمانکار و غیره و غیره .

.................................................. ...
    سلام
    چه متن قشنگی

ولی این موارد پایینی رو نظر بگیرید که در این مملکت
    عزیز کار نداریم
    پول نداریم
    آینده نداریم
    زندگیمون خیلی تاریکه
    امید به آینده نداریم
    امنیت فکری نداریم
    اقتصادمون متلاشی شده
    اقتصادمون مافیایی شده
    روحیه نداریم
    دلخوشی نداریم
    رمقی نمونده برا این جسم خستمون
    جوانیمون تباه شده
    و
    ...

بعد شما می یای از صفات خوب انسانها در مقوله ی ازدواج میگی، به خدا تو همین زندگی مجردی هم موندیم، بعد بریم یکی دیگه رو هم بد بخت کنیم که چی بشه ؟

10. 9 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

.................................................. ..
    سلام
    چه متن قشنگی
    ولی این موارد پایینی رو نظر بگیرید که در این مملکت عزیز کار نداریم , پول نداریم , آینده نداریمزندگیمون خیلی تاریکه, امید به آینده نداریم, امنیت فکری نداریم, اقتصادمون متلاشی شده, اقتصادمون مافیایی شده, روحیه نداریم, دلخوشی نداریم, رمقی نمونده برا این جسم خستمونجوانیمون تباه شدهو...
    بعد شما می یای از صفات خوب انسانها در مقوله ی ازدواج میگی، به خدا تو همین زندگی مجردی هم موندیم، بعد بریم یکی دیگه رو هم بد بخت کنیم که چی بشه ؟
    سلام دوست عزیز
    چیزهایی که بنده گفتم از ابتدای تلریخ بشریت تا انتهای تاریخ بشریت تغییر نمیکنه
    چیزهایی هم که شما گفتین حقایق تلختر از زهرمار هست که حکومت خوبِ خوب ازش اطلاع داره اما اونها ملت براشون مهم نیست . فقط خودشون و خودیها و یاران و پیروان براشون اهمیت دارند .
    برای همینه که از فرار مغزها گِله که ندارند هیچ , خوشحال هم هستند چون عقیده دارند که مغزهایی که فرمانبردار حکومت نباشند همان بهتر که نباشند
    ثروتها و درآمدهای کشور هم در درجه ی اول مابژ خودشونه و اطرافیانشون و حامیانشون و دستِ آخر هم پیروانشون . بقیه میخوان برند , برند , میخوان بمیرند , خب بمیرند . هر چه تعدادشون کمتر باشه بهتره براشون .
    حکومت هَمّ و غمّش فقط بقا هست و گسترش و قدرت و ثروتِ بیشتر و تغذیه ی خود و خودیها و یاران و دست آخر هم پیروان .
    هرگز چیزی از ثروتها و درآمدها به ملت ندادند جز وقتی که احساس خطر کردند . اون هم فقط در حدی بهشون دادند که خشمشون تبدیل به قیام مردمی و انقلاب نشه .

12. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    چیزهایی که بنده گفتم از ابتدای تلریخ بشریت تا انتهای تاریخ بشریت تغییر نمیکنه
    چیزهایی هم که شما گفتین حقایق تلختر از زهرمار هست که حکومت خوبِ خوب ازش اطلاع داره اما اونها ملت براشون مهم نیست . فقط خودشون و خودیها و یاران و پیروان براشون اهمیت دارند .
    برای همینه که از فرار مغزها گِله که ندارند هیچ , خوشحال هم هستند چون عقیده دارند که مغزهایی که فرمانبردار حکومت نباشند همان بهتر که نباشند
    ثروتها و درآمدهای کشور هم در درجه ی اول مابژ خودشونه و اطرافیانشون و حامیانشون و دستِ آخر هم پیروانشون . بقیه میخوان برند , برند , میخوان بمیرند , خب بمیرند . هر چه تعدادشون کمتر باشه بهتره براشون .
    حکومت هَمّ و غمّش فقط بقا هست و گسترش و قدرت و ثروتِ بیشتر و تغذیه ی خود و خودیها و یاران و دست آخر هم پیروان .
    هرگز چیزی از ثروتها و درآمدها به ملت ندادند جز وقتی که احساس خطر کردند . اون هم فقط در حدی بهشون دادند که خشمشون تبدیل به قیام مردمی و انقلاب نشه .

.................................................. ..........
    سلام عزیز
    شمار چرا فکر میکنید چیزایی که می فرمایین حقیقت مطلق هست؟ چیزایی که می فرمایید بارها در طول تاریخ دستخوش تغییرت زیادی شده
    برای مثال همین نهاد خانواده از اول تاریخ نبوده و انسانها هم به صورت قبیله ای زندگی میکردن، بعدش بنا به تغییراتی نهاد خانواده شکل گرفته تا رسیده به اینجا
    همین نهاد خانواده هم به این شکلی نبوده که می بینیم، در همین ایران خودمون دوره ای بود که در درون خانواده پسر با مادر خودش رابطه جنسی داشته و ...

من کلا بحثم حکومت نیست شاید این مواردی که شمردم دلیلش حکومت باشه، در کل نظر من اینه که در شرایط فعلی ازدواج برای برا جوانان این مرزو بوم کار خیلی سختی هست، شوخی نیست صحبت یه عمر زندگی مشترکه

عمق فاجعه خیلی عمیق تر از اونی هست که داریم می بینیم، من به شخصه چرا خودم رو باید به دردسر بندازم و برم مسئولیت یکی دیگه رو گردن بگیرم؟ کل دارو ندارم رو به عنوام مهره بزنم به اسم یکی دیگه؟ از صبح تا شب واسه یه تیکه نون خودم رو به عذاب بندازم تو این جامعه؟ چرا باید نگران یکی دیگه باشم؟
    Last edited by donnie yen; 15-12-2018 at 23:10.

14. 2 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    این چیزهایی که شما میفرمایید خیلی ارمان گرایانه است

خوشبختانه اطراف من دختر و پسر دم بخت زیاد هست.متاسفانه هیچ کدام نمیتوانند ازدواج کنند
    این که شما فرمودید ""شاید کسی از بعضی صفاتِ الف بگذره مثلاً بگه زیبائیش اگر 5 از 10 باشه کافیه . اما آدم عاقل امکان نداره از صفات ب بگذره . هیچ آدم عاقلی نمیگه حالا اگر وجدانش کمه یا زیاد امانتدار و قابل اطمینان نیست هم مهم نیست و قبولش دارم .""

الان اصلا کاربرد نداره.دوست من یه دختر سبزه با چهره کاملا معمولی هست.میگم معمولی نه زشت.چون اگر زشت بود خب شاید یه کم طبیعی بود.ولی چهره اش کاملا معمولی هست.هیچ ایرادی توی چهره اش نیست.قدش یه کم کوتاه هست.یعنی دقیقا 155 هست.که باز هم خیلی کوتاه حساب نمیشه
    وضع پدرش هم معمولیه.از 24 سالگی تا الان که 30 سالشه خواستگارهای زیادی امدند و رفتند.این دوست من فقط 2 مورد رو خودش رد کرده.چون یکیش طرف خیلی دروغ گو بوده.دومی هم بسیجی بوده و شرایط سختی برای حجاب گذاشته بود و این دوستم حجابش خیلی معمولیه.دقیقا 99 مورد دیگه از طرف پسرها رد شده.چون پسرها یک دختر با چهره معمولی نمیخوان.همه از دم دنبال دختر خوشگلند.اگر پسر از خودش پول و خونه داشته باشه که رسما موقع حرف زدن توهین میکنه
    مادر پسرها که بدتر .از بین بیش از 100 نفری که امدند خواستگاری و من در جریانشون بودم فقط 2 نفر حاضر شدند از بعضی از صفات الف بگذرند که از اون دو نفر یکیش دروغگو بود .دومی هم موقع خواستگاری انقدر سرش پایین بود که فکر کنم اصلا جهره دوست منو ندید

پسرها هم که دقیق ترین و تازه ترین اخبار رو همین امشب گرفتم.رهن خونه توی تهران سمت پیروزی و نیروهوایی نزدیک متری 1 میلیون به بالا هست.تازه نیروهوایی بالای شهر حساب نمیشه.یعنی 1 خونه 50 متری 50 میلیون رهن کامل هست.باغ یا تالار هم از 18 میلیون به بالا هست.که با بقیه هزینه های عروسی مثل اتلیه و گل و ... از 30 میلیون به بالا میشه
    یعنی اگه یه پسر بخواد زن بگیره یه عروسی خیلی معمولی یه خونه کوچولو معمولی جداقل باید 80 میلیون پول داشته باشه.که خب واقعا پول زیادیه.پایه حقوق ماهی 1 میلیونهحساب کنید در صوتی که وضع همینجوری بمونه میشه چند سالباید پول جمع کنه؟مگر اینکه دختر یا پسر عروسی نخوان.یا بروند توی خونه زیر 50 متر زندگی کنند.یا پدر و مادرشون کمک کنند.حالا هزینه های زندگی و جهیزیه بماند

16. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

این چیزهایی که شما میفرمایید خیلی ارمان گرایانه است

خوشبختانه اطراف من دختر و پسر دم بخت زیاد هست.متاسفانه هیچ کدام نمیتوانند ازدواج کنند
    این که شما فرمودید ""شاید کسی از بعضی صفاتِ الف بگذره مثلاً بگه زیبائیش اگر 5 از 10 باشه کافیه . اما آدم عاقل امکان نداره از صفات ب بگذره . هیچ آدم عاقلی نمیگه حالا اگر وجدانش کمه یا زیاد امانتدار و قابل اطمینان نیست هم مهم نیست و قبولش دارم .""

الان اصلا کاربرد نداره.دوست من یه دختر سبزه با چهره کاملا معمولی هست.میگم معمولی نه زشت.چون اگر زشت بود خب شاید یه کم طبیعی بود.ولی چهره اش کاملا معمولی هست.هیچ ایرادی توی چهره اش نیست.قدش یه کم کوتاه هست.یعنی دقیقا 155 هست.که باز هم خیلی کوتاه حساب نمیشه
    وضع پدرش هم معمولیه.از 24 سالگی تا الان که 30 سالشه خواستگارهای زیادی امدند و رفتند.این دوست من فقط 2 مورد رو خودش رد کرده.چون یکیش طرف خیلی دروغ گو بوده.دومی هم بسیجی بوده و شرایط سختی برای حجاب گذاشته بود و این دوستم حجابش خیلی معمولیه.دقیقا 99 مورد دیگه از طرف پسرها رد شده.چون پسرها یک دختر با چهره معمولی نمیخوان.همه از دم دنبال دختر خوشگلند.اگر پسر از خودش پول و خونه داشته باشه که رسما موقع حرف زدن توهین میکنه
    مادر پسرها که بدتر .از بین بیش از 100 نفری که امدند خواستگاری و من در جریانشون بودم فقط 2 نفر حاضر شدند از بعضی از صفات الف بگذرند که از اون دو نفر یکیش دروغگو بود .دومی هم موقع خواستگاری انقدر سرش پایین بود که فکر کنم اصلا جهره دوست منو ندید

پسرها هم که دقیق ترین و تازه ترین اخبار رو همین امشب گرفتم.رهن خونه توی تهران سمت پیروزی و نیروهوایی نزدیک متری 1 میلیون به بالا هست.تازه نیروهوایی بالای شهر حساب نمیشه.یعنی 1 خونه 50 متری 50 میلیون رهن کامل هست.باغ یا تالار هم از 18 میلیون به بالا هست.که با بقیه هزینه های عروسی مثل اتلیه و گل و ... از 30 میلیون به بالا میشه
    یعنی اگه یه پسر بخواد زن بگیره یه عروسی خیلی معمولی یه خونه کوچولو معمولی جداقل باید 80 میلیون پول داشته باشه.که خب واقعا پول زیادیه.پایه حقوق ماهی 1 میلیونهحساب کنید در صوتی که وضع همینجوری بمونه میشه چند سالباید پول جمع کنه؟مگر اینکه دختر یا پسر عروسی نخوان.یا بروند توی خونه زیر 50 متر زندگی کنند.یا پدر و مادرشون کمک کنند.حالا هزینه های زندگی و جهیزیه بماند
    سلام ...
    نمیشه فعلا عروسی نگرفت یا مثلا اصاا نگرفت و لا همون عقد تمومش کرد و با پولش یه خونه بهتر گرفت؟
    به هر نفر که ده میلیون وام ازدواج میدن میشه ۲۰ میلیون
    هرکدوم از خانواده ها هم ده میلیون اینم ۲۰ میلیون
    دیگه پسر دختر خودشون دیگه باید یه چیزی جمع کرده باشن اینم باهم ۲۰ میلیون
    تا اینجا شد ۶۰
    اگر با هم کار کنند و حداقل مجموعا ۲ میلیون درامد داشته باشن میتونن قسطاشون و بدن و شاید با سختکوشی بیشتر و درامد بیشتر چیزهای بیشتری هم بخرن
    فک کنم بشه یه حرکتایی زد

18. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام ...
    نمیشه فعلا عروسی نگرفت یا مثلا اصاا نگرفت و لا همون عقد تمومش کرد و با پولش یه خونه بهتر گرفت؟
    به هر نفر که ده میلیون وام ازدواج میدن میشه ۲۰ میلیون
    هرکدوم از خانواده ها هم ده میلیون اینم ۲۰ میلیون
    دیگه پسر دختر خودشون دیگه باید یه چیزی جمع کرده باشن اینم باهم ۲۰ میلیون
    تا اینجا شد ۶۰
    اگر با هم کار کنند و حداقل مجموعا ۲ میلیون درامد داشته باشن میتونن قسطاشون و بدن و شاید با سختکوشی بیشتر و درامد بیشتر چیزهای بیشتری هم بخرن
    فک کنم بشه یه حرکتایی زد
    مسئله اینه که این بندگان خدا اصلا جشن عقد یا نامزدی نگرفتند.عقدشان محضری بوده.پس عروسی رو دیگه باید بگیرند

20 تومن وام ازدواجه

ولی هر کدوم از خانواده ها 10 تومن کمک نمیکنند.خانواده دختر باید جهیزیه بخرند.خانواده پسر نهایتا 10 تومن کمک کنند.یا اصلا همون 20 تومن رو که شما فرمودید رو خانواده پسر بدن.باز هم نصف هزینه ها میمونه

تازه با محاسبات شما میشه 60 تومن.باز حداقل 20 تومن دیگه میمونه.که اگه بخوان وام بگیرند دیگه پس توی زندگی مشترک درامدشون همش میره برای وام.پس هزینه های زندگی رو چکار کنند

پسر و دختر با هم کارکردند وام گرفتند یه پراید خریدند که پسر داره با ماشین کار میکنه چند بار هم تصادف کردند و ماشین هزینه برداشته باز براش وام گرفتند اینه که فعلا هر چی کار کردند رو دارن قسط میدن.ضمنا دختر که نباید پول عروسی و رهن خونه رو بده.ولی به هر حال مجموع درامدشون داره میره برای اقساطی که دارند.ماشین رو هم نمیشه فروخت .چون بعد ازدواج هم این اقساط ادامه داره و خرج زندگی هم هست

شما این رو در نظر بگیرید که هزینه جهیزیه خیلی بالاست.نمیشه به خانواده دختر یا خود دختر گفت بیا برای عروسی یا رهن خونه کمک کن.
    Last edited by ملا نصرالدین; 17-09-2017 at 10:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •