دوست خوبم persian_m ممنونم از شما که جواب من را دادید![]()
دوست خوبم persian_m ممنونم از شما که جواب من را دادید![]()
دوستان سوالات دیگه ایی برای من پیش امده ممنون میشم اگه به من جواب بدهید :
دوستان این طور که من امروز متوجه شدم شرکت پاناسونیک اجناسش را به صورت صحیح و درست در ایران وارد نمی کند برای مثال تلویزیون st30 را با پسوند R به ایران وارد می کند که قابلیت به روز رسانی ندارد
از این رو از شما دوستان سوال داشتم :
1 :که کدام پسوند در پاناسونیک بهتر است ؟ زیرا طبق قرار فروشگاه روز شنبه دستگاه را به من تحویل میدهند و نصب می کنند ؟
2: ایا به نظر شما دوستان در 50 اینچ هم پسوند R هست یا نه ؟
3 : همچنین دوستان ایا باید از شرکت یا فروشگاه کابل hdmi یا کارت اشتراک بگیرم یا اصلا به این دستگاه کابلی تعلق نمی گیرد ؟
من 50 اینچ vt30 را تهیه کردم
ممنون و سپاس گذار همه ی بچه های این فروم دوست داشتنی
Last edited by hany@navaie; 02-12-2011 at 16:46. دليل: ویرایش متن
دوست من
من 50 اینچ vt30 را دو روز خریدم 2900
نمایندگی سری R میدن + کارت جایزه شانسی که معمولا 100 تومن در میاد و یک کابل 1.5 متری HDMI پاناسونیک پنل 50 همه تایلندی است.
با تشکر از دوست خوبم ms1342
دوست خوبم ممنوم که پاسخ گو بودید شرمنده من کابل hdmi را از فروشگاه باید می گرفتم یا نصاب که دستگاه را برایم می اورد ؟
2: ایا می شود با نمایندگی صحبت کرد تا سری دیگر این محصول مثلا سری p را بیاورند ؟
ممنون و متشکرم از همه ی دوستان خوبم در این فروم
دوستان من 50 اینچ vt30 را دو روز خریدم 10 ساعته هم گذاشتم این تصاویر تک رنگ با تنظیمات زیر 50 تا بقولی اببندی شه.
ولی یه سری فایل MKV رو از USB نمیشناسه موندم چرا؟ حتی کودکش H-264 هست . کسی ادرس یه فایل زیر300 مگ داره لود کنم تست کنم. البته خودم 3 تا لود کردم دوتا AVI هم کانورت کردم .......ولی نشناخت .
کمک کنید
ممنون
دوستان بنا بر این اگر نمایندگی پاناسونیک سری R پاناسونیک vt30 را به ایرانیان می دهد ما باید چگونه تلویزیون های خود را آپدیت فریمور کنیم
وقتی فریمور های سری R وجود ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست خوبم من دیروز برای امتحان کردن همین تلوزیون فلاشم را که حاوی یه فایل های avi و mkv بود را بردم و امتحان کردم در فروشگاه ایی که رفته بودم فیلم های avi را به خوبی می شناخت و پخش میکرد اما فیلم های mkv را نتوانست شناسایی و پخش کند
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
[
دوستان بنا بر این اگر نمایندگی پاناسونیک سری R پاناسونیک vt30 را به ایرانیان می دهد ما باید چگونه تلویزیون های خود را آپدیت فریمور کنیم وقتی فریمور های سری R وجود ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم
من توی پستای قبل گفتم اگه کابل رو نگی بعضیا نمیدن این جور کاسب حبیب خدا هستن؟ باید مجانی روی تمام مدلا بدن. شما تماس بگیر حتما برات بیارن خودش 22 تومنه!
سری P هم قاچاق از مرزها میارن. شرکتی نداره. کارت جایزت رو که گرفتی؟ هرچی در بیاد همونجا از قیمت توافقی کم میشه تو فاکتور هم درج میشه.
ضمنا یک راه تشخیص اولین روشن شدن پنل اینه که بلا فاصله پنل که روشن میشه منوی تنظیم زبان و کانال و... میاد. برای شروع استفاده هم تاپیک رو مرور کن و پست قبلی منرو.
موفق باشی.
دوست من
اینی که من خریدم توی دفترچش mkvرو اورده ولی avi رو نیاورده منم که یه فیلم سه بعدی کنارهمی aviتست کردم نشناخت....نمیدونم چرا؟
دوست عزیز جناب ms1342ببخشید شما که 50vt30 خریدین میشه پشت پنل رو نگاه کنید ببینید ساخت کجاس؟ ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)