تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 396 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من خودم یه جا یه پست نسبتا کاملی دادم ولی پیداش نمیکنم الان . اگه خواستی یه سرچ توی همین تاپیک بزن پیداش کنی کلی چیز میز گفتم توش .
    خلاصه اش این که باید کلا توی التیمیت صبر داشته باشی و بازی رو نسبتا ببری . راه دیگه اینکه کمی از وقتت رو بزار توی بازار و بگرد دنبال بازیکنهای خوب و ارزون که مثلا یه نفر به هر دلیلی اون بازیکنش رو به قیمت پایین میفروشه و رو هوا باید بزنیش . بعد اگه خریدیش و لازمش نداشتی دوباره بفروشش منتهی با قیمت بالاتر و اصلیش .
    نمیخواد از الان به فکر خرید بازیکنهایی مثل مسی یا رونالدو باشی . اونایی که اینا رو دارن یا خیلی زیاد بازی کردن تا الان یا پول واقعی پای التیمیت دادن . راستی از این پک ها هم اصلا نخر . همیشه توی بازار دنبال ارزون ترین باش . عجله ای هم نباید بازی کنی . مثلا چند تا بازی در روز باید بری ولی با فاصله که بینشون وقت بزاری واسه خرید و فروش . کلا باید واسه این مود وقت بزاری . اگه وقت نداری طرفش نرو .
    اون بازیکن های مشکی هم من فکر میکنم که بازیکنهایی هستن که بعد از اپدیت قدرتشون کمتر شده و اون کارتهایی که قبلا بوده سیاه میمونه .
    سلام دوسته عزیز دسته گلت درد نکنه ولی واقعا به نظر شما اون کسایی که همچین بازیکنایی دارن هیچ کلکی نزدن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آپدیت 1.6 رو کسی امتحان کرده ؟ حدود 440 مگ هست.

من نسخه اولیه FIFA 13 رو دارم که پچ 1.6 روش امتحان کردم و بدون مشکل اجرا شد ، اما نمی دونم اون مشکلاتی که داشت رفع شده یا نه.

اگر کسی امتحان کرده توضیح بده.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوسته عزیز دسته گلت درد نکنه ولی واقعا به نظر شما اون کسایی که همچین بازیکنایی دارن هیچ کلکی نزدن ؟
    نه عزیزم کلک نیست . فقط وقت گذاشتن توی بازار سیاهه . فیفا 12 یادمه یه روشی بود به نام دقیقه 60 که من نتوسنتم بفهمم اون روش چیه . نمیدونم الان هم باشه یا نه . توی یه سایتی طرف اومده بود کلی روش واسه پولدار شدن گذاشته بود .
    بعد هم فکر کن این کسایی که به قول تو مسی یا رونالدو دارن این کارتها از همون اول از کجا اومده . وقتی یه نفر میره پک میخره بعضی پک ها شانسشون برای اینکه توش یه کارت rare یا کمیاب باشه زیاده . خوب میبینی طرف رفته بهترین پک رو خریده شانسش توش مسی در اومده (همین مونده بود بهترین بازیکن دنیا رو بزارن توی تخم مرغ شانسی)
    بازار سیاه هم که دیگه خیلی سود داره . من خودم همون زمان با اینکه خیلی وقت نمیزاشتم ولی به خاطر اینکه بیشتر توی بازار میرفتم چند هفته بعدش به راحتی یک تیم طلایی داشتم . اصلا شما نگاه کن همین پک که میخری اگه بعد از خرید تمام ایتمهاش رو بتونی با قیمت خوب بفروشی چقدر سود میکنی .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیشب اعصابمو این انلاین فیفا 13 خورد کرد...seaon بودم خیلی کند بود...مرتب هم میباختم..کم کم دارم سقوط می کنم...نمیدونم چرا به دسته سوم میرسم کلا هنگ می کنم البته شاید حریفا دیگه قوی میشن..

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا سیزن و آلتیمیت رو فقط آنلاین میشه بازی کرد؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آره دوسته من،فقط آنلاین باید باشی تا بتونی بازی کنی...............
    توصیه میکنم هرجور شده برای یه بار هم که شده طعم آنلاین بازی کردن رو بچشید،یه دنیای دیگه داره نسبت به فضای آفلاین......................

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.
    من از سایت دانلود کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم قسمت انتخاب زبان میاد (پرچم انگلیس) , enter میکنم بدون هیچ error ای از بازی خارج میشه. چکار کنم؟
    نت فریم ورک3.5 و 4 و دایرکت x نصبه و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک هم نصبه.(windows 8)
    Last edited by shahi.persian; 25-12-2012 at 19:38.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دیشب اعصابمو این انلاین فیفا 13 خورد کرد...seaon بودم خیلی کند بود...مرتب هم میباختم..کم کم دارم سقوط می کنم...نمیدونم چرا به دسته سوم میرسم کلا هنگ می کنم البته شاید حریفا دیگه قوی میشن..
    کلا یه هفته هست سرعت افت افتضاحی کرده حتی یه شب اصلا نتونستم با ایرانی های خودمون هم بازی کنم
    عزیز وقتی شما به رده های بالاتر یعنی دسته 1 و 2 و 3... میرسی شما دیگه نمیتونی با حریف های رده 8 بازی کنی اگه حتی دقت کنی در حین سرچ حریف یه بازیکن در حد تیم و لول شما میاره وقتی بری دیویژن 1 دیگه حریفهات قدر تر و کم تر میشن واسه این هم هنگ میکنه شما دیگه نمیتونی با هرکی بازی کنی و به محدوده خاصی محدود میشی که این باعث میشه شما با یه نفر بازی کنی که از لحاظ مسافت و تاخیر همون پینگ بگیم خیلی بالا میره و باعث هنگ و تاخیر خیلی بالا میشه پیشنهاد من اینه که فعلا مثل من تو این مدت سیزن نری همین کاستوم مچ ها رو برو خودش نشون میده خط سبزه یا زرده و قرمز راحت میتونی تصمیم بگیری با حریف بازی کنی یا نه
    موفق باشی
    این دوتا رو میشه بازی کنی تو سیزن هم کاپ داره و تو التیمیت هم انواع کاپ رو داره من خودم التیمیت نرفتم ولی تیم پلی هم داره از دونوع یکی فرضا خود بارسا رو میاری و با بازیکنهای بارسا مثل مسی رو سویچ میکنی و با چند نفر دیگه همزمان بازی مکینی مثل پرو هست
    مود پرو هم هست که خیلی امسال باحال شده و شما باید برای رشد خودتون تحت انلاین بازی کنید و رشد کنید واقعا خیلی عالیه به نظر من خیلی مود پرطرفداری هم هست خصوصا وقتی که نت خوب باشه و بتونی با 5 به 5 یا بالاتر بتونی بازیکنی واقعا عالیه
    ولی اگه برات مقدور شک نکن ضرر نمیکنی من هم مثل شما بودم ولی الان حدود 1 سال و 8 ماه میشه که شب ها از ساعت 11 به بعد تا 2 شب دارم فقط ان میزنم و از وقتی که فیفا 13 اومده هی پرو بازی مکینم الان بازیکنم اورالش شده 84 فیس همین خواهرزاده ام که بزرگ شده رو گذاشتم خیلی باحال شده رتبه 734 هستم تو رنک جهانی تازه از 400 تا بازی هم 520 تا گل زدم مسی و پدر مسی هم تا ابد نمیرسن بهم تو یه فصل

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی هست skill games ها رو تموم کرده باشه؟
    تو قسمت lob pass gold medal بدجور گیر کردم اصلا نمیفهمم باید چی کار کنم (همونی که بازیکن با توپ ایستاده و دو سری کله قندی موازی هم و در طول زمین چیده شده)

تو قسمت ground pass و skill challenge هم کسی راهنمایی نداره؟! خیلی سخته

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

بچه ها من Update 1.6 رو ریختم ولی کرک آپدیتش رو ندارم !
    کسی لینک کرک 1.6 رو داره ؟؟ ( rld-fifa1316 )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •