تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 468 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل بزرگ با Kaspersky Internet Security 14 و 2013 داشتم و دارم اونم اینه که نرم افزار Tunngle رو پورت udp بلوکه میکنه اما کار به tcp اون نداره حتی وقتی disable میکنم کسپرو به طور کامل
    بازم نمیزاره udp تانگل وصل بشه وقتی exit میکنم نرم افزار میتونه وصل بشه
    اگه بگین به فایروال معرفیش کن و ....کردم نشده تازه وقتی کامل غیر فعاله دیگه ربطی نداره که معرفی بشه یا نشه
    کسپرو وقتی exit میکنم دوباره میخوام بازش کنم اکثرا باز نمیشه و رو لود اپلیکیشن میمونه تا ریاستارت کنم کامپیوترو برا همین دوست ندارم برا وصل شدن تانگل اکزیتش کنم قبلا مشکل نداشتم دو ماهه این مشکل پیش اومده
    چیزی به ذهنتون میرسه ؟
    Last edited by Angel Of Darkness; 04-11-2013 at 09:12.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نسخه 2014 روی بعضی سیستمها (معمولا بدنبال ارتقا به ویندوز 8.1 از ویندوز 8) این باگ را دارد وعلت آن هم معمولا ایجاد یک Rule در فایروال توسط کاربر برای یکی از برنامه ها (برای اجازه دسترسی کامل به اینترنت) است ولی فایروال این Rule را برای همه برنامه ها اجرا می‌کند.
    من مستقیما ویندوز 8.1 نسب کردم
    خب راه حلی داره یا خیر؟
    چون حتی وقتی فایروال کاسپر رو غیر فعال میکنی و فایروال ویندوز فعال میشه عجیب اینجاست فایروال ویندوز هم همین حالت رو داره و چیزی رو بلاک نمیکنه و باید کلا kis رو غیر فعال کرد تا فایروال ویندوز بتونه عمل کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من الان ویندوز 8.1 نصب کرده ام می خواستم ببینم این ورژن کسپر اینترنت سکوریتی 2014 نصب کنم کلید براش هست راحت نصب میشه ؟

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام من الان ویندوز 8.1 نصب کرده ام می خواستم ببینم این ورژن کسپر اینترنت سکوریتی 2014 نصب کنم کلید براش هست راحت نصب میشه ؟
    بله شما به راحتی میتونید ورژن آخرین کاسپر رو بر روی ویندوز 8.1 نصب کنید
    چند پست عقب تر یه جستوجو کنید لینک دانلود آخرین ورژن موجود هست!

5. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من مستقیما ویندوز 8.1 نسب کردم
    خب راه حلی داره یا خیر؟
    چون حتی وقتی فایروال کاسپر رو غیر فعال میکنی و فایروال ویندوز فعال میشه عجیب اینجاست فایروال ویندوز هم همین حالت رو داره و چیزی رو بلاک نمیکنه و باید کلا kis رو غیر فعال کرد تا فایروال ویندوز بتونه عمل کنه
    همانطور که گفتم این یک باگ روی ویندوز 8.1 هست و احتمالا در آینده رفع شود در حال حاظر تنها راه حل آن است که اگر یک Rule اختصاصی برای یک برنامه تعریف کرده‌اید آن را حذف کنید تا مشکل حل شود.

7. 5 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من اینترنت سکوریتی 2014 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون مشکل درست عمل نکردن فایروال پابرجاست
    جالب اینه حتی با غیر فعال کردن فایروال کاسپر و فعال کردن فایروال ویندوز هم برنامه ها رو بلاک نمیکنه
    ولی وقتی کلا کاسپر رو غیر فعال کردم فایروال ویندوز تمام برنامه ها رو درست بلاک میکنه

بابرنامه GetSystemInfo یه گزارش گرفتن اساتید میتونن راهنمایی کنن مشکل از کجاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

در ادامه صحبتهای استاد vtn 54 اگر با روشی که استاد پیشنهاد دادند مشکل برطرف نشد شما برنامه Babylon رو از رو سیستم پاک کنید تو گزارش سیستم شما اینجور که مشخصه این برنامه با کسپر ناسازگاره

و همچنین کسپر هم از رو سیستم پاک کنید سیستم رو ری استارت کنید و دوباره اقدام به نصب کسپر کنید ببنید مشکل برطرف میشه و نتیجه رو اینجا اعلام کنید .
    Last edited by kases; 04-11-2013 at 15:12.

9. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام

در ادامه صحبتهای استاد vtn 54 اگر با روشی که استاد پیشنهاد دادند مشکل برطرف نشد شما برنامه Babylon رو از رو سیستم پاک کنید تو گزارش سیستم شما اینجور که مشخصه این برنامه با کسپر ناسازگاره

و همچنین کسپر هم از رو سیستم پاک کنید سیستم رو ری استارت کنید و دوباره اقدام به نصب کسپر کنید ببنید مشکل برطرف میشه و نتیجه رو اینجا اعلام کنید .
    دوست عزیز تو کدوم خط مشخص شده ؟! به ما هم بگین گزارش تهیه کردیم مزاحم شما نشیم.بنده هم همین مشکل رو دارم.یک رول که ایجاد می کنم تمام برنامه ها به اینترنت دسترسی دارن !!!
    این مشکل برطرف بشه میشه بقیه تغییرات رو تحمل کرد ! (کم شدن تنظیمات پیشرفته .که البته برای من زیاد هم مهم نبودن!!! )

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز تو کدوم خط مشخص شده ؟! به ما هم بگین گزارش تهیه کردیم مزاحم شما نشیم.بنده هم همین مشکل رو دارم.یک رول که ایجاد می کنم تمام برنامه ها به اینترنت دسترسی دارن !!!
    این مشکل برطرف بشه میشه بقیه تغییرات رو تحمل کرد ! (کم شدن تنظیمات پیشرفته .که البته برای من زیاد هم مهم نبودن!!! )
    دوست عزیز متاسفانه این باگ وجود داره من هم رو ویندوز 8.1 تست کردم طبق فرمایشات استاد vtn54 :

" تنها راه حل آن است که اگر یک Rule اختصاصی برای یک برنامه تعریف کرده‌اید آن را حذف کنید تا مشکل حل شود."
    میتونید فایل گزارش تو این سایت اپلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همانطور که گفتم این یک باگ روی ویندوز 8.1 هست و احتمالا در آینده رفع شود در حال حاظر تنها راه حل آن است که اگر یک Rule اختصاصی برای یک برنامه تعریف کرده‌اید آن را حذف کنید تا مشکل حل شود.
    منظور از Rule اختصاصی چی هست؟
    من فقط کاسپر رو نصب کردم و اکتیو و بعد اپدیت و بعد هم اقدام به بلوکه کردن نرمافزارهایی که میخوام بلاک کنم در بخش نتورک
    چیز دیگه ای اضافه نکردم توی کاسپر

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منظور از Rule اختصاصی چی هست؟
    من فقط کاسپر رو نصب کردم و اکتیو و بعد اپدیت و بعد هم اقدام به بلوکه کردن نرمافزارهایی که میخوام بلاک کنم در بخش نتورک
    چیز دیگه ای اضافه نکردم توی کاسپر
    با اجازه استاد vtn 54 من جواب میدم

منظور اینه که برای یکی از نرم افزارها تو فایروال به صورت دستی خودتون قوانین ساخته باشید البته قوانینی که اجازه بده برنامه بدون محدودیت به اینترنت دسترسی داشته باشه حالا این قوانین برای دیگر برنامه نیر اعمال میشه

از صحبتهای شما مشخصه که خودتون قوانینی نساختین شما طبق پست بالا برنامه بابیلون و کسپر رو از رو سیستم پاک کنید و دوباره اقدام به نصب کسپر کنید ببنید مشکل برطرف میشه
    Last edited by kases; 04-11-2013 at 15:56.

15. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •