تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 295 از 402 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش پس از ناکامی های متعد برای اکتیو کردن اینترنت سکوریتی 2014 کسپرسکی مجبور شدم پک امنیتی محبوبم رو کنار بذارم...
    و الان دنبال یه پک امنیتی درست و حسابی در حد کسپرسکی برای ویندوز 7 64بیتی میگردم
    پیشنهاد شما چیه؟
    فایروال قوی
    دیتابیس قوی
    سرعت سیستم و اینترنت رو پایین نیاره
    و زیاد هم سوال و جواب نپرسه
    و تشخیص اشتباه حداقلی داشته باشه!
    و براش لایسنس و اینا بشه گیر آورد.

نورتون اوضاع دیتابیسش چطوره؟براش لایسنس گیر میاد؟
    بیتدیفندر چطور؟؟؟
    کومودو به نظرم هم کار باهاش سخته!هم آنتی ویروس غیر قابل اطمینانی داره(نظر شخصی)

ترکیب پاندا آنتی ویروس کلود با فایروال کومودو چطور میتونه باشه؟
    چرا از نسخه 2013 استفاده نمیکنی به وفور کلیدشم که پیدا میشه متاسفانه سراغ Pure 3 هم نمیتونی بری کلید براش نماید چرا !!!!!!!!!!!!
    منم خودمم تعصب دارم رو Kaspersky چندتا برنامه دیگرو هم تست کردم Norton 360 . total bitdefender .
    ولی باز رفتم سر خونه اولم Kaspersky . نورتون 360 رو امتحان کن توتال نورتون هست کلید هم مثل اب خوردن داره خوبم اپدیت میشه
    اپشن های زیادی هم داره

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش پس از ناکامی های متعد برای اکتیو کردن اینترنت سکوریتی 2014 کسپرسکی مجبور شدم پک امنیتی محبوبم رو کنار بذارم...
    و الان دنبال یه پک امنیتی درست و حسابی در حد کسپرسکی برای ویندوز 7 64بیتی میگردم
    پیشنهاد شما چیه؟
    فایروال قوی
    دیتابیس قوی

بیتدیفندر چطور؟؟؟

سلام
    در مورد کمودو بگم ! چند روزی رو ویندوز 8.1 نصب کرده بودم. خیلی سوال می پرسه ، مخصوصا برنامه های که گواهی دیجیتالی معتبری نداشته باشند.از نظر شناسایی بد نیست ولی خسته کننده میشه .و البته نکته مهم این بود که وقتی خواستم پاک کنم گفت باید restart بشه و وقتی ریست کردم دیگه ویندوز بالا نیومد و صفحه آبی میومد( صفحه مرگ! ) و البته با system restore تونستم ویندوز رو بیارم ولی باز موقع پاک کردن کمودو میخواست restart بشه و منم پشیمون شدم و قید ویندوز رو زدم و الان دوباره ویندوز 8 نصب کردم(چون برای لپ تاپ من 8 بهتره تا 8.1 ! ).
    فقط مزیت خوب کمودو اینه رایگان هست و نیاز به کرک و ... نداره .

Bitdefender قدرت شناسایی خوبی داره و همچنین پاکسازی خوبی هم داره (تقریبا برابر کسپر) والبته فایروال هم بدک نیست چون بعضی وقت ها خودش برای بعضی برنامه rule میسازه (با وجود فعال کردن مود Paranoid .توضیح اینکه این مود برای این هست که وقتی برنامه ای میخواد به اینترنت دسترسی پیدا کنه پیغام میده و شما باید اجازه بدین به برنامه ها ).تریال ریستر داره (البته دوستان تریال ریستر رو زیاد پیشنهاد نمی کنن ! ).سرعت اینترنت رو پایین نمیاره ! یک برنامه هست که باید بعد از نصب آنتی نصب کنید (برای مشکل مصرف پهنای باند) آپدیت ها هم اونجور که میگن زیاد نیست .

نورتون خیلی وقته تست نکردم ولی آخرین باری که داشتم فلش ویروسی وصل کردم و نشناخت ، در صورتی که آنتی های دیگه مثل نود راحت ویروس ها رو میشناختند.ودیگه ازش پشیمون شدم !

نود32 معروف هم خوبه ، فقط مشکلش قدرت پاکسازی کمتر نسبت به کسپر و بیت هست ، البته در نسخه های جدیدتر شاید بهبود پیدا کرده باشه.فوق العاده سبک ! آپدیت سبک ! فایروال بی نقص ( از نظر اینکه وقتی رو مود interactive mode می زاری ، هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل شه پیغام میده و مثل بیت خودش rule نمیسازه ! ) سریال هم فکر کنم کمی بگردی گیر بیاد براش.
    Last edited by mohammad_203; 12-02-2014 at 22:10.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوستان
    پیشنهاد شما چیه؟
    فایروال قوی
    دیتابیس قوی

بیتدیفندر چطور؟؟؟

به نظر من همون Kaspersky نصب کن . از این آنتی به اون آنتی پریدن جز اذیت شدن دردسر دیگه ای نداره . مشکل اکتیو شدن رو با تریال ریست می شه حل کرد .

Panda هم خوبه به نظر من اگر فیس بوک داری ، پیج پاندا کلود رو لایک کن تا یه لایسنس 6 ماهه رایگان بهت بدت که نیاز به فایروال هم نداشته باشی .

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Emsisoft امتحان کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان میشه یه آنتی خوب واسه این سیستم معرفی کنید!
    ram-512mb cpu-3GH Windows 7 ultimate sp1

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

دوستان میشه یه آنتی خوب واسه این سیستم معرفی کنید!
    ram-512mb cpu-3GH Windows 7 ultimate sp1
    Eset smart security 7 امتحان کن .

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

واسه بیتدیفندر لایسنس رایگان گیر میاد؟
    فایروالش خیلی نا امید کننده هست تو سیستم های 64 بیتی بر عکس سیستم های 32 بیتی !

نورتون دیتابیسش چطوره؟
    در حد کسپر و بیتدیفندر هست؟فایروالش چی؟امیدی میشه بهش داشت؟
    لایسنس براش گیر میاد؟؟

و در آخر میمونه پاندا کلود که کلا تو تست ها خوب عمل کرده؛ولی مثبت کاذب زیاد داره!به کرک ها زیاد گیر میده؛واسه همین انتخاب آخر میذارمش...

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    در حد کسپر ، بیت هست که دیتابیس توپی داره.واقعا عالیه مثل همون کسپر ، فقط تنها اشکالی که داره ، به نظرم ، مصرف بیش از اندازه از ترافیک نت هست که تقریبا میشه جلوش رو گرفت ولی خب مشکلش همینه + آپدیت های سنگین که خب کسپر هم همین مشکل رو داره
    آره.ولی فایروالش رو سیستم 64 بیتی نتایجش فاجعه بار بود بر عکس نتایجش رو سیستم های 32 بیتی!فایروال کسپر رو هر 2 تا ماژول عالی بود!(حیف :( )
    واسم سنگین بودن آپدیت ها مهم نیس.واسم دیتابیس و خوش دست بودن از هر چیزی مهم تره که هیچی کسپر نمیشد!
    البته گزینه ی اولم بعد از کسپر که کنار گذاشته شد همون بیتدیفندر هست همچنان!فقط اینکه تاپیکش شدیدا سوت و کوره و کمتر کسی از اساتید هستن که ازش استفاده کنن تا ما اگه مشکل و سوالی داشتیم بتونیم رفع رجوع کنیم.
    حالا اصلا واسش لایسنس گیر میاد؟
    دلیل مصرف ترافیک نت چیه؟(البته اینو محض اطلاعات عمومی میپرسم.وگرنه اینترنتم نا محدوده...

چرا از نسخه 2013 استفاده نمیکنی به وفور کلیدشم که پیدا میشه متاسفانه سراغ Pure 3 هم نمیتونی بری کلید براش نماید چرا !!!!!!!!!!!!
    منم خودمم تعصب دارم رو Kaspersky چندتا برنامه دیگرو هم تست کردم Norton 360 . total bitdefender .
    ولی باز رفتم سر خونه اولم Kaspersky . نورتون 360 رو امتحان کن توتال نورتون هست کلید هم مثل اب خوردن داره خوبم اپدیت میشه
    اپشن های زیادی هم داره
    دوست داشتم نسخه ی 2014 رو اولا؛دوم اینکه من برام بروز بودن نرم افزار هایی که سال تا سال ازشون استفاده نمیکنم مهمه.چه برسه به محبوب ترین نرم افزارم تو ویندوز؛پک امنیتی!!!
    اوضاع نورتون چطوره؟فایروالش که تعطیله کلا مثل پاندا!نه؟!!!البته همون اینترنت سکوریتی از هر کدوم کفاف میکنه!

سلام
    در مورد کمودو بگم ! چند روزی رو ویندوز 8.1 نصب کرده بودم. خیلی سوال می پرسه ، مخصوصا برنامه های که گواهی دیجیتالی معتبری نداشته باشند.از نظر شناسایی بد نیست ولی خسته کننده میشه .و البته نکته مهم این بود که وقتی خواستم پاک کنم گفت باید restart بشه و وقتی ریست کردم دیگه ویندوز بالا نیومد و صفحه آبی میومد( صفحه مرگ! ) و البته با system restore تونستم ویندوز رو بیارم ولی باز موقع پاک کردن کمودو میخواست restart بشه و منم پشیمون شدم و قید ویندوز رو زدم و الان دوباره ویندوز 8 نصب کردم(چون برای لپ تاپ من 8 بهتره تا 8.1 ! ).
    فقط مزیت خوب کمودو اینه رایگان هست و نیاز به کرک و ... نداره .

Bitdefender قدرت شناسایی خوبی داره و همچنین پاکسازی خوبی هم داره (تقریبا برابر کسپر) والبته فایروال هم بدک نیست چون بعضی وقت ها خودش برای بعضی برنامه rule میسازه (با وجود فعال کردن مود Paranoid .توضیح اینکه این مود برای این هست که وقتی برنامه ای میخواد به اینترنت دسترسی پیدا کنه پیغام میده و شما باید اجازه بدین به برنامه ها ).تریال ریستر داره (البته دوستان تریال ریستر رو زیاد پیشنهاد نمی کنن ! ).سرعت اینترنت رو پایین نمیاره ! یک برنامه هست که باید بعد از نصب آنتی نصب کنید (برای مشکل مصرف پهنای باند) آپدیت ها هم اونجور که میگن زیاد نیست .

نورتون خیلی وقته تست نکردم ولی آخرین باری که داشتم فلش ویروسی وصل کردم و نشناخت ، در صورتی که آنتی های دیگه مثل نود راحت ویروس ها رو میشناختند.ودیگه ازش پشیمون شدم !

نود32 معروف هم خوبه ، فقط مشکلش قدرت پاکسازی کمتر نسبت به کسپر و بیت هست ، البته در نسخه های جدیدتر شاید بهبود پیدا کرده باشه.فوق العاده سبک ! آپدیت سبک ! فایروال بی نقص ( از نظر اینکه وقتی رو مود interactive mode می زاری ، هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل شه پیغام میده و مثل بیت خودش rule نمیسازه ! ) سریال هم فکر کنم کمی بگردی گیر بیاد براش.
    حرف نود رو تو رو خدا پیش من نزنید!!!حساسیت دارم بهش!!!!!!!!

بیتدیفندر هم که عرض کردم!مشکل فایروال ضعیف رو ماژول 64 بیتی هست!و اینکه بچه ها میگن لایسنس براش گیر نمیاد.
    پاندا کلود زیادی ساده طراحی شده!از اون ور هم نسخه ی پولیش نه قدرت کلودش رو داره!هم سیستم من کرش میکنه نصب میکنمش!هم اینکه اونم مشکل لایسنس داره اساسی!!!
    کومودو که فقط به فایروالش اعتماد دارم و بس...هنوز به نظرم زوده بخوام به آنتی ویروسش هم اعتماد کنم.(نظر شخصی)؛دوم اینکه به قول شما کار باهاش سخته!

به نظر من همون Kaspersky نصب کن . از این آنتی به اون آنتی پریدن جز اذیت شدن دردسر دیگه ای نداره . مشکل اکتیو شدن رو با تریال ریست می شه حل کرد .
    Panda هم خوبه به نظر من اگر فیس بوک داری ، پیج پاندا کلود رو لایک کن تا یه لایسنس 6 ماهه رایگان بهت بدت که نیاز به فایروال هم نداشته باشی .
    ده با تریال ریست درست نشد دیگه!وگرنه انتخاب اول و آخرم همون بود! :( قبلا اینکارو کردم! عالیه!فقط زیادی ساده اس....مثبت کاذب هم زیاد داره!!!
    امتحان کردم؛مورد علاقه ی من نبود متاسفانه...
    Last edited by S0R3N4; 14-02-2014 at 20:32.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

جناب S0R3N4 چون پستتون طولانی بود دیگه نقل قول نکردم ، ولی به هر حال ، برای حل مشکل کسپر میتونید کسپر رو یبار با آنییستالر مخصوصش پاک کنید بعد دوباره نصب و اکتیو کنید
    100 درصد میشه ، چون خودم همین مشکل رو داشتم ، با همین روش حل شد.
    برای بیت هم ، به نظرم فایروالش اصلا به پای کسپر نمیرسه و اینکه لایسنس براش بد گیر میاد ولی خب دیتابیس عالی داره.مصرفش هم دقیقا نفهمیدم برای چیه؟ولی مثل اینکه این مشکل روی وین 7 با یه برنامه حل میشه

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

آره متاسفانه Panda طبق تست ها فالس زیاد داره . البته باز هم برمیگرده به استفاده روزانتون .

تا الان که بررسی کردم روی سیستم خودم ، تا حالا 1 بار به کرک گیر داده ، یه بار هم به نرم افزار HSS که به عنوان Adware شناخته می شه .

در مورد طراحی ساده : اگر با آنتی ویروس مایکروسافت و یا بدتر از اون ، نسخه رایگان بیت دیفندر کار کرده باشین ، معنای طراحی ساده رو می فهمین ( مخصوصا نسخه رایگان بیت دیفندر که واسه من غیر قابل تحمل بود )

تنظیمات تا حد ممکن ساده و دم دستی طراحی شده که جوابگوی نیاز های یه کاربر معمولی در استفاده روزانه رو بده بدون اینکه نیاز به تنظیمات بسیار پیشرفته ای باشه .

البته قرار گرفتن بعضی امکانات در این آنتی ویروس خیلی عجیب هست در صورتی که شرکت های دیگه اونا رو در محصولات پولی خودشون هم قرار نمی دن ، مثل Data Shield و یا سیستم مانیتورینگ پروسه ها که حتی قابلیت اینو داره ببینه کدوم نرم افزار از کدوم URL استفاده کرده !
    Last edited by Public Enemy; 14-02-2014 at 21:56.

11. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •