سلام ایشون در ادامه نوشتند hotspot احتمالا منظورشون این بود رایتل روی یک گوشی دیگه و یا لپ تاپی بوده که با وایرلس بهش متصل شدند و تست گرفتند چون سیمشون هم ایرانسل هست
با سپاس
سلام ایشون در ادامه نوشتند hotspot احتمالا منظورشون این بود رایتل روی یک گوشی دیگه و یا لپ تاپی بوده که با وایرلس بهش متصل شدند و تست گرفتند چون سیمشون هم ایرانسل هست
با سپاس
از یکم دی ماه قیمتهای بسته اینترنت هم پایین میاد یا فقط قیمت اینترنت آزاد کم میشه؟!
Sent from my GLX G3
فقط اینترنت آزاد که اونم تازه اگرارزون بشه میشه هر 1گیگ 50هزارتومن....![]()
داداشه من شما سري پيشم باز اين حرف رو به من زدي اگه يادت باشه تستايي كه توي رامسر گرفته بودم همين حرف رو زدي اون روز پايينش نزده بودم hotspot چون ميدونستم همه درك ميكنن كه تستي كه گرفتم يعني يه گوشي ديگه hotspot شده يكي ديگه بهش وصل شده !!! حالا اينبار پايينش زدم hotspot مشخص باشه چي به چيه ولي بازم ميبينم شما امدي و ميگي با wifi به مودم adsl وصلي حالا تست عجيب و سرعت عجيبي هم نيست كه شما هر سري ميگي احتمالا به يه چيز ديگه اي وصل هستي رايتل همين سرعت رو ميده ديگه چيز عجيبي نيست
در آخر ميدونم شما خودتم همين سرعت رو داري لازم نيست دوباره بگيد چون سري پيشم گفتين من خودم با همين سرعت دارم استفاده ميكنم از رايتل
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من لومیا 630 دارم، سیم اول رایتل دیتا هست و سیم دوم همراه اول، نمیتونم اینترنت رایتل رو فعال کنم
در بخش cellular+SIM:
Data connection روشن
SIM for data connection سیم کارت رایتل
Data roaming options گزینه roam
3G connection روشن
For limited Wi-Fi conncetivy گزینه use cellular data
الان گزینه E و یک مثلث فعال هست ولی نه اینترنت اکسپلورر باز میکنه نه استور!
ممنون
APN رو RighTel بنویس
زمستون فرا رسید.از قرار معلوم رایتل نمیخواد تعرفه جدیدی لحاظ کنه!
مثل اینکه حداقل تا پایان امسال باید بابت هر گیگ ۱۰۰۰۰تومن ناقابل پرداخت کنیم
فك كنم دوباره باس برگردم به رايتل ايرانسل ك تر زد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بچه ها میگم با این شوکی که ایرانسل به همه وارد کرده نکنه رایتلی که همین جوریش سرگردنه بود هم به هوس بیوفته!
دیگه اونجوری اوضاع واویلا میشه
چون در حال حاضر با این قیمت هایی که ایرانسل اعلام کرده باز رایتل معرفت بیشتری داره!
Last edited by fanoos1; 22-12-2014 at 21:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)