من از جایی اومدم ( در امدم . بیرون اومدم) که شما هیچ وقت نمیتونید حتی به اونجا پابزارید. شما جنگل رو خواستگاه ( زادگاه) شیر ها ( حیوانات درنده) میدونید و اونجا جایی هست که من بش میگم خونه
من از جایی اومدم ( در امدم . بیرون اومدم) که شما هیچ وقت نمیتونید حتی به اونجا پابزارید. شما جنگل رو خواستگاه ( زادگاه) شیر ها ( حیوانات درنده) میدونید و اونجا جایی هست که من بش میگم خونه
Last edited by sajjad1973; 08-02-2013 at 22:08.
سلام
اول application: من معادل "کارافزار" را براش درست کرده ام. (برای اینکه با برنامه و نرم افزار که هرکدوم معادل کلمات دیگه هستند متفاوت باشه)
اولی: کارافزار روز یا رایج. (کارافزاری که در حال حاضر بطور رسمی در بازار ارائه میشه)
دومی: کارافزار کهنه یا تاریخ گذشته (دیگه ارائه نمیشه؛ ولی بعضی هنوز ازش استفاده میکنند)
سلام سجاد جان
يك سوال:
تو متن انگليسي از زمان گذشته استفاده نكرده بود، اما تو ترجمه شما از زمان گذشته استفاده شده!
ممنون ميشم برام توضيح بدين![]()
سلام. ببخشید که کل پراگراف رو میذارم. فقط گفتم شاید لازم بشه.
مشکل من ترجمه اون چند کلمه قرمز شده است.
روش ناقص دیگری که برای تاکید بر اهمیت مسئله به کار می رود تمرکز بر برخی از جمعیت های ......
Another flawed method of emphasizing a problem's impor¬tance is to focus on some narrowly deified population where the problem is relatively concentrated. Consider this claim from a scholarly article on teen suicide: "Suicide is the second leading cause of death among adolescents...."13 It is difficult to know how to evaluate this claim, because it does not define its terms: What is an adolescent'? What are the other categories for cause of death?,. But a key feature of this statistic is that it concerns only adolescents. Adolescents have a much lower death rate than adults, primarily because few adolescents die from heart disease, cancer, strokes, and the other diseases that account for most deaths. Infants and adults-especially older adults-are far more likely to suffer fatal diseases than adolescents, and this shapes overall death rates. In other words, because relatively few adoles¬cents die each year, it doesn't take all that many deaths to account for a large share of adolescent deaths. (Similarly, in assessing warnings that AIDS accounts for a large share of deaths among males in their twenties, it is important to remember that relatively few males in that age group die from other causes.) Thus, an age group rarely beset by other causes of death is the perfect popula¬tion for emphasizing the importance ofsome lethal threat.
حق باشماست -
به نکته خوبی اشاره کردید
منم الان که نگاه میکنم هیچ جایی فعل گذشته به کار نرفته - پس درستش اینه که بگیم من از جایی میام که..............![]()
سلام
اتفاقاً خوب کاری کردید که متن را هم گذاشتید. البته دو سه خط کافی بود.
"جمعیت زیادی محدود شده؛ جمعیت کمتر از حد لازم ؛ جمعیتی که به یک قشر خاص محدود شده و شایستگی مطالعه بعنوان یک نمونه آماری را ندارد.
خودش میگه که اصلاً مگر نوجوانان چقدر در معرض خطر مرگ هستند که نتیجه بگیریم خودکشی دومین علت مرگ در آنهاست. پس چرا باید جمعیت را به نوجوانان محدود کنیم؟
میخوام بنویسم تولید و پخش الکاپو.. این درسته ؟
El Capo production and Distribution
![]()
بسیار عالی بود. واقعا ممنون جناب ایرانزاد
واجب شد بعد از مدت ها استفاده از کمک دوستان رسما از کلیه این عزیزان تشکر کنم.
یه جمله توی پاراگراف بالا هست که الان که نگاه می کنم فکر کنم بد فهمیدم یا بد ترجمه کردم:
به بیانی دیگر، چون میزان مرگ و میر نوجوانان در هر سال نسبتا کم است، پس این تعداد اصلا عدد بالایی نیست که بتواند سهم بزرگی از مرگ ومیر نوجوانان را به خود اختصاص دهد.
In other words, because relatively few adoles¬cents die each year, it doesn't take all that many deaths to account for a large share of adolescent deaths.
Last edited by srh124; 09-02-2013 at 17:38.
سلام
همین رو ممنون میشم کمک کنیدT نظر دوستان به جمع بندی نهایی کمکم میکنه
This assessment of the anti-money laundering (AML) and combating the financing of terrorism (CFT) regime of Afghanistan is based on the Forty Recommendations 2003 and the Nine Special Recommendations on Terrorist Financing 2001 of the Financial Action Task Force (FATF), and was prepared using the AML/CFT assessment Methodology 2004, as updated from time to time.
آره درسته ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)