واسه چه کاری میخوای داداش ؟
چون نکسوس دوربین نداره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
واسه چه کاری میخوای داداش ؟
چون نکسوس دوربین نداره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
والا واسه اینترنت خوندن فایل psf و word و فیلم و موسیقی و عکس
محتویات داخل جعبه تبلت galaxy tab 2 10.1 چیه؟ هدست داره؟ اگه آره کیفیتش چطوره؟ با کامپیوتر هم سازگاره؟
دوستانی که این تبلت رو دارند میشه یه تست انجام بدید
چندتا صفحه اینترنتی با یک فایل pdf باز باشن سیستم کند میشه یا نه؟
Last edited by rouzbeh_ziafati; 06-08-2013 at 09:16.
در اون حدی که شما می خوای مشکلی بوجود نمیاد اما سی پی tab2 دوهسته ای هست و کلا کند هم هست.
توصیه من به شما این هست کمی بیشتر هزینه کنید (تا 1.200) و یک Asus Memo Pad Smart 10 بگیرید هم پردازنده قدرتمند تگرا 3 داره (پس با کندی مواجه نخواهید شد) هم نمایشگر 10 اینچی با کیفیت IPS داره و هم از برند معتبر ایسوس هست.
به نظرتون يه آيپد ميني 16 نگيرم حدود 1100 بهتر نيست تا اندرويدي ها؟
اصولا تبلت های اندرویدی خوب هستند ولی اگه بین ایپد و تبلت اندرویدی بخوایید یکیو انتخاب کنید قطعا iOS توی تبلت ها خیلی از اندروید جلوتر هست ! ولی خوب ایپد مینی هم یه سری ضعف هایی داره ! مثلا رزولیشن پایین صفحه !
ولی توی سرعت و روونی برنامه های فوق و لذت iOS یه چیز دیگست
تبلت های اندرویدی خوبی هم هست ولی با این پول شما نمیتونید تبلتی به کارایی و سرعت ایپد پیدا کنید و برای یه همچین تبلتی باید 1.800 تا 2000 هزینه کنید
اگه خواستی از iOS سوال کنی به خودم pm بده
Last edited by Mool Tee; 06-08-2013 at 13:44.
خیر! اپل میخواید بگیرید آیپد اصلی و نه مینی خوبه، این تبلتی که به شما معرفی کردم از آیپد مینی خیلی قویتر هست:
پردازنده چهارهستهای Cortex-A9 (در فرکانس 1.3 گیگاهرتز) در مقابل دو هسته ای Cortex-A9 (در فرکانس 1 گیگاهرتز)
صفحه نمایش بزرگتر
آزادی عمل بیشتر اندروید (از جمله قابلیت اتصال فلش مموری و هارد اکسترنال یا درگاه MicroSD برای دیدن فیلم که اپل فاقد این هاست)
اپل فقط آیپد اصلی به نظر من ارزش خرید داره.![]()
سلام دوستان
کیفیت صفحه نمایش 7.0 Samsung GalaxyTab 2 و Samsung GalaxyTab 2 10.1 چه جوریه ؟
می تونم به عنوان گوشی ازشون استفاده کنم ؟
سخت نیست ؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)