تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 295 از 461 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا یه سوال بزرگ واسه رفع مشکل بزرگتر
    یکی از دوستای من که امسال میخواد کنکور بده حسابی خر میزد الان دوماهه که دیگه از تک و تا افتاده...
    موقع انتخاب رشته آزاد هم حسابی مغرور شده بود هر کاریش کردم نرفت کنکور آزاد رو ثبت نام کنه...
    حتی تو نوبت دوم ثبت نام...
    خلاصه ش اینکه الان حسابی ر..ده تو شلوارش که من نمیتونم کنکور بدمو قبول شمو از این حرفها با اینکه الان وضعیت درسیش خوبه ولی امیدشو به سراسری از دست داده...
    دیشب پیشم بود گفت از بچه های گل اینجا بپرسم که آیا[ کنکور آزاد تو بهار وقت ثبت نام دوباره داره یا نه؟؟
    خواهشا زود جواب بدین کچلم کرد از بس زنگ زد!!
    ممنون.
    بعضی آدما هستن که صرفا برای رفع استرس از شما استفاده میکنن ؛ بهتره یه مشاور پیدا کنین بگین که فلان دوستتون رفته پیشش و خوب شده

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

الان اومدم اولويت بندی کردم
    براي شيمی: پيش و سه رو ميخونم 68 درصد
    اگه وقت شد يونی و کووالانس 11 درصد
    بعد آ لی 5 درصد
    فيزيک: فيزيک پيش بجز مکانيک و ديناميک و فيزيک يک و دو و مغناطيس 42-48 درصد
    بعد قسمت هايی از مکانيک و ديناميک که برام راحت تر هست ميخونم
    بعد الکتريسيته ساکن و جاری 17 درصد
    رياضی:
    همه اش بجز دنباله و سری و مثلثات و بردار و خط و صفحه و تشابه و مساحت و فيثاغورث که ميشه 83-4 درصد
    شايد مقاطع و استدلال در هندسه و فضايی رو هم حذف کنم که ميشه 73-4 درصد
    زبان فقط لغات کتاب و گرامر پيش ميخونم
    ادبيات هم به جز تاريخ ادبيات و اکثر مباحث زبان فارسی(بجز ويرايش و چند جزئی که خوندم) ميخونم
    بينش هم کلش رو ميخونم
    عربی منصوبات و ترجمه و تعريب و مفهوم و درک مطلب با نواسخ و اعراب فکر کنم دور و بر 70 بشه
    دوستان نظرتون چيه؟!
    اگر روی مطالب (که ارجحيت اول اند) مسلط باشم و خوب کار کنم حول و هوش چه رتبه ای ميشم؟
    بيش تر از 4000 که ديگه نميشم؟ منطقه دو
    دوست عزیز با این درصدا مخصوصا ریاضی زیر 1000 میاری ! یعنی شما میتونی ریاضی رو 70 80 بزنی ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

4. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

13

دوست عزیز با این درصدا مخصوصا ریاضی زیر 1000 میاری ! یعنی شما میتونی ریاضی رو 70 80 بزنی ؟

نه عزيز من نگفتم 70 80 رو ميزنم بلکه تخمين زدم 70 80 درصد تست ها از مباحثی هست که من ميخوام روش مانور بدم و مسلط بشم
    حالا اين که چند بزنم رو نميدونم

6. 2 کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بعضی آدما هستن که صرفا برای رفع استرس از شما استفاده میکنن ؛ بهتره یه مشاور پیدا کنین بگین که فلان دوستتون رفته پیشش و خوب شده
    اون که بله من سعی میکنم بهش امید بدم چون میدونم که وضعیت درسیش خوب فقط از نظر روحی کم اورده...
    به خاطر همینم هست که میخواد بدونه آزاد بازم ثبت نام داره یانه...
    تازه خیلیم پرروها...دیروز به من میگفت دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه خوبی هست یانه
    اگه کنکور آزاد رو ثبت نام کنه مطمینم که انتخاب اولش رو تهران میزنه...
    خب حالا کسی نمیدونه جواب سوال این بنده خدا رو؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

2

الان اومدم اولويت بندی کردم
    براي شيمی: پيش و سه رو ميخونم 68 درصد
    اگه وقت شد يونی و کووالانس 11 درصد
    بعد آ لی 5 درصد
    فيزيک: فيزيک پيش بجز مکانيک و ديناميک و فيزيک يک و دو و مغناطيس 42-48 درصد
    بعد قسمت هايی از مکانيک و ديناميک که برام راحت تر هست ميخونم
    بعد الکتريسيته ساکن و جاری 17 درصد
    رياضی:
    همه اش بجز دنباله و سری و مثلثات و بردار و خط و صفحه و تشابه و مساحت و فيثاغورث که ميشه 83-4 درصد
    شايد مقاطع و استدلال در هندسه و فضايی رو هم حذف کنم که ميشه 73-4 درصد
    زبان فقط لغات کتاب و گرامر پيش ميخونم
    ادبيات هم به جز تاريخ ادبيات و اکثر مباحث زبان فارسی(بجز ويرايش و چند جزئی که خوندم) ميخونم
    بينش هم کلش رو ميخونم
    عربی منصوبات و ترجمه و تعريب و مفهوم و درک مطلب با نواسخ و اعراب فکر کنم دور و بر 70 بشه
    دوستان نظرتون چيه؟!
    اگر روی مطالب (که ارجحيت اول اند) مسلط باشم و خوب کار کنم حول و هوش چه رتبه ای ميشم؟
    بيش تر از 4000 که ديگه نميشم؟ منطقه دو
    به نظر من اصلا خوب نیست!
    شیمی که ساده ترین درس تخصصی رشته ریاضیه! ساده ترین بخشهاش هم اینا بود به نظرم خودم: شیمی دو فصل یک و دو و سه و پنج و شیمی سه فصل دوم و سوم و شیمی پیش 1 هر دو تا فصل و شیمی پیش دو فصل الکترو شیمی (اسیدها و بازها هم سخت نیست اما من زیاد خوشم نمیومد! اما الکترو شیمی...)
    فیزیک من درست متوجه نشدم جملتونو ولی اگه منظورتون اینه که فیزیک یک و دو رو نخونید پس چی رو میخواین بخونید؟! فیزیک یک که ساده ترین هست! فیزیک دو هم قشنگه و جالبه! حتی دینامیک هم فکریه باحاله ولی اگه برید تو عمقش! من تمام مباحث فیزیک به جز حرکت نوسانی رو خوندم! تازه نوسانی رو هم نصفه نیمه خوندم ولی 55 تا بیشتر نشد فیزیک بزنم! این طوری هم خیلی حساب نکنید که مثلا 60 درصد از مباحثو خوندین پس فیزیک 60 میزنید ممکنه سر جلسه خلاقیت داشته باشین و مغزتون خوب کار کنه 80 تا فیزیک بزنید ممکنه هم 30 تا بزنید و غلط زیاد بزنید! سعی کنید از حالا عادت کنید غلط نزنید اصلا! سوالی که شک دارید رو نزنید... حتی بین دو تا گزینه! زوره اما نزنید!
    ریاضی هم خط و صفحه باز از راحت ترین بخش ها هست! توی دانشگاه هم به خصوص توی ریاضی دو زیاد باهاش سر و کار دارید پس بخونیدش حتما.... سوالای کنکور خط و صفحه هم یه سری سبک مشخص هست که میشه با دیدن سوالهای سال گذشته و کمی تمرین سوالهایی که امسال میاد هم حل کنید...
    فارسی لغات و اعلام و تاریخ ادبیات نمیخونید؟!؟ این اشتباهه
    این قسمت ها اتفاقا تتها قسمت هایی از ادبیات هست که اگه بخونید میشه روش حساب کنید! روی قرابت معنایی و ... زیاد نمیشه حساب کرد حتی اگه ذوق ادبیتون فوق العاده باشه! چون اصلا سوالاشون خیلی هاش غلطه و باید ببینید مثلا طبق نظر طراح سوال کدوم گزینه درسته؟ کلا اعلام و لغات رو خوب بخونید و مدام تکرار کنید و بدید یکی ازتون بپرسه هر چند وقت یکبار... اگه نخونید اشتباه میکنید....
    اگه قصدتون رتبه خوبه روی مباحث شیمی و فیزیک بیشتر کار کنید چون ریاضی نسبت به اون دو تا سخت تره و ممکنه نشه خیلی درصد بالایی اورد ولی شیمی مثلا خیلی راحت تره اگه خونده باشین امکان نداره زیر 70 بزنید یا فیزیک زیر 50 بزنید اما ریاضی اگه خوب خونده باشین یه وقت میبینین اصلا 40 درصد بیشتر نمیزنید! که تازه همون هم کم نیست! ولی روی شیمی و فیزیک بیشتر میشه حساب کرد!
    دینی هم که همشو میخونید خوبه! مباحثو زیاد الکی حذف نکنید! مثلا مقاطع مخروطی رو حذف کنید خیلی ضرر نمیکنید اما خط و صفحه رو نه..... حذف نکنید... تشابه هم سوالاش سخت نیست خیلی وقتها یه سبک خاص داره! ولی یه خرده سر جلسه خلاقیت میخواد... شیمی هم راستی فصل 5 از شیمی دو که همون کربن و ترکیبات آلی و ... هست رو حذف نکنید! خیلی خیلی ساده هست!! حیفه... مثلا از اون 2 تا سوال میاد از اسید و باز 3 تا سوال! نمیرزه یعنی فصل 5 شیمی دو رو بخونید؟ حیفه!
    شما اگه میخواید رتبه حدود 4000 بیارید باید در حد رتبه 2000 یا 3000 بخونید! که اگه خوب شد بشین 2000 اگه معمولی شد بشین 3000 اگه خراب کردین بشه 4000 ! اگه برای 4000 بخونید ممکنه این رتبه رو نیارید! درصد ها هم همین طور! شما مثلا باید برای 70 درصد فیزیک بخونید تا بتونید حداقل مطمئن باشید که مثلا 50 درصد میزنید! اگه هم خوب زدین که همون 70 رو میزنید چه بهتر... نه اینکه 50 تا میخواید بزنید دقیقا در حد 50 درصد بخونید....باید خیلی بیشتر تلاش کنید..... مباحث ساده و مباحثی که میشه با خوندنش مطمئن بود که میشه سوالاش رو حل کرد رو هم کنار نذارین به این راحتی!!خیلی بیشتر از رتبه ای که باید بیارین تلاش کنید تا موقع کنکور خیالتون راحت تر باشه! 3 ماه دیگه کنکوره اگه میخواید موفق بشین تو نت نیاین و درس بخونید... زمان رو هدر ندین هیچ وقت به عقب برنمیگرده...
    لطفا حرفامو نقل قول نگیرین زیاد نمیام تو نت نمیتونم جواب بدم...!
    موفق باشین.
    Last edited by farhad1122; 26-03-2012 at 12:19.

9. 4 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

12

نه منظورم فيزيک پيش(بجز حرکت و نيرو) و فيزيک دو و فيزيک يک و مغناطيس
    مباحثی هم که حذف کردم يا بعلت اينکه تا الا" نخوندم يا برام سخت هست مثلا" دو تا فصل اول هندسه تحليلی بردارها و خط و صفحه رو بدم مياد
    مثلا" فصل اول قسمت دانشمندان رو من قاط ميزنم يا کربن و ترکيباتش رو فقط اولاش رو بلدم بقيه اش رو حتی يکبار درست و حسابی نخوندم
    بهتر بگم ميخوام روی اونايی که اولويت اول اند متمرکز بشم تا به تسلط برسم بعد اگه وقت شد به ساير بپردازم

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

به نظر کل شیمی 2 لازمه واسه سوم و پیش !

12. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اون که بله من سعی میکنم بهش امید بدم چون میدونم که وضعیت درسیش خوب فقط از نظر روحی کم اورده...
    به خاطر همینم هست که میخواد بدونه آزاد بازم ثبت نام داره یانه...
    تازه خیلیم پرروها...دیروز به من میگفت دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه خوبی هست یانه
    اگه کنکور آزاد رو ثبت نام کنه مطمینم که انتخاب اولش رو تهران میزنه...
    خب حالا کسی نمیدونه جواب سوال این بنده خدا رو؟؟
    ثبت نام دیگه تموم شده، فکر نمی کنم بتونه ثبت نام کنه.
    شما بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که به یه مشاور خوب معرفیش کنی، صد روز تا کنکور داریم هنوز وقت داره. کسی که اونقدر احساس تسلط میکنه که آزاد شرکت نمیکنه در عرض دو سه هفته میتونه برگرده به جای قبلیش.

اینکه مرتب بهش بگی تو میتونی و اینا هیچ فایده ای نداره، شما هرگز نمیتونی ایجاد انگیزه کنی، تنها کاری که میشه کرد رفع نا امیدی و اضطرابه، ببرش یه جای ساکتی باهاش جدی صحبت کن بگو هنوز زمان هست البته باید هدفگیرت پایین تر باشه این راهته و اینم شماره ی مشاور، دیگه بقیه ش با خودشه.

من چند مورد تجربه مثل این داشتم، بهترین راه کار یه شوک جدیه(همین صحبتی که گفتم) که دوباره رو روال عادی بیوفته.
    یه جایی نوشته بود :

به کوه برو و فریاد بزن، آیا هنوز امیدی هست....پاسخ میشنوی که هست...هست...هست...
    Last edited by Mr. President; 26-03-2012 at 13:19.

14. این کاربر از Mr. President بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

اصلا حس درس خوندن ندارم . . .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام یه مشاوره ازتون میخواستم راجع به تست دیفرانسیل 2

من یه کتاب دیفرانسیل 2 تست می خوام که درسنامه های خوبی هم داشته باشه ، مثل درسنامه های گاج ( آخه گاج دیفرانسیل 2 چاپ نکرد ) چه کتابی خوبی تهیه کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •