بعضی آدما هستن که صرفا برای رفع استرس از شما استفاده میکنن ؛ بهتره یه مشاور پیدا کنین بگین که فلان دوستتون رفته پیشش و خوب شده![]()
بعضی آدما هستن که صرفا برای رفع استرس از شما استفاده میکنن ؛ بهتره یه مشاور پیدا کنین بگین که فلان دوستتون رفته پیشش و خوب شده![]()
دوست عزیز با این درصدا مخصوصا ریاضی زیر 1000 میاری ! یعنی شما میتونی ریاضی رو 70 80 بزنی ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
نه عزيز من نگفتم 70 80 رو ميزنم بلکه تخمين زدم 70 80 درصد تست ها از مباحثی هست که من ميخوام روش مانور بدم و مسلط بشم
حالا اين که چند بزنم رو نميدونم
اون که بله من سعی میکنم بهش امید بدم چون میدونم که وضعیت درسیش خوب فقط از نظر روحی کم اورده...
به خاطر همینم هست که میخواد بدونه آزاد بازم ثبت نام داره یانه...
تازه خیلیم پرروها...دیروز به من میگفت دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه خوبی هست یانه
اگه کنکور آزاد رو ثبت نام کنه مطمینم که انتخاب اولش رو تهران میزنه...
خب حالا کسی نمیدونه جواب سوال این بنده خدا رو؟؟
به نظر من اصلا خوب نیست!
شیمی که ساده ترین درس تخصصی رشته ریاضیه! ساده ترین بخشهاش هم اینا بود به نظرم خودم: شیمی دو فصل یک و دو و سه و پنج و شیمی سه فصل دوم و سوم و شیمی پیش 1 هر دو تا فصل و شیمی پیش دو فصل الکترو شیمی (اسیدها و بازها هم سخت نیست اما من زیاد خوشم نمیومد! اما الکترو شیمی...)
فیزیک من درست متوجه نشدم جملتونو ولی اگه منظورتون اینه که فیزیک یک و دو رو نخونید پس چی رو میخواین بخونید؟!فیزیک یک که ساده ترین هست! فیزیک دو هم قشنگه و جالبه!
حتی دینامیک هم فکریه باحاله ولی اگه برید تو عمقش! من تمام مباحث فیزیک به جز حرکت نوسانی رو خوندم! تازه نوسانی رو هم نصفه نیمه خوندم ولی 55 تا بیشتر نشد فیزیک بزنم! این طوری هم خیلی حساب نکنید که مثلا 60 درصد از مباحثو خوندین پس فیزیک 60 میزنید ممکنه سر جلسه خلاقیت داشته باشین و مغزتون خوب کار کنه 80 تا فیزیک بزنید ممکنه هم 30 تا بزنید و غلط زیاد بزنید! سعی کنید از حالا عادت کنید غلط نزنید اصلا! سوالی که شک دارید رو نزنید... حتی بین دو تا گزینه! زوره اما نزنید!
ریاضی هم خط و صفحه باز از راحت ترین بخش ها هست! توی دانشگاه هم به خصوص توی ریاضی دو زیاد باهاش سر و کار دارید پس بخونیدش حتما.... سوالای کنکور خط و صفحه هم یه سری سبک مشخص هست که میشه با دیدن سوالهای سال گذشته و کمی تمرین سوالهایی که امسال میاد هم حل کنید...
فارسی لغات و اعلام و تاریخ ادبیات نمیخونید؟!؟ این اشتباهه
این قسمت ها اتفاقا تتها قسمت هایی از ادبیات هست که اگه بخونید میشه روش حساب کنید! روی قرابت معنایی و ... زیاد نمیشه حساب کرد حتی اگه ذوق ادبیتون فوق العاده باشه! چون اصلا سوالاشون خیلی هاش غلطه و باید ببینید مثلا طبق نظر طراح سوال کدوم گزینه درسته؟ کلا اعلام و لغات رو خوب بخونید و مدام تکرار کنید و بدید یکی ازتون بپرسه هر چند وقت یکبار... اگه نخونید اشتباه میکنید....
اگه قصدتون رتبه خوبه روی مباحث شیمی و فیزیک بیشتر کار کنید چون ریاضی نسبت به اون دو تا سخت تره و ممکنه نشه خیلی درصد بالایی اورد ولی شیمی مثلا خیلی راحت تره اگه خونده باشین امکان نداره زیر 70 بزنید یا فیزیک زیر 50 بزنید اما ریاضی اگه خوب خونده باشین یه وقت میبینین اصلا 40 درصد بیشتر نمیزنید! که تازه همون هم کم نیست! ولی روی شیمی و فیزیک بیشتر میشه حساب کرد!
دینی هم که همشو میخونید خوبه! مباحثو زیاد الکی حذف نکنید! مثلا مقاطع مخروطی رو حذف کنید خیلی ضرر نمیکنید اما خط و صفحه رو نه.....حذف نکنید...
تشابه هم سوالاش سخت نیست خیلی وقتها یه سبک خاص داره! ولی یه خرده سر جلسه خلاقیت میخواد... شیمی هم راستی فصل 5 از شیمی دو که همون کربن و ترکیبات آلی و ... هست رو حذف نکنید! خیلی خیلی ساده هست!! حیفه...
مثلا از اون 2 تا سوال میاد از اسید و باز 3 تا سوال! نمیرزه یعنی فصل 5 شیمی دو رو بخونید؟ حیفه!
شما اگه میخواید رتبه حدود 4000 بیارید باید در حد رتبه 2000 یا 3000 بخونید! که اگه خوب شد بشین 2000 اگه معمولی شد بشین 3000 اگه خراب کردین بشه 4000 ! اگه برای 4000 بخونید ممکنه این رتبه رو نیارید! درصد ها هم همین طور! شما مثلا باید برای 70 درصد فیزیک بخونید تا بتونید حداقل مطمئن باشید که مثلا 50 درصد میزنید! اگه هم خوب زدین که همون 70 رو میزنید چه بهتر...نه اینکه 50 تا میخواید بزنید دقیقا در حد 50 درصد بخونید....
باید خیلی بیشتر تلاش کنید.....
![]()
مباحث ساده و مباحثی که میشه با خوندنش مطمئن بود که میشه سوالاش رو حل کرد رو هم کنار نذارین به این راحتی!!
خیلی بیشتر از رتبه ای که باید بیارین تلاش کنید تا موقع کنکور خیالتون راحت تر باشه!
3 ماه دیگه کنکوره اگه میخواید موفق بشین تو نت نیاین و درس بخونید... زمان رو هدر ندین هیچ وقت به عقب برنمیگرده...
لطفا حرفامو نقل قول نگیرین زیاد نمیام تو نت نمیتونم جواب بدم...!
موفق باشین.![]()
Last edited by farhad1122; 26-03-2012 at 12:19.
نه منظورم فيزيک پيش(بجز حرکت و نيرو) و فيزيک دو و فيزيک يک و مغناطيس
مباحثی هم که حذف کردم يا بعلت اينکه تا الا" نخوندم يا برام سخت هست مثلا" دو تا فصل اول هندسه تحليلی بردارها و خط و صفحه رو بدم مياد
مثلا" فصل اول قسمت دانشمندان رو من قاط ميزنم يا کربن و ترکيباتش رو فقط اولاش رو بلدم بقيه اش رو حتی يکبار درست و حسابی نخوندم
بهتر بگم ميخوام روی اونايی که اولويت اول اند متمرکز بشم تا به تسلط برسم بعد اگه وقت شد به ساير بپردازم
به نظر کل شیمی 2 لازمه واسه سوم و پیش !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ثبت نام دیگه تموم شده، فکر نمی کنم بتونه ثبت نام کنه.
شما بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که به یه مشاور خوب معرفیش کنی، صد روز تا کنکور داریم هنوز وقت داره. کسی که اونقدر احساس تسلط میکنه که آزاد شرکت نمیکنه در عرض دو سه هفته میتونه برگرده به جای قبلیش.
اینکه مرتب بهش بگی تو میتونی و اینا هیچ فایده ای نداره، شما هرگز نمیتونی ایجاد انگیزه کنی، تنها کاری که میشه کرد رفع نا امیدی و اضطرابه، ببرش یه جای ساکتی باهاش جدی صحبت کن بگو هنوز زمان هست البته باید هدفگیرت پایین تر باشه این راهته و اینم شماره ی مشاور، دیگه بقیه ش با خودشه.
من چند مورد تجربه مثل این داشتم، بهترین راه کار یه شوک جدیه(همین صحبتی که گفتم) که دوباره رو روال عادی بیوفته.
یه جایی نوشته بود :
به کوه برو و فریاد بزن، آیا هنوز امیدی هست....پاسخ میشنوی که هست...هست...هست...
Last edited by Mr. President; 26-03-2012 at 13:19.
اصلا حس درس خوندن ندارم . . .![]()
سلام یه مشاوره ازتون میخواستم راجع به تست دیفرانسیل 2
من یه کتاب دیفرانسیل 2 تست می خوام که درسنامه های خوبی هم داشته باشه ، مثل درسنامه های گاج ( آخه گاج دیفرانسیل 2 چاپ نکرد ) چه کتابی خوبی تهیه کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)