با سلام
یک سوال
اکسس پوینت من دارای درگاه یو اس بی است و امکان شیر کردن کول دیسک متصل به آنرا دارد ، در محیط ویندوز XP بدون هیچ مشکلی کول دیسک را می شناسد اما در محیط ویندوز 8 هرکاری می کنم کول دیسک را نمی شناسد
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
با سلام
یک سوال
اکسس پوینت من دارای درگاه یو اس بی است و امکان شیر کردن کول دیسک متصل به آنرا دارد ، در محیط ویندوز XP بدون هیچ مشکلی کول دیسک را می شناسد اما در محیط ویندوز 8 هرکاری می کنم کول دیسک را نمی شناسد
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
سلام.
ویندوز 7 و 8 دارم .
یه پوشه ای رو share میکنم تو xp نمیاد .
میگه permission نداری. هر چی دستکاری کردم پرمیژِ ن ها رو فول کنترل گذاشتم نشد.
دقیقا چیکار باید کرد ؟
advance sharing رو هم از public هم از home قسمت turn off password protection بزار.
فقط share کردن و permission دادن از سربرگ share کافی نیست , از داخل security هم باید permission بدی. برای دسترسی everyone رو add کن و کیله تیک های allow رو بزن. هم تو تبه share هم تو تب security
برای اعمای اینگونه تغییرات امنیتیه منحصر به قرد شما نیاز به یک سیسم سرور با window server داری که user هارو به صورت domain از داخل server تعریف کنی و دسترسی های مختلف بشون بدی
من کارم راه اندازی شبکست.کامل توضیح بده .وضعییت فیزیکی رو
7 و 8 اول در قسمت advance sharing setting تیک رو رو turn off password protected sharing بزار هم public هم home
بعد درایویو که میخوای share کنی properties بعد sharing این رو everyone ادد کن و کلیه تیک های allow رو بزن
بعد به تب security برو edit بعد add دوباره everyone رو add کن و تیکاشو بزن.
بعضی از فولدر ها ممکنه security مختلف داشته باشند به این معنی که با زدن everyone تو security کل درایو اون folder ها دسترسی ندن.بنابرای خود folder رو چک کن.
مانند program files , windows , system32 , dllcache , و یک سری folder های دیگه که اکسرن مال ویندوزن
سلام . خواستم بدونم تفاوت دیتا سنتر با سرور یا ابر کامپیوترها چیه؟
سلام
یه مشکل عجیب دارم
7 تا کامپیوتر کاملا مشابه دارم
5 تا با یه سوییچ 16 پورت بهم وصلند. و 2 تا مستقیم به مودم adsl 4 پورت و سوییچ هم به مودم وصله
اینترنت کانکشن روی یکی از سیستم های مستقیم شیره و بقیه با آی پی دستی به اون وصلند
ولی حس می کنم که سرعت اینترنت در اونا پایین اومده و کمتر از اون دو سیستمه
خواهش می کنم راهنمایی کنید که چکار کنم
در ضمن همه سیستم ها فریزند و نمی دونم که آیا کند شدن به مرور زمان اره یا نه
مممنون می شم
سلام دوستان
میشه یه توضیح راجع به دوره ی CEH بدید من network+ رو گذروندم الان میخوام ببینم این دوره رو برم به دردم میخوره یا نه ؟ دانشجوی نرم افزارم بیشتر به برنامه نویسی علاقه دارم تا شبکه ولی شنیدم این دوره خیلی مفیده و خیلی جاها به درد میخوره
ممنون میشم یه توضیحی بدین![]()
با سلام
من تخصص چندانی در شبکه ندارم وشغلم هم این نیست اما در اداره ما یه مشکل پیش آمده خواستم بدونم راه حلی داره یا نه؟؟
در شبکه ما یک مودم ای دی اس ال وایر لس دار داریم یک میکروتیک چندین سویچچ و 30-40 کامپیوتر که همگی به شبکه متصل هستند و با نرم افزار وین باکس یوزها و پهنای باندها تعریف شده
حالا مشکی که داریم اینه که وایرلس رو نمی تونیم استفاده کنیم. کسی که اینکار روبرامون کرده گفتند که یوزرو پسورد اکانت اینترنت در میکروتیک وارد کردن و در مودم ای دی اس ال کانکشن بریدج ساختن وفقط در لپ تاپها که می شه کانکشن pppoe ساخت می شه اتصال وایرلس ایجاد کرد یعنی از وایرلس به مودم متصل بشیم و از طریق کانکشن پی پی به نت وصل بشیم و گوشی ها و تب لت های با سیستم عامل اندرویید قادر به اتصال نیستند خواستم بدونم چنین حرفی درسته؟ و آیا امکانش نیست هم از طریق شبکه هم از طریق وایرلس هم زمان اینترنت داشت؟
Last edited by Ali-ss; 28-05-2013 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)