به نظر بازیکن آرومی و خوش خلقی میاد آدما نمیدونم چرا یهو فازش عوض میشه و یه چیز جدید بارمیاره . . . کلا شخصیت دو قطبی داره . . . یک ماه خوبه 1 روز بد
ولی به نظر من باید جریمش کنن تا دیگه درس عبرتی بشه براش . . .
به نظر بازیکن آرومی و خوش خلقی میاد آدما نمیدونم چرا یهو فازش عوض میشه و یه چیز جدید بارمیاره . . . کلا شخصیت دو قطبی داره . . . یک ماه خوبه 1 روز بد
ولی به نظر من باید جریمش کنن تا دیگه درس عبرتی بشه براش . . .
فرهاد رو با جباری قیاس میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
حرف پرسپولیسی ها رو میزنی
فرهاد بخاطر پول نرفت
اینو مطمئن باش
شما فکر میکنی استقلال پول جباری رو میخوره؟
البته قبول دارم که مبلغ بدهی استقلال بهش زیاده ( بیش از 200 میلیون ) و با این تورم هم هر وز ارزشش کم میشه اما سه مطلب:
1. آیا جباری شرایط استقلال رو نمیدونه؟ مگه سال اوله که مشکل مالی هست؟
2. چرا جباری اینهمه مصدوم میشه و تیم مشکل پیدا میکنه رو فاموش میکنه؟ اون مصدوم میشه تیمم پول نداره. بهمین سادگی
3. مثلا الان مشکلش حل شد؟ اینطوری که بدتر شد براش. ضمنا بنظرت دیگه کجا میتونه بره بهتر؟ بره پرسپولیس که بشه هاشمی نسب و نیکبخت واحدی؟ یا بره شهرستان بازی کنه؟
جباری تا الان به اندازه ثروت کل خاندان من و تو پول از استقلال گرفته. من و تو پول که نگرفتیم خرجم کردیم. یه کم انصاف داشته باش پسر خوب
از همون زمانی که بخاطر مصاحبش علیه مظلومی بخشیده شد همیشه منتظر بودم
دوباره این اتفاق بیوفته. خوشحالم که حداقل به خودم ثابت شد این بازیکن آدم بشو نیست!
امیدوارم حداقل این سری دوباره بخشش و رو بوسی در کار نباشه, تیم رو نابود کرده با این رفتار زنندش.
Last edited by آرش-19; 13-05-2012 at 11:25.
به نظر شما همه بازیکنا پولاشونو گرفتن فقط مونده جباری ؟
چرا فقط این یه نفر همیشه واسه پول گرفتن غر غر میکنه ؟
مگه بقیه آدم نیستن ؟ مگه بقیه به پول احتیاج ندارن ؟
مگه بقیه حقشون نیست ؟
این که نشد همیشه یه پای حاشیه ها توی استقلال جباریه .
تمرین تعطیل میشه کار جباریه . مصاحبه علیه سر مربی کار جباریه . اخراج کرار کار جباریه .
اینا همش حاشیه ست دیگه .
بابا مرگ یه بار شیون یه بار . بندازنش بیرون .
از یه چیز قلعه نوعی خوشم میاد اینه که به بازیکن رو نمیده .
شاخ بازی در بیاره از تیم خداحافظی .
فرهاد چی؟ اونم بخاطر پول رفت دیگه .... هممون میدونیم بخاطر دخترش نبوده
آقا شما درست میگی!
الان جباری رو بندازن بیرون کی بیاد جاش؟
بهش احتیاج داریم!
دلیل نمیشه که چون بهش احتیاج داریم هر کاری میخواد بکنه و ما و مدیران باشگاه ساکت بشینن . . . بازیکنی که نمیتونه احترام تیمو نگه داره باید اخراج شه حتی اگه مسی هم باشه
من کاری به ماجرای فرهاد ندارم! ولی نمی دونم چرا تو ایران همیشه جای طلب کار و بدهکار عوض می شه!
بابا جباری هرچی پول گرفته به خاطر زحماتش بوده و استقلال عاشق چشم و ابروی هیچ کس نیست! حتی اگه جباری مدام مصدوم بشه به یکی مثل جباری (از لحاظ فنی) نیاز داره.
این که دلیل نمی شه بگیم چرا پولت رو می خوای؟؟
تو ایران نشون داده شده که تا از این هوچی بازی ها در نیاری پولت رو بهت نمی دن! اونم طلبی که از زمان واعظ باقی مونده!
چون بعد از تموم شدن لیگ نظرم رو تو تاپیک نگفتم :
سوم شدیم ... سومیه ای که تا اخرین بازی شانس قهرمانی داشتیم و این به نظرم ارزشش از دومی پارسال بیشتر بود ...
درباره کلیات استقلال این فصل صحبت ها باشه بعد از تموم شدن 2 بازی اسیاییمون .
درباره جباری هم به قول دوستمون خوشحالم که دفعه قبل در موردش اشتباه فکر نمی کردم ... کار های این اقا دیگه کوچکترین مجالی برای احترام و بخشش باقی نذاشته ... حتی کار برای من به جایی رسیده که به مصدومیت هاشم شک کردم گاهی ! لحظه شماری می کنم تا روزی که خبر رفتن (!) این اقا رو بشنوم . به هر تیم ...
در هر صورت بازی حساسی پیش رو دارم . اگر هوشیار باشیم می تونیم یک مساوی بگیریم و راحت به مرحله بعد بریم . جایی که دوست دارم به سپاهان بخوریم . هم از لحاظ انگیزشی و هم از لحاظ مکانی بهتر از بازی مقابل تیم عربستانی می دونم .
منم میگم فقط و فقط باید اخراج بشه دیگه گندش رو درآورده حالم ازش بهم می خوره تا وقتی مصدومه صداش در نمیاد همچین که میاد رو فرم پولم پولم میزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)