بابا خودش بهترین مهاجمه!بهترین مهاجم ها هم جاش بیاد
بابا این بازیکن به نظر من یکی از بازیکنایی هست که باید با پیراهن رئال از فوتبال خداحافظی کنه
بابا خودش بهترین مهاجمه!بهترین مهاجم ها هم جاش بیاد
بابا این بازیکن به نظر من یکی از بازیکنایی هست که باید با پیراهن رئال از فوتبال خداحافظی کنه
خب رونالدو پنالتی رو خراب کردو از مسی 3 گل عقب افتاده .
هیگواین هم با همون یک ضربه شوتش نشون داد که چرا باشگاه نباید بفروشدش
ببنیم نیمه دوم چی میشه !
قهرمانی پر افتخارترین تیم اروپا رئال مادرید در لیگ اسپانیا به هم طرفدارانش تبریک میگم ایشالا فصل دیگه برای هر سه جام میریم![]()
مرجع خبري رئال-مادريد: پس از چهار سال ، رئال مادرید با پیروزی مقابل اتلتیک ، رسما قهرمانی لالیگا را به نام خود ثبت کرد . گلهای هیگوائین ، رونالدو و اوزیل به معنای پیروزی بود . مورینیو نیز پس از این درخشش ، طالب قدرت بیشتری در باشگاه است و حالا اولین مربی تاریخ می شود که در سه لیگ بزرگ فوتبال یعنی یعنی لیگ جزیره ، کالچیو و لالیگا را کسب می کند . رئال مادرید بازی را فوق العاده هجومی آغاز کرد و صاحب یک پنالتی هم شد . اما رونالدو به بدترین شکل ممکن این ضربه را به وسط دروازه زد تا شانس رسیدنش به مسی تقلیل یابد . اما دقایقی بعد ، هیگوائین در موقعیتی پشت محوطه جریمه اتلتیک و در حالی که توسط سه ، چهار بازیکن احاطه شده بود با دقت و ظرافت گلزنی کرد تا درسی به مهاجمان دیگر بدهد که چگونه باید از کوچکترین موقعیت ها به گل رسید و همچون چهار سال پیش در سن مامس ، او گل قهرمانی را بزند . اما رونالدو زیباترین حرکت شبش را دقایقی بعد انجام داد . زمانی که یک پاس استثنایی را به محوطه جریمه برای اوزیل فرستاد تا بازیکن آلمانی به راحتی دروازه خالی را باز کند . اتلتیک تا پایان نیمه جلو کشید و حتی به تیرک رئال هم رسید و ایکر نیز یک سوپر واکنش داشت تا گلزنی عایدشان نشود . اوزیل نیز یک تیرک تماشایی را زد تا مشخص کند که کم کم او را باید به عنوان نماد جدید رئال پذیرفت . در نیمه دوم ، رئال مادرید در همان ابتدای کار به گل رسید . کریستیانو در یکی از بدترین شبهای دوران فوتبالش در رئال ، باز هم موثر ظاهر شد و روی کرنر ژابی ، توپ را روانه زاویه مخالف کرد و برنده شد . پیش از این صحنه ، هیگوائین با جا گذاشتن سه ، چهار بازیکن اتلتیک نزدیک بود که گلزنی کند اما نتیجه چیزی به جز کرتر نبود . پس از گل سوم ، اتلتیک دیگر امید چندانی به پیروزی نداشت و رئالی ها هم نیاز نمی دیدند که خود را خسته کنند و بدین ترتیب بود که بازی خیلی آرام تا پایان پیش رفت و به سی و دومین جام قهرمانی لالیگای خود رسید.
Last edited by Alinho; 03-05-2012 at 11:59.
سلام.
قهرمانی رو به تمامی طرفدار های رئال کبیر تبریک میگم...!
ایشالا سوپر کاپ اسپانیا رو هم فتح میکنیم...!
Viva Real Madrid
Last edited by D3vil_A; 03-05-2012 at 11:23.
قهرمانی رئال مادرید رو به همه هوادارا تبریک میگم
حرکت های کریس تو آخر بازی خودش اندازه جام کوپا میارزید![]()
خوب، منم به همه ی رئالی های گل قهرمانی رو تبریک میگم. میتونست فصل قشنگتری باشه، اما نشد. گرچه همین لالیگا هم بعد مدتها خیلی چسبید.
رونالدوی بی روحیه و خسته 2 3 تا گل 100% رو نمیزنه تا تو رقابت پی چی چی حسابی عقب بیافته. امیدوارم تو بازی های بعدی جبران کنه، اما کارش خیلی سخت شد اینطوری.
و مورینیو فکر میکنم امشب نشون داد که جدایی ایگواین بازم شایعه ست. خدا کنه خود ایگواین هم شرایط رو درک کنه و تورئال
بمونه.
خوب دوستان شاد باش فراوان میگم به همۀ طرفدارای رئال.
البته همونطوری که خودتون دیدین هنوز تلخی حذف از اروپا نمیذاشت که شادی و شور آنچنانی روی نیمکت باشه شاید هم اطمینان از قهرمانی بود.
ولی به هر حال شادی اصلی تو برنابئو خواهد بود و البته الان پیش خودم تیم باید دو تا هدف داشته باشه. یکی اینکه دو تا بازی بعدیش رو هم ببره و 100 امتیازی بشه، دومیش اینکه همه کمک کنن کریس رونالدو آقای گل بشه. هر چند امشب میتونست بیشتر گل بزنه ولی خیلی بیروحیه نشون داد مخصوصاً روی تک به تک آخر بازی.
بازم تبریک و امید دارم به نگه داشتن بازیکن های نامی تیم و رد کردن دو سه تا بازیکن نه چندان مفیدی که داریم.
من که متاسفانه دیشب رو مجبور شدم تو ماشین بخوابم! اصلا بازی رو نشد ببینم. اما ایراد نداره، در عوض وقتی کاپیتان جام رو بالای سرش میبره، حتما نگاه میکنیم.
(این آلوسنو چقدر پشمالو بود و من خبر نداشتم)
امسال، بدست آوردن لالیگا از همیشه سخت تر بود. حتی از زمان کاپلو، چرا که اون موقع فاصله دو تیم رئال و بارسلونا با بقیه تیم های لیگ در این حد نبود و زیاد امتیاز از دست میدادن. اما 30 پیروزی، 4 مساوی و تنها دو شکست؟! فشار روی بازیکنا واقعا زیاد بود و الان استراحت کردن لذت دیگه ای داره.
مردی که پی چی چی رو فراموش کرد، تا چیز مهمتری رو بدست بیاره
لیگ مثل کوپا د ری نیست که با چندتا بازی بدست بیاد، یا سوپر کاپ و ...! لیگ نتیجه تلاش نزدیک به 9 ماه بازیکنا هست.
به همه تبریـــــــــــک میگم
تصاویر : جشن قهرمانی در سن مامس
مرجع خبري رئال مادريد : بازیکنان رئال پس از بازی با اتلتیک ، جشن قهرمانی را در زمین سن مامس و رختکنش برگزار کردند .
محتوای مخفی: عکس ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)