ما که اینکارو کردیم نشد.
ما که هر کاری کردیم توپ یه جای دیگه میره.از هوا میره خیلی بالا از روی دروازه .چرا؟
ما که اینکارو کردیم نشد.
ما که هر کاری کردیم توپ یه جای دیگه میره.از هوا میره خیلی بالا از روی دروازه .چرا؟
چه طوری میشه این بازی رو دو نفره با کیبورد بازی کرد؟
سلان به همه
من از بين همه بازيهاي فوتبال به اين بازي خيلي علاقه دارو و قبولش دارم...من اكثر اين صفحات رو گشتم ولي مطلب بدون تناقضي پيدا نكردم؟؟؟
حالا واقعا جواب اين سوالا چيه؟؟
1.آيا قيچي برگردون قلق خاصي نداره؟؟؟
2.ضربه ايستگاهي هم شانسي زده ميشه؟؟؟
3.كسي سيو گيم اين بازي با اخرين تغييرات مخصوصا قيافه جديد بازيكنان رو نداره ممنون ميشم جواب بديد...
سلام.چه جوری میشه این بازی رو با اینترنت آنلاین بازی کرد؟
منم میخواستم آنلاین بازیش کنم ولی هیچکی جواب نداد.
حتی توی امضام هم گزاشتمش.![]()
بابا اینقدر بی خاصیت نباشین ...ضربه ایستگاهی رو خودم یاد گرفتم ...حد اقل برگردون رو بگید چجوری زده میشه... اگه می خواید بگید باید توپ بیاد رو سرت ..اینو بلدم ...ایا باید دکمه خاصی بزنم یا ترکیب دکمه ها یا جهت خاصی ... یعنی هیچکی بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
![]()
![]()
سلام
یه سری به لینکم زیر بزن.
ضربه ی ایستگاهی یعنی همونی که بازیکن خطا میکنه بعد شما توپ رو میزنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی شما در هر جایی که خطا شد توپ رو گل کنی؟
اگه میتونی بگو چه طوری؟
اومدیم یه چیزی یاد بگیریم انگار بدهکار هم شدیم (شوخی)![]()
ببین اگه خطا نزدیک به محوطه جریمه باشه زاویه رو تنظیم کن بین دو تا از مدافعان که جلوت ایستادن و بعد جهت را به طرف بالا بگیر و ول نکن بعد دکمه سانتر را کمی از نصفه بیشتر پر کن و بزن به احتمال زیاد یا به تیر می خوره یا اینکه توی دروازه ....اگه بار اول دیدی به دیواره دفاعی خورد دفعه دیگه کمی بیشتر پر کن قدرت سانتر رو شک نکن این تنها روش گل زدن هست
برگردون هم که می بینی هیچکس بلد نیست ولی خودم یاد می گیرم و میام به همه می گم ....برو مطالب قبلیو بخون بعضیا چقدر ادعاشون میشه ولی همش ادعای بی موررده
به نظر شما نمیشه این بازی رو با نرم افزاری شبیهgameonآنلاین بازی کرد؟
من یه مشکلی دارم با اینgamepadهام!!!تا دیروز درست کار میکردن ولی حالا یه مشکل عجیبی پیدا کردن!!!
الان settingبازی گیم پد شماره2 رو قبول نمیکنه.خراب هم نشده چون حتی در همون بخش تنظیمات تمام دکمه ها عکس العمل های مورد نظر رو انجام میدهند.یعنی پس از تنظیم پلیر1 روی گیم پد شماره 2 و همین طور پلیر2 روی گیم پد شماره1 وOKکردن تنظیمات،وقتی دوبارهsettingرو بالا میاریم پلیر1 شده گیم پد 1 و خبری از گیم پد selectشده برای پلیر2 نیست.خواهشا یه کمکی کنید مولتی پلیر بازی کردنمون خراب شده!!!
Last edited by mghaffari49; 17-01-2009 at 20:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)