چنین مشکلی نداشتیم
باگ هم نیست
بلکه نسخه مال شما احتمالا ایراد داره
این مرحله را از اول باز یکن
و یا از اخرین چک پوینت تست کن
اگه درست نشد مجبوری از یک سیو دیگه بازی را تموم کنی
به هر حال خواستی سیو را میتونم بدم
خب دوستان دیشب بازیو تمومش کردم
چنین مشکلی نداشتیم
باگ هم نیست
بلکه نسخه مال شما احتمالا ایراد داره
این مرحله را از اول باز یکن
و یا از اخرین چک پوینت تست کن
اگه درست نشد مجبوری از یک سیو دیگه بازی را تموم کنی
به هر حال خواستی سیو را میتونم بدم
خب دوستان دیشب بازیو تمومش کردم
اگه بتونی یه سیو دیگه بهم بدی ممنون میشم
من مشکل پبدا کردم.
دبروز بازی رو خریدم.4تا دیسکه.نیاز به کرک و ... هم نداشت خودش همه چیش ردیف بود.فقط موقع نصب چندتا ارور داد که ignore کردم.
دیشب هم بازی رو تا وسطهای مرحله kaffarov! رفتم و دیگه خوابم گرفت.
الان هرکاری میکنم اصلا بازی رو برام باز نمیکنهیه صفحه سیاه میاد که تا ماس رو کلیک میکنم از صفحه میاد بیرون و یه اروری مینویسه که در عرض کمتر از ثانیه غیب میشه و من نمیتونم بخونم که چی مینویسه
از دیشب هم کامپیوتر روشن بوده و نه ری استارت شده که اتفاقی بیافته نه برنامه ای نصب کردم نه تغییری دادم نه هیچی.
کسی میتونه کمکم کنه؟ من میخوام بقیشم بازی کنم.
البته اینم بگم که بازی یک ناامیدی به تمام معنا بود.این همه تعریف و انتظار و بگرد پیدا کن و ...... خورد تو ذوقم.
به نظرم نه هیجان داشت نه خیلی ماموریتهاش خاص بود. اون سری bad company 2 رو که بازی میکردم خییییلی بهم چسبید و خیلی بازیش کردم. این رو فکر نکنم دیگه برم سراغش.همین 1 بار بسشه.داستانش و مراحلش سهت نیست. تنها چیزی که تا الان یکم سخت بود اون مرحله ای که البشیر زخمی رو باید نجات بدی، وقتی که کلی دشمن!! از درهای خروجی! وارد میشن بود که اونم فهمیدم کجا برم وایسم که نمیرم و حل شد.بقیش خیلی آسون بود
البته محلهای هر مرحله اش خیلی با جزئیات بود و خوب بود. من هم زیاد مثل بقیه به باگها دقت نکردم برای همین از این ایرادها نمیگیرم.(هرچند منم بعضی جاها هی رو هوا وایمیسادم یا گیر میکردم) ولی در کل از این نظر بد نبود.
یه چیز دیگه هم بپرسم. توی بازی MAP داره؟ من هی میرم گم میشم و راههای عوضی میرم.هرکاری هم کردم نتونستم نقشه پیدا کنم. فقط گوشه سمت چپ یه چیزی داره مثل قطب نما.فقط نشون میده الان رو به شمالم یا جنوب یا .... و اگه 360 رو بچرخم ممکنه یه جا با علامت ! نشون بده که باید برم برسم به اونجا. ولی نقشه و اینها ندیدم. آیا همینطوریه؟بازی اینطوری طراحی شده؟ یا اینکه من نتونستم پیداش کنم؟ یا دکمش رو غیر فعال کردم؟چجوریه این؟
Last edited by mehraboun1985; 30-11-2011 at 17:07.
برو اینجا و کرک بازیو پیدا کن و دان کنو بریز ببین درست میشه یا نه؟
gf.wiretarget.com
نشد. اونها رو هم ریختم نشد. پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
محتوای مخفی: مشکل در بازی COD MW3
ممکنه مشکل از سیستم من باشه؟ چرا هر 2 بازی ارور میده؟ البته مشکلشون یکی نیست
ممکنه اون مغازه ای که هر 2 بازی رو ازش خریدم، نسخه هاش ایراد داشته باشه؟
محتوای مخفی: کمک کنید:42:.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من بازی را او اوایل نصب کردم و بازی کردم
اما حالا که ویندوز عوض کردم نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد
هر دو کرک ریلودد و رازور را هم امتحان کردم
بازی تو پرکسس تکس منیجر هست اما بالا نمیاد
دوستان لطفا مشکلات خودشون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی لینک آپدیت HD واسه 360رو نداره؟
دوستان من اون مرحله اي رو كه بايد دنبال capture بره رو گير كردم ي كم كه ميدوم سريع پيغام ميده mission failed - he scaped
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)