تو ايكس پي امتحان كردم، ارور جديدي ميده !!
تو ايكس پي امتحان كردم، ارور جديدي ميده !!
چه اروری ؟ بگو تا بگم چشه!
شما اینی که من میگم گوش کن : کل کرک ها رو کپی کن ... کل فایل های موجود پوشه درایور رو نصب کنتو دي وي دي 4 ژنج تا كرك داره، ولي فروشنده گفت كه هيچ كدوم رو كژي نكنم.
آخرين اميدم فقط همينه، ببينم مياد يا نه ... وگرنه بايد زنگ بزنم از فروشنده بپرسم.
من دارم بهت میگم الان دارم بازی می کنم.
بعدش روی LaunchGTAIV.exe کلیک کن ...
یک بخشی میاد باید قوانین رو قبول کنی ، بعدش با عبور از چند تا ارور الکی میری توی بازی ...
دوست عزیز شما راحت داری بازی می کنی ؟
مشکلی نداری؟
بازی تا حالا کرش نکرده؟
حرکت دوربین چطوره؟
سیستمت چیه؟
روی xp
من توی این سایتدیدم گفته باید از device manager وارد بشی و network adapter را فعال کنی. ولی من چیزی نفهمیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این درایور ها مال 8600 به بالاست...
چون سایت nvidia تو لیست دانلود درایور های بتاش فقط برای سری 9 و سری 8600 به بالا این درایور رو گذاشته بود
حالا رو 8600 هم میتونه نصب بشه؟؟
Last edited by Paradise_human; 06-12-2008 at 17:54.
باید همه ی Connection ها رو Disable کنین!
باید مطمئن بشین که اصلاً به اینترنت وصل نیستین...
بعد
Rockstar Games Social Club رو از روی DeskTop اجرا کنین و Skip Login رو بزنید و بعد Play رو بزنید
در همین لحظه برگردین به Device Manager و Connection ها رو Enable کنین!
بله ، دارم بازی می کنم ، همه چیز توپ ... اینم راهنمای کار :دوست عزیز شما راحت داری بازی می کنی ؟
مشکلی نداری؟
بازی تا حالا کرش نکرده؟
حرکت دوربین چطوره؟
سیستمت چیه؟
بازی رو نصب می کنی ، بعد از کرک کردن میری این رو باز می کنی :
------------------------------------------------------------------------------------------------
سپس یک بخشی میاد باید قوانین رو قبول کنی ... اکسپت رو می زنی .
سپس یکسری نوشته میاد و بعد :
------------------------------------------------------------------------------------------------
روی play کلیک می کنی این ارور میاد که ok می کنی :
و آخرین ارور موجود قبل از اجرای بازی :
که روی ok کلیک می کنی ، اگر ازت خواست وارد بشی به سایت و ایمیل و پسورد خواست ، skip رو بزن
سیستم من هم این است که با کمی over clock بازی رو روون آورد ...
vga:7100gs , 1 gig ram , cpu 3.2 , win vista 32 bit service pack 1
آخرین آپدیت ویستا 32 بیت ...
Last edited by SIMON137; 06-12-2008 at 17:58.
یکی 2تا شات میذاری واسمون؟
در ضمن میشه بگی در قسمت Network Connections چندتا Connections داری؟
تو ايكس پي كه اين خطا رو ميده !!!
SIMON137 خوب منم همين كار رو كه تو ميگي انجام ميدم ولي وقتي بعد از اون دو تا خطا اوكي ميكنم هيچ اتفاقي نميفته !!
من ايكس پي و ويستاي 64 بيتي دارم، توي ويستاي 64 بيتي سه تا از درايورهاي اجرا نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چي كار كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)