سلام. بچه ها بیشترین سود روز شمارو کجا میده؟؟؟؟ 4.5 پول دارم....
زیر یکسال بیشترین سودو کجا میده؟؟
سلام. بچه ها بیشترین سود روز شمارو کجا میده؟؟؟؟ 4.5 پول دارم....
زیر یکسال بیشترین سودو کجا میده؟؟
بانک رفاه یک برنامه همراه بانک جالب داره که پسوردش روی کاغذ معمولی مینویسن بهت میدن بعد هم نمیتونی از طریق نرم افزار یا سایت یا هر چیزی رمز اون رو عوض کنی! یعنی کارمند رمز رو داره و چون تایید شماره همراه هم نمیخواد هر کسی با ارسال پیامک فعال سازی میتونه به حساب ما دسترسی داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!
همه بانکها رمزها رو تو پاکت دربسته میدن اما بانک صادرات هم کارمزد میگیره هم پاکت رو باز میکنه و رمز رو میبینه تا بتونه اون رو فعال کنه!!!!!!!!!!!!!
اینترنت بانک ملی فقط صورت حساب میده با تاخییر 24 ساعته!
همراه بانک ملی هم باش نمیشه وجهی انتقال داد تازه محدوده کاریش هم توی ساعات اداری هست!!
از هیچ بانکی هم شارژ مستقیم بدون رمز و سریال نگیرید چون بیشتر مواقع نمیفرسته و نه اون پاسخگوست نه اپراتور و باید چند برابرش پیگیری کنی!!
فکر کنم پاسارگاد...
من با همراه بانک ملی هم حساب به حساب می کنم هم انتقال پایا
یا ورژن برنامت قدیمیه یا شمارت ثبت نشده
دوستان این سود 27 درصدی 15 ماهه بانک پاسارگاد رو کسی خبر داره چجوریه؟
دوستان من الان بخوام به این بانک پول بریزم چه طور امکان پذیره؟
The Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Ichigaya Branch
(Bank No.: 0005-014)
اطلاعات صاحب حساب هم موجوده
با سلام
دوستان شنیدم بانک ملت روز شمار 20 تا 22 درصد سود میده.کسی از دوستان این حساب باز کرده؟
دیروز بانک سپه بودم سپرده یکماه رو 16 درصد سود میداد کف موجودی هم یا 500تومن یا 5 م تومن بود
دوست عزیز، مگه ممکنه واسه یک ماه ۱۶٪ سود بدن!!!
بانکا کلا سود رو یکساله محاسبه میکنن، شما باید واسه محاسبهش تو یک ماه، به فرض ماه ۳۰ روزه، مبلغ رو در ۱۶٪ ضرب کنید، بعد بر ۳۶۵ تقسیم کنید و درنهایت در ۳۰ ضرب کنید.
ینی واسه ۵۰۰،۰۰۰ تومن، تقریبا سود یکماهه میشه ۶،۵۷۵ تومان.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
بانک آینده 19% سود میده!
من خودم یک سال پولمو اونجا گذاشتم و روزشمار 19% سود میگیرم(البته اون موقع تات بود)
بانک خیلی خوبیه ولی نمیدونم بانک مرکزی تاییدش کرده یانه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)