اگر فقط توی دوره ی سوم راهنمایی و اول و دوم و سوم دبیرستان درس بخونیم انگار که تمام عمر درس خوندیم چون توی اول جوانی و اول جوانی یعنی کل عمر .قبلش که بچه ایم و بعدش که دیگه بزرگ شدیم.
اگر فقط توی دوره ی سوم راهنمایی و اول و دوم و سوم دبیرستان درس بخونیم انگار که تمام عمر درس خوندیم چون توی اول جوانی و اول جوانی یعنی کل عمر .قبلش که بچه ایم و بعدش که دیگه بزرگ شدیم.
سلام دوستان ... یک تجربه برای امتحانات:
اگر یک یا حتی دو امتحان رو خراب کردید ( مخصوصا اولین امتحان ها ) اصلا روحیه تون رو نبازید ،فکرش رو هم نکنید و با انرژی بهتر بخونید و
ببینید دلیل اینکه بد امتحان دادید چه بوده...بعضی ها ( امثال خودم ) وقتی اولین امتحان ها رو خراب می کنند و یا اونطور که باید خوب امتحان نمیدند،
انرژی و روحیه شون برای خوندن امتحان های بعدی به حداقل میرسه.. ولی یادتون باشه ( و یادم باشه) که ممکنه در کارنامه ی بهترین شاگردان و
حتی معدلین الف و...کلاس یک نمره ی خیلی پایین وجود داشته باشه..( خودمو میگم) در هر صورت اگر سعی کنید انرژی تون رو تا آخر امتحانات حفظ کنید،
قطعا و انشاالله موفق خواهید شد...
باآرزوی موفقیت برای همگـــــی![]()
در تایید صحبت های امیر محمد مرادی من هم تجربه ام رو میگم.
من دیگه اخرای زندگی تحصیلی خودم هستم. چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و همیشه دلیل اصل کم شدن نمراتم هست اینه که عادت به درس خوندن ندارم.
کسایی که تو دوره راهنمایی هستن و درساشون سبکه نباید درس خودن رو کنار بذارن چون این طوری عادت میکنن و بعدا که درسا سنگین تر میشه دیگه سخت عادتشون رو عوض کنن.
من تو دوره راهنمایی درسم خوب بود طوری که بدون درس خوندن هم نمره خوبی میگیرفتم. برای همین دیگه درس نخوندم. تا اینکه درسام سنگین شد. ولی من دیگه عادت کرده بودم.
دوستان وقتی کسی مریض هست سرش درد میکنه و یا هر مشکل جسمی داره بهش قرص ندین مثلا استامینفون و یا .... یه بار یکی غریبه بود گفت سرم درد میکنه منم یه استامینیفون کدئین دادئم یک دفعه از شانس ما حالش بد شد ... گفتم خدا اگه یه طوریش بشه میگن تقصیر من بوده ...اخرش یکم که گذشت حالش بهتر شد ...از اون موقع دیگه همین جوری قرص رو به کسی نمیدم .![]()
والا من هم دوره راهنمایی درسم خوب بود ولی تو دوره متوسطه اصلا درس نخوندم نمره هام در حد پاسی بود ولی کاردانی معدلم الف بود حتی ترم 3و4 معدلم بالای 19 بود این مسایل بیستر مربوط به هدف و هدف گذاری هستش هدف که داشته باشی درس میخونی به نظرم ربطی به عادت نداره تصمیم که بگیری درس بخونی درس میخونیمن دیگه اخرای زندگی تحصیلی خودم هستم. چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و همیشه دلیل اصل کم شدن نمراتم هست اینه که عادت به درس خوندن ندارم.
کسایی که تو دوره راهنمایی هستن و درساشون سبکه نباید درس خودن رو کنار بذارن چون این طوری عادت میکنن و بعدا که درسا سنگین تر میشه دیگه سخت عادتشون رو عوض کنن.
من تو دوره راهنمایی درسم خوب بود طوری که بدون درس خوندن هم نمره خوبی میگیرفتم. برای همین دیگه درس نخوندم. تا اینکه درسام سنگین شد. ولی من دیگه عادت کرده بودم.
این قضیه را میتوان کنترل کرد و راه حل آن هم این است که همیشه برای اولین و دومین امتحانتوتن بیشتر وقت بذارید چون روحیه که میده خیلی تاثیر داره..........
بین دکمههای کیبورد یک سری آت و آشغال جمع میشود!
کیبوردتان را برگردانید و چند ضربه محکم به پشت آن بزنید تا آت و آشغالهای بین کلیدها بیرون بیفتد!
هفتهایی یکبار این کار را انجام بدهید
سعی کنید قبل از اینکه راز هایی که دارید به کسی بگید قبلش خوب فکر کنید،به نظرم بعضی چیزها رو حتی به صمیمی ترین آدمهای زندگیمون هم نباید بگیم.
همین چندوقت پیش یه چیزی که ذهنم رو مشغول کرده بود به یکی از نزدیک ترین نزدیکانم(!) گفتم و الان بیشتر از اون موضوع اینکه رازم رو به یکی گفتم ذهنم رو مشغول کرده!
اینکه باعث برداشت بدش بشه یا بعدا یه وقت از دهنش بپره.
توصیه دوستانه هم اینکه تا جایی که میتونید رازهاتون رو با خانم ها درمیون نزارید که بعدا از زبون بقیه اونا رو بشنوید!
من اصلا آدم بدبینی نیستم ولی اینا تجربیات چند وقت اخیرم بود.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
دوستان كوچيك همتونم.يه پيشنهاد : اگر اتفاقي افتاد كه حرفي زديد و دل كسي رو شكستيد يا كاري بر خلاف ميل بقيه انجام داديد، سعي كنيد اونو جبران كنيد و به روي طرف نياريد. چون طرف مقابل معمولا بهترين تصوير رو از ذهن شما داره و تصاوير بد زود يادشون ميره.
اگه حوصله درس خوندن داريد بخونيد و از اينكه پيش بقيه به خرخون مشهور بشين نترسيد(مخصوصا توي محيط هاي عمومي مثل سالن مطالعه يا خوابگاه)
هر كسي كه نمره خوب مياره حتما درس رو خونده.چه به زبون بياره و چه انكارش كنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)