تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 507 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اگر فقط توی دوره ی سوم راهنمایی و اول و دوم و سوم دبیرستان درس بخونیم انگار که تمام عمر درس خوندیم چون توی اول جوانی و اول جوانی یعنی کل عمر .قبلش که بچه ایم و بعدش که دیگه بزرگ شدیم.

2. 5 کاربر از amirmahmood moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان ... یک تجربه برای امتحانات:

اگر یک یا حتی دو امتحان رو خراب کردید ( مخصوصا اولین امتحان ها ) اصلا روحیه تون رو نبازید ،فکرش رو هم نکنید و با انرژی بهتر بخونید و

ببینید دلیل اینکه بد امتحان دادید چه بوده...بعضی ها ( امثال خودم ) وقتی اولین امتحان ها رو خراب می کنند و یا اونطور که باید خوب امتحان نمیدند،

انرژی و روحیه شون برای خوندن امتحان های بعدی به حداقل میرسه.. ولی یادتون باشه ( و یادم باشه ) که ممکنه در کارنامه ی بهترین شاگردان و

حتی معدلین الف و...کلاس یک نمره ی خیلی پایین وجود داشته باشه..( خودمو میگم ) در هر صورت اگر سعی کنید انرژی تون رو تا آخر امتحانات حفظ کنید،

قطعا و انشاالله موفق خواهید شد...

باآرزوی موفقیت برای همگـــــی

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

در تایید صحبت های امیر محمد مرادی من هم تجربه ام رو میگم.
    من دیگه اخرای زندگی تحصیلی خودم هستم. چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و همیشه دلیل اصل کم شدن نمراتم هست اینه که عادت به درس خوندن ندارم.
    کسایی که تو دوره راهنمایی هستن و درساشون سبکه نباید درس خودن رو کنار بذارن چون این طوری عادت میکنن و بعدا که درسا سنگین تر میشه دیگه سخت عادتشون رو عوض کنن.
    من تو دوره راهنمایی درسم خوب بود طوری که بدون درس خوندن هم نمره خوبی میگیرفتم. برای همین دیگه درس نخوندم. تا اینکه درسام سنگین شد. ولی من دیگه عادت کرده بودم.

5. 10 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان وقتی کسی مریض هست سرش درد میکنه و یا هر مشکل جسمی داره بهش قرص ندین مثلا استامینفون و یا .... یه بار یکی غریبه بود گفت سرم درد میکنه منم یه استامینیفون کدئین دادئم یک دفعه از شانس ما حالش بد شد ... گفتم خدا اگه یه طوریش بشه میگن تقصیر من بوده ...اخرش یکم که گذشت حالش بهتر شد ...از اون موقع دیگه همین جوری قرص رو به کسی نمیدم .

7. 9 کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من دیگه اخرای زندگی تحصیلی خودم هستم. چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و همیشه دلیل اصل کم شدن نمراتم هست اینه که عادت به درس خوندن ندارم.
    کسایی که تو دوره راهنمایی هستن و درساشون سبکه نباید درس خودن رو کنار بذارن چون این طوری عادت میکنن و بعدا که درسا سنگین تر میشه دیگه سخت عادتشون رو عوض کنن.
    من تو دوره راهنمایی درسم خوب بود طوری که بدون درس خوندن هم نمره خوبی میگیرفتم. برای همین دیگه درس نخوندم. تا اینکه درسام سنگین شد. ولی من دیگه عادت کرده بودم.
    والا من هم دوره راهنمایی درسم خوب بود ولی تو دوره متوسطه اصلا درس نخوندم نمره هام در حد پاسی بود ولی کاردانی معدلم الف بود حتی ترم 3و4 معدلم بالای 19 بود این مسایل بیستر مربوط به هدف و هدف گذاری هستش هدف که داشته باشی درس میخونی به نظرم ربطی به عادت نداره تصمیم که بگیری درس بخونی درس میخونی

9. 3 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوستان ... یک تجربه برای امتحانات:

اگر یک یا حتی دو امتحان رو خراب کردید ( مخصوصا اولین امتحان ها ) اصلا روحیه تون رو نبازید ،فکرش رو هم نکنید و با انرژی بهتر بخونید و

ببینید دلیل اینکه بد امتحان دادید چه بوده...بعضی ها ( امثال خودم ) وقتی اولین امتحان ها رو خراب می کنند و یا اونطور که باید خوب امتحان نمیدند،

انرژی و روحیه شون برای خوندن امتحان های بعدی به حداقل میرسه.. ولی یادتون باشه ( و یادم باشه ) که ممکنه در کارنامه ی بهترین شاگردان و

حتی معدلین الف و...کلاس یک نمره ی خیلی پایین وجود داشته باشه..( خودمو میگم ) در هر صورت اگر سعی کنید انرژی تون رو تا آخر امتحانات حفظ کنید،

قطعا و انشاالله موفق خواهید شد...

باآرزوی موفقیت برای همگـــــی

این قضیه را میتوان کنترل کرد و راه حل آن هم این است که همیشه برای اولین و دومین امتحانتوتن بیشتر وقت بذارید چون روحیه که میده خیلی تاثیر داره..........

11. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بین دکمه‌های کیبورد یک سری آت و آشغال جمع می‌شود!

کیبوردتان را برگردانید و چند ضربه محکم به پشت آن بزنید تا آت و آشغال‌های بین کلیدها بیرون بیفتد!

هفته‌ایی یکبار این کار را انجام بدهید

13. 8 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعی کنید قبل از اینکه راز هایی که دارید به کسی بگید قبلش خوب فکر کنید،به نظرم بعضی چیزها رو حتی به صمیمی ترین آدمهای زندگیمون هم نباید بگیم.
    همین چندوقت پیش یه چیزی که ذهنم رو مشغول کرده بود به یکی از نزدیک ترین نزدیکانم(!) گفتم و الان بیشتر از اون موضوع اینکه رازم رو به یکی گفتم ذهنم رو مشغول کرده!
    اینکه باعث برداشت بدش بشه یا بعدا یه وقت از دهنش بپره.
    توصیه دوستانه هم اینکه تا جایی که میتونید رازهاتون رو با خانم ها درمیون نزارید که بعدا از زبون بقیه اونا رو بشنوید!
    من اصلا آدم بدبینی نیستم ولی اینا تجربیات چند وقت اخیرم بود.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

15. 9 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

دوستان كوچيك همتونم.يه پيشنهاد : اگر اتفاقي افتاد كه حرفي زديد و دل كسي رو شكستيد يا كاري بر خلاف ميل بقيه انجام داديد، سعي كنيد اونو جبران كنيد و به روي طرف نياريد. چون طرف مقابل معمولا بهترين تصوير رو از ذهن شما داره و تصاوير بد زود يادشون ميره.

17. 11 کاربر از HGH 878 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه حوصله درس خوندن داريد بخونيد و از اينكه پيش بقيه به خرخون مشهور بشين نترسيد(مخصوصا توي محيط هاي عمومي مثل سالن مطالعه يا خوابگاه)
    هر كسي كه نمره خوب مياره حتما درس رو خونده.چه به زبون بياره و چه انكارش كنه!

19. 8 کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •