تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 4105 اولاول ... 1952452852912922932942952962972982993053453957951295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشتم از خدمتتون
    پدر بنده به مدت 2 سال در ستاد جنگ زده ها در ماهشهر خدمت کرده! آیا از این مورد میشه واسه کسر خدمت اقذام کرد؟
    احتمالا کسری میدن بهت
    دوستان اگه پایه 1 داشته باشیم به دردمون میخوره ؟!
    فکر نکنم البته اگه اماد و پشتیبانی بیفتی شاید بدردت بخوره
    ﺗﻮﯼ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﻣﻨﺸﯽ ﺷﯿﻢ ؟
    ﻣﻦ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﺸﺪﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﮐﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﯾﻢ ﺑﮕﯿﻢ ؟ﺗﻮﯼ ﻣﺮﺧﺼﯽ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﻭﺭﻩ ؟ﯾﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺻﻔﺤﻪ ﮐﺮﺩﻥ
    روز اول یه نفر که دست خطش خوبه به قیافش هم قلت انداز نیست رو میکنن منشی البته گروهان ما دوتا منشی داشت راست میگن منشی تو اموزشی راحت تر از بقیه بچه ها هست.
    بچه ها سعی کنید حتما خرما خشک با خودتون ببرید روزی چندتا بندازید بالا خیلی بهتون مخصوصا اونهایی که اهل ورزش نیستن کمک میکنه تا فشار اموزشی رو تحمل بکنن.

2. 4 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسایی که لیسانس دارن رو برای آموزش جاهای خاص می ندازن یا مدرک فرقی نمی کنه؟

مخصوصا این عجبشیر سیستمش چجوریه؟ لیسانسا رو هم می ندازن اونجا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان اگه پایه 1 داشته باشیم به دردمون میخوره ؟!
    نه ماشین سنگین به سرباز نمیدن . البته تا حالا خیلی کم پیش اومده که کسی با پایه 1 بره خدمت . شما رو به عنوان سرباز راننده میگیرن. البته در ارتش راننده رو دیپلم به پایین میگیرن و فوق دیپلم به بالا رو براشون ارزش قائل هستن و کارهای خدماتی (خشکشویی ، باغبانی ، آشپزی ، نونوایی و رانندگی و امثالهم ) رو بهشون نمیدن. ولی توی نیروی انتظامی با لیسانس هم راننده دیدم.
    آها راستی این هم بگم، توی آموزشی تا تونستید مرخصی استعلاجی بگیرید. مثلا هر مشکلی که دارید برید بهداری پادگان یا بیمارستانهای نظامی و طول درمان و استراحت پزشکی بگیرید. چون کنتور نمی اندازه و فقط در یگان هست که هر سربازی در طول خدمت می تونه از 30 روز مرخصی استعلاجی بهره بگیره. پس به هر علتی شده بتونید مرخصی بگیرید برد کردید. البته بهداری های ارتش خیلی با سرباز بد رفتار می کنن تا بره و پشت سرش رو نگاه نکنه ولی شما از رو نرید چون اونها قصدشون اینه که مرخصی ندن ولی شما به هر طریقی شده بگیرید و از دست ندید.

ما داشتیم توی آموزشی کسانیکه به هر علت و بیماری و... تا 20-25 روز مرخصی استعلاجی گرفتن ودر نهایت روز آخر هم با ما امریه شون رو گرفتن و رفتن یعنی هیچ فرقی با ما که توی گروهان بودیم و جون می کندیم ،آقایون توی خونه هاشون لم داده بودن ،نداشتیم.

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

کسایی که لیسانس دارن رو برای آموزش جاهای خاص می ندازن یا مدرک فرقی نمی کنه؟

مخصوصا این عجبشیر سیستمش چجوریه؟ لیسانسا رو هم می ندازن اونجا؟
    لیسانس در نیروی زمینی ارتش در 01 و 02 و 06 آموزش میدن. مگر نیروی هوایی یا دریایی بی افتی که بعضی شهر ها هم دارن.
    Last edited by S126; 15-06-2011 at 21:15.

5. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان چند تا سوال
    ببخشید اگه براتون عجیبه چون برام سوال شده

1 - روز اول برای جاهای دور مثل مشهد که فاصلش بالای 12 ساعت هست تا تهران اگه 7 صبح هم راه بیفتن ساعت 11 یا 12 شب میرسن اونجا , همون ساعت 12 شب به صف میکنن و لباس و اینا میدن یا میگذران برای صبح و میفرستن بخوابیم ؟

2 - این رو از کسانی که رفتن اونجا پرسیدم گفتن میشه حالا گفتم از دوستان اینجا هم بپرسم
    اونم بردن موبایل برای روز اول و توی مسیر هست که گفتن بعد از رسیدن به درب مرکز تحویل دژبانی میدید زمان ترخیص تحویل میدن ( که دیگه سالم موندنش موقع نرخیص پای خودتونه)
    میخواستم بدونم در طول مسیر تو اتوبوس اگه باهاش با خونه تماس بخوای بگیری یا smd بدی یک گوشه ای موردی نداره ؟
    کسی گیر میده تو مسیر ؟

3 - در مورد تقسیم بعد از اموزشی خوب برای نیرو انتظامی کارهای مثل راهور و ستاد و ... هست که خیلی بحثش شد
    برای ارتش و نیرو هوایی و پدافندش تو یگان چه کارها و سمت هایی هست ؟

مرسی

7. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه ماشین سنگین به سرباز نمیدن . البته تا حالا خیلی کم پیش اومده که کسی با پایه 1 بره خدمت . شما رو به عنوان سرباز راننده میگیرن. البته در ارتش راننده رو دیپلم به پایین میگیرن و فوق دیپلم به بالا رو براشون ارزش قائل هستن و کارهای خدماتی (خشکشویی ، باغبانی ، آشپزی ، نونوایی و رانندگی و امثالهم ) رو بهشون نمیدن. ولی توی نیروی انتظامی با لیسانس هم راننده دیدم.
    آها راستی این هم بگم، توی آموزشی تا تونستید مرخصی استعلاجی بگیرید. مثلا هر مشکلی که دارید برید بهداری پادگان یا بیمارستانهای نظامی و طول درمان و استراحت پزشکی بگیرید. چون کنتور نمی اندازه و فقط در یگان هست که هر سربازی در طول خدمت می تونه از 30 روز مرخصی استعلاجی بهره بگیره. پس به هر علتی شده بتونید مرخصی بگیرید برد کردید. البته بهداری های ارتش خیلی با سرباز بد رفتار می کنن تا بره و پشت سرش رو نگاه کنه ولی شما از رو نرید چون اونها قصدشون اینه که مرخصی ندن ولی شما به هر طریقی شده بگیرید و از دست ندید.

ما داشتیم توی آموزشی کسانیکه به هر علت و بیماری و... تا 20-25 روز مرخصی استعلاجی گرفتن ودر نهایت روز آخر هم با ما امریه شون رو گرفتن و رفتن یعنی هیچ فرقی با ما که توی گروهان بودیم و جون می کندیم ،آقایون توی خونه هاشون لم داده بودن ،نداشتیم.

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

لیسانس در نیروی زمینی ارتش در 01 و 02 و 06 آموزش میدن. مگر نیروی هوایی یا دریایی بی افتی که بعضی شهر ها هم دارن.
    پس با این حساب، منی که مازاد شدم، احتمالش نیست که بندازن جاهای دیگه ای غیر از مراکز؟

یه سوال دیگه دارم، تو پست های قبل نوشته بودن که تو مناسبات رسمی آماده باش میدن. اماده باش تو اموزشی هست؟ اگر هست ، برای پیشدستی و جلوگیری از غافلگیری چه کارهایی میشه کرد؟

مثلا روزهایی که میدونیم فرداش مناسبت هست، شبش چه کارایی می تونیم بکنیم که غافلگیر نشیم و راحتتر باشیم؟

9. این کاربر از siyamak2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوالی دارم الان بیشترین نیرو را کجا داره می گیره ارتش یا نیرو انتظامی؟ راهی هست که نیرو انتظامی نیوفتم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

1 - روز اول برای جاهای دور مثل مشهد که فاصلش بالای 12 ساعت هست تا تهران اگه 7 صبح هم راه بیفتن ساعت 11 یا 12 شب میرسن اونجا , همون ساعت 12 شب به صف میکنن و لباس و اینا میدن یا میگذران برای صبح و میفرستن بخوابیم ؟

2 - این رو از کسانی که رفتن اونجا پرسیدم گفتن میشه حالا گفتم از دوستان اینجا هم بپرسم
    اونم بردن موبایل برای روز اول و توی مسیر هست که گفتن بعد از رسیدن به درب مرکز تحویل دژبانی میدید زمان ترخیص تحویل میدن ( که دیگه سالم موندنش موقع نرخیص پای خودتونه)
    میخواستم بدونم در طول مسیر تو اتوبوس اگه باهاش با خونه تماس بخوای بگیری یا smd بدی یک گوشه ای موردی نداره ؟
    کسی گیر میده تو مسیر ؟

3 - در مورد تقسیم بعد از اموزشی خوب برای نیرو انتظامی کارهای مثل راهور و ستاد و ... هست که خیلی بحثش شد
    برای ارتش و نیرو هوایی و پدافندش تو یگان چه کارها و سمت هایی هست ؟
    1- به خط که می کنن هر زمان که برسید ولی اگر نصف شب برسید بعد از مدتی هدایتتون می کنن به آسایشگاه تا صبح روز بعد برید برای گرفتن لباس و استحقاق
    2- توی مسیر و کلا بیرون از پادگان موبایل ازاد هست. و فقط داخل مراکز ممنوع هست.
    3-ارتش کما بیش همه قسمت هاش شبیه به هم اقدام می کنن چون دستورالعمل هاش از ستاد مشترک ارتش میاد و اجرا میشه.

پ
    س با این حساب، منی که مازاد شدم، احتمالش نیست که بندازن جاهای دیگه ای غیر از مراکز؟

یه سوال دیگه دارم، تو پست های قبل نوشته بودن که تو مناسبات رسمی آماده باش میدن. اماده باش تو اموزشی هست؟ اگر هست ، برای پیشدستی و جلوگیری از غافلگیری چه کارهایی میشه کرد؟

مثلا روزهایی که میدونیم فرداش مناسبت هست، شبش چه کارایی می تونیم بکنیم که غافلگیر نشیم و راحتتر باشیم؟
    شما که مازاد شدید احتمال داره هر جایی که به عنوان مرکز آموزشی هست بیفتید.

آماده باش در نیروی انتظامی یعنی مرخصی سربازها لغو و حضور کامل و تجهیزات آماده و کامل برای اعزام به ماموریت.

12. 5 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم 15 میلی گرم گرفتم ، Nicoplast
    7 تا چسب هست
    فقط یادت باشه یه روز قطعی انتخاب کن بزار کنار

آقا قضیه این برچسب ها چیه؟

واقعا تاثیر داره؟ یعنی چه حسی بت دست میده؟ دیگه میل به سیگار نداری؟

قیمتش چقدره؟

با همین 7تا میشه ترک کرد؟

شما مصرف روزانت چی (کنت،وینستون،مگنا،بهمن ..... ) و چند نخ بود که الان رسیده به 3نخ؟

شرمنده زیاد سوال میکنم شاید منم تو چند روز مونده به اعزام بگیرم از اینا

14. این کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قیمتش چقدره؟

شما مصرف روزانت چی (کنت،وینستون،مگنا،بهمن ..... ) و چند نخ بود که الان رسیده به 3نخ؟

والا به نظر من تو تالار پرسش و پاسخ پزشکی تاپیک بزنیم بهتره چون من خودم تخصصی در این زمینه ندارم یه وقت یه چی میگم بدتر میشه : دی

تاثیر خیلی زیادی نداره ، عامل اصلی ترک سیگار خودتون هستید ، تا اراده برای ترک نداشته باشین هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ کسی نمیتونه کمک کنه . اینجور چیزها هم کمکی هستن به شما که بتونید راحت تر ترک کنین .
    من بسته 7 تایی اش رو خریدم 13 هزار تومن ، من اسه بلک میکشیدم ، این اواخر زیاد سیگار میکشیدم ولی الان که روز سوم هست روزی 3-4 نخ شده

16. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم 15 میلی گرم گرفتم ، Nicoplast
    7 تا چسب هست
    فقط یادت باشه یه روز قطعی انتخاب کن بزار کنار
    دمت گرم دادا ، آره احتمالا یکشنبه شروع می کنم . تا چهازشنبه اوکی میشم
    قیمتش چقدره؟
    من خودم اسه بلک روزی 1 تا 2 پاکت می کشم . یبار هم 1 هفته بدون برچسب ترک کردم که افسرده شدم دوباره کشیدم . ( روش ترکمم این بود که وقت سیگار لازمی جای کشیدن سیگار ، دودش رو بخور می کردم )
    ولی ظاهرا اینجا دیگه باید ترک کنیم ، با این آمار وارد پادگان شدن همانا و عصبی و روانی شدن تو هفته اول که فشار هم وارد میشه همان .

والا به نظر من تو تالار پرسش و پاسخ پزشکی تاپیک بزنیم بهتره چون من خودم تخصصی در این زمینه ندارم یه وقت یه چی میگم بدتر میشه : دی

تاثیر خیلی زیادی نداره ، عامل اصلی ترک سیگار خودتون هستید ، تا اراده برای ترک نداشته باشین هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ کسی نمیتونه کمک کنه . اینجور چیزها هم کمکی هستن به شما که بتونید راحت تر ترک کنین .
    من بسته 7 تایی اش رو خریدم 13 هزار تومن ، من اسه بلک میکشیدم ، این اواخر زیاد سیگار میکشیدم ولی الان که روز سوم هست روزی 3-4 نخ شده
    دادا دمت گرم ، اونجا دیگه خیالت راحته . راستی این برچسب ها اور دوز که نداره ؟
    تداخل با دارو و از این حرفها !
    من کاتالوگش رو خوندم چیز زیادی دستگریم نشد . راستی منم همین قیمت گرفتم برچسب های نیکوپلاست رو .

==============

دوستان یه مورد دیگه اینکه کیا قبل خدمت فکر اپیلاسیون هستن ؟!
    البته قسمت های زیر کتف ! چون میگن مخصوصا تو ارتش گیر میدن . اپیلاسیون تا 1 ماهی آدم رو بیمه میکنه . نظرتون چیه ؟

18. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •