کلا صفحه نمایش های سونی زیاد جالب نیست اگه صفحه نمایش خیلی برات مهمه از سونی چیزی گیرت نمیاد.
LG L9
One SV
کلا صفحه نمایش های سونی زیاد جالب نیست اگه صفحه نمایش خیلی برات مهمه از سونی چیزی گیرت نمیاد.
LG L9
One SV
با سلام به همه دوستان
تو فروم همسایه خیلیای گوشیه هایر w910 رو میفروشن و خیلیا هم خواهان این گوشی هستن
میگن این گوشی از galaxy s2 خیلی سرتره منتها با نصف قیمت s2
و با این قیمت کمش، تنه به تنه s3 هم میزنه
میخوام بدونم واقعا این گوشی با این قیمت کم این قدر قویه؟
آیا میشه بهش اعتماد کرد و خریدش؟
فیک نیست؟
این گوشی که میگید چی هست؟! امیدوارم منظورتون Sony Ericsson W910 نباشهتا حالا نشنیدهام راجع بهش. لینکی چیزی ازش دارید اینجا بگذارید ببینم مشخصات سختافزاری اش رو...
سلام دوستان
مگه HTC One SV تک سیم کارته نیست؟!! امروز یه مدل دیدم که آخر اسمش هم یه Dual داشت......سفید بود...پشتش هم به جای 4G LTE نوشته بود CHINA MOBILE و بدون گارانتی بود میداد 900 ت
پرسیدم که One SV تک سیم نیست؟ گفت این مدل جدید اومده!!! این دیگه چی بوده من دیدم؟
کلا مدلهای ONE SV و One S باید MADE IN کجا روش خورده باشه که بفهمیم اصله؟!!
گارانتی یاس بهتره یا آرین؟
از کجا خرید میکردین؟
چین و تایوان
ولی نمیزنه دیگه چاینا موبایل مینویسه Made in China یا Taiwan
یاس و بیشتر شنیدم آرین هم انگار جدید اومده... البته لازمه بگم که دست اخر این گارانتی ها خیلی به تعهداتشون پایبند نیستن
راجع به گارانتی ها بیشتر تحقیق کن
یزد ........اصلا مدلی به اسم ( HTS ONE SV Dual) وجود خارجی نداره که تعجب کردم......به جای 4G LTE زده بود CHINA Mobile !!!!
تایوانیش بهتره یا چینیش؟ اختلاف قیمت دارند؟
دوستم میگفت یاس خیلی بهتره .... گفت یا یاس بگیر یا بدون گارانتی!! خودش ONE X داشته و 5 روز مونده به اتمام گارانتی گوشیش به یه دلایلی که نفهمیدم چی گفت داغون شده و گارانتی یاس واسش تعویض کرده!!
تقریبا همه از آرین ناراضین........اصلا دور سونی رو به خاطر همین گارانتیش خط کشیدم
نه ولی یاس از همشون بهتره
دو سال پیش یکی از اشنا ها htc desire hd خریده بود lcd سوخت گوشیو برد تعویض کرد
سلام دوستان
خسته نباشید
من خیلی تو کف گوشی LG VU هستم که تحت آندروید زده؛
نظرتون چیه؟
بخرم؟
مخصوصا اینکه یه چیزی تو مایه های تبلت و گوشیه واقعا به یه چیز ایده آل تبدیل میکنه برام؛
سخت افزارش خوبه به نظرتون؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویو رو زیاد توصیه نمیکنم نسبت به پولی که میدی چیز زیاد خاصی نمیگیری سخت افزارش هم مال 2012 هست. بهت LG Optimus G Pro رو توصیه میکنم اون هم مثل VU فبلت (تلفیقی از فون و تبلت) با صفحه بزرگ هست قیمتش هم حدود 1.600 - 1.700 هست با سختافزار خیلی بهتر نسبت به Vu.: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون در مورد galexy S4 mini Dual Sim چیه؟ من دنبال یه گوشی دو سیم کارته هستم
امیدوارم دلار گرونتر نشه که بتونم بخرم.
نظرتون در مورد این گوشی چیه؟ کاراییش؟ اینکه هنگ نمیکنه؟
من خودم یه (LG L7(705 دارم ولی به شدت هنگ میکنه . حتی نمیشه کارای معمولی مثله وصل کردن تماس تلفن رو انجام بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)