دوستان یه سوال...
برای چک کامل ماشین (30 تا کار کرده) اعتبار داره ماشین رو چند ساعتی بذارم توی مکانیکی (هرچند شنیدم معتبره) و خودم هم نباشم؟
فرصتش نیست خودم باشم... ساعتم نمیخوره
دوستان یه سوال...
برای چک کامل ماشین (30 تا کار کرده) اعتبار داره ماشین رو چند ساعتی بذارم توی مکانیکی (هرچند شنیدم معتبره) و خودم هم نباشم؟
فرصتش نیست خودم باشم... ساعتم نمیخوره
اخه چه کاریه دوست عزیز...؟؟؟؟
شما خودت سطح مایعاتو چک کن به موقع عوضشون کن قطعات مصرفی هم عوض کن
اگه ماشینت هیچ تغییری نکرده توی صدای موتور و ... کارکردش مثه اول خوبه ماشینو نمیخواد ببری جایی
چند هفته پیش برا صافکاری ماشین تو یه نمایندگی بود از اون موقع هروقت فرمونو به یه سمت تا ته میپیچونم صدا میده!!!
نکن برادر من...
بله میدونم چی میگی
ولی چون ماشینو با 28 تا کارکرد خریدم نمیدونم صاحب قبلی چیزی رو و کی عوض کرده. دسترسی هم بهش ندارم
فقط روغن هم نیست که خودم بخوام ببینم
با این تفاسیر وقتی میبرم که خودمم تماما اونجا باشم
لنت ها و شمع ها و... رو باید ببینه دیگه
به جای اینکه بری نمایندگی برو یه مکانیکی خوب که النود کار باشه.خودت هم اونجا وایسا کلا 2 ساعته همچیشو برات چک میکنه.
لطفا طریقه ریست کردن ecu رو توضیح بدین. البته تو نت سرچ کردم یه چیزی به صورت کلی پیدا کردم . اگه امکان داره دوستان یه توضیخ کامل بدن
چند تا ریست کردن داریم
1-ریست همین کامپیوتر سفری ماشین (نه ecu) سویچ رو باز می کنی همزمان شاسی روی صفحه کیلومتر و فشار می دی بعد چند ثانیه عقربه ها شروع به حرکت می کنن و ریست می شه
2- ریست معمولی ecu که جدول سوخت ها پاک می شن و باید دوباره با رانندگی مناسب پر بشن قطب منفی بطری رو برای 20 30 ثانیه جدا می کنی و ریست می شه
3ریست کاملا ecu که همه ارور ها و خطا ها رو هم پاک می کنه که باید با دستگاه کلیپ در نمایندگی ها انجام بشه
سلام . دوستان L90 چراغ باز بودن کمربند راننده نداره ؟ من چک کردم سیمی به کمربند وصل نیست !![]()
Last edited by hormozan m; 28-02-2013 at 02:21.
نُـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــچ![]()
سلام
چراغش روی صفحه کیلومتر هست فقط باید یه قفل کمربند سیم داری تهیه کنی و به پشت کیلومتر وصل کنی چراغش روشن می شه
توی تی تی یکی میفروخت
کلا از همه جاش یه چیزی رو زدنچیز به این مهمی رو نزاشتن . این چیزا رو میشد از همون اول سفارشی بدیم خود کارخونه انجام بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)