بازار رضا 4 راه ولیعصره
بازار رضا 4 راه ولیعصره
مبارکت باشه
اگر به usb2 وصل کردی مشکلی نداره . برای من هم وقتی به usb2 وصل میکنم تقریبا همینقدره .
اگر به تست سرعتی که دوستان در تاپیک زیر گزاشتن دقت کنید متوجه عادی و بدون مشکل بودن این مسئله میشوید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
از دو جا میتونی بخری
مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدون ولیعصر و پایینتر از سفارت عراق هست .
بازار رضا رو که دوستمون گفتن
Last edited by ata.royalfalcon; 28-09-2011 at 19:48.
رفیق ، این شجاعتتو تحسین میکنم .
همونو بعنوان هارد اینترنال میتونی استفاده کنی و مشکلی هم نداره .
اون تبدیل ساتا به usb رو هم میتونی برای هر هارد دیگه هم استفاده کنی .
تا زمانی که usb2 باشه 5400 دور یا 7200 دور فرقی باهم نخواهند کرد.
یه بار سیگیت بهت پیشنهاد دادم که سوخت یه بار وسترن بهت پیشنهاد دادم اینطوریش کردییه هارد 1 ترا ائاپتوری باحال چی پیشنهاد میدی؟
من دیگه نمیدونم چه مدلی بهت پیشنهاد بدم ولی اگر دیگه وسترن و سیگیت نمیخوای میتونی سامسونگ رو برداری مثل مدل story station
![]()
دوستان سلام خسته نباشید .
کسی هارد اکسترنال Adata SH12 1 ترابایت را گرفته ؟ چطوریه سرعتش ؟
اخه برای همه هارد ها سرعت خواندن و نوشتن 90 مگابیت بر ثانیه ذکر شده برای اون مدل بالا ک معرفی کردم 116 مگابیت بر ثانیه !!! البته Usb 3 هم هست.
ببخشید من جواب میدم
نه دوست عزیز پاییتخت جداست تقریبا همه چی پیدا میشه اما یکم قیمتاش بالاتره
توی این مسیر که دوستمون گفتن چنتا مرکز خرید هست
پاساژ ولیعصر بازار رضا مرکز ایران و....
اون ابیه مجتمع ایرانه
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
الان این شجاعتو مسخرم کردی یا واقنی گفتی؟باکس هیچیش نشد منظورم از تبدیل اینه که برق هاردا که فرق ندارن؟راستی این کابل usb که داره یه تیکه اهن داشت به بدنه هارد وصل بود مثل سیم ارت مانند کارش چیه؟اصلا وصل بود نبود نمیدونم
راستی میگم اگه اکسترنال نگرفتم یه هارد معمولی بگیرم بندازم؟ بعد اگه چیزی شد این آواژنگ میفهمه بازش کردم؟![]()
سلام دوستان یه هارد 1 ترا بایت اکسترنال 2.5 میخواستم
اگه میشه از بین WD , seagate هر کدوم چند تااز مدل های خوبشو واسم بزارید
واسه آرشیو فیلم و نصب بازی اکس باکس میخواستم . سرعت read , write اش بالا باشه
قیمت هم یادتون نره
ممنون
به احتمال 99 درصد فرمت پارتشین ها NTFS هست که کاملا این موضوع رایج هست! ولی FAT32 سرعت رو دقیق نشون میده و بالا پایین نمیاد.
سلام دوستان خسته نباشید. ممنون میشم خیلی زود راهنماییم کنید.
من یه هارد pqi مدل H560 دارم. دیروز یه بار وصلش کردم به لپتاپ دوستم یه سری فایل کپی کردیم توش بعد که جدا کردم و زدم به سیستم خودم اصلا آیکون درایو نیومد.
یعنی سیستم شناختش ولی Volume رو توی My Computer نشون نداد.
هر کاری هم کردم هنوز همونه.
به هارد که دست میزنی مشخصه داره میچرخه و روشنه ولی نمیاد. چیکار کنم؟
یکی نیست جواب منو بده ؟
سلام
اینجور مشکلات برای هاردهای اکسترنال نسبتاً شایع هست و به احتمال 99 درصد پارتیشنن هاردتون RAW شده یا unallocated
پس بهتره که اول دیسک منجمنت رو نگاه کنید (پس از متصل نمودن هارد) اگر RAW شده باشه نشاندهنده بهم خوردن partition table هست و چاره ای جز پاک کردن پارتیشن و ساختن و فرمت کردن مجدد پارتیشن در همون برنامه دیسک منجمنت رو ندارین . البته اینو هم در نظر داشته باشید که با فرمت کردن اطلاعاتتون از بین میره .
اگر اطلاعاتتون مهم هست بهتره که با استفاده از برنامه های بازیابی اطلاعات که میتونن اینجور پارتیشنها رو شناسایی کنن اطلاعاتتون رو ریکاوری کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)