میشه لینک چک کردن لپ تاپ از سایت دل رو بزارید؟
در من ویندوز 64 بیتی چقدر توو کارکردش فرق داره با 32؟
میشه لینک چک کردن لپ تاپ از سایت دل رو بزارید؟
در من ویندوز 64 بیتی چقدر توو کارکردش فرق داره با 32؟
عزیزم اگه مدل لپتاپت 5010 هستش لینکش
تو قسمت tag شماره ی روی جعبه لپتاپ رو بنویسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز 64 بیت از کل رم 6 استفاده میکنه اما 32 بیت از 3 گیگش.البته اکثر برنامه ها روی 64 کار نمیکنن و باید برنامه مخصوص 64 بیتش و بگیری.البته می تونی تنظیماتش رو عوض کنی![]()
شما مثلا برنامه آفیس رو توی ویندوز 32 بیت و 64 بیت نصب کن اونوقت تفاوت سرعت نصب رو میبینی که 64 چقدر بهتر هست.
اصولا بیشتر برنامه ها هم امروزه روی 64 بیت نصب میشوند.چون خود ویندوز 7 تشخیص و مثلا برنامه 32 بیت رو توی پوشه X86 نصب میکنه.
سلام
نظرتان در مورد Inspiron 5010 با کانفیک زیر چیست؟ آیا با 1200 گزینه بهتری هست؟ خرابی آن چطور است. آیا میتونه کارهای سنگین را جواب بده؟
کسی از بچه ها تا حالا اینو داشته؟ ازش راضی هست؟
cpu: i7 740q
ram: 6 g
hard:640 g
vga: 5650
ممنون
سلام دوستان
من هم امروز يه 5010 گرفتم
اون شماره service tag كه گفته بوديد رو توي سايت دل وارد كردم ببينيد درسته؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی اینجا کاور کیبورد برای n5010 سراغ داره؟ از اون کاورایی می گم که جای کلیدهای کیبورد روش باشه و فابریک این لپ تاپ باشه
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
راستی کسی هست که برای lcd خودش کاور گذشته باشه؟ آخه کاورهای چسبی یه جوری هستند و درست حسابی روشون سوار نمی شن! یا پوف می کنه یا یه جوری می شه که زده می شی.
چکار کنم درست روش بچسبه؟ صاف صاف.
اصلا خوبه استفاده کنم یا نه؟ آخه خیلی زود روی lcd خاک می شینه
با اجازه شما من مشخصات لپ تاپت رو چک کردم
ببین با این مشخصات خریدی؟
cpu: core i5-460M 2.53
color: black
memory: 4 GB (2x2 GB)
hard: 500 GB (5400RPM)
graphic: ATI MOBILITY RADEON 5650 1GB
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
نه کاور که سراغ ندارم
اما نیازی به کاور هم نداره، اون کاور هایی هم که هست برای جلوگیری از خش افتادن رو صفحه ساخته شده وگرنه از نظر گردو غبار گرفتن فکر میکنم هردو یکی باشن، اگه فکر میکنی احتمال برخورد جسمی که رو صفحه خش بنداره خیلی کمه بهتره بیخیال کاور بشی و از تماشای lcd لپ تاپت لذت ببریفوقش روزی یه بار تمیزش میکنی
در مورد کاور کیبورد اره هستش.تو پاساژ پایتخت طبقه دوم.اما خود فروشنده گفت خوب نیسچون کامل کی خوابه رو کیبورد و نمیزاره هوا رد و بدل شه
حتما می دونی مشکل اصلی این سری داغ کردنشه
کاور ال سی دی هم من ندیدم عزیز![]()
ماله من مشخصاتش عین ماله شماست اما cori5 هست.کاملا راضی ام.فقط وقت خرید دو تا کولر پد بگیر.یکی معمولی واسه خونه و یکی هم مسافرتی(از اینهایی که جمع می شن)چون خیلی سریع داغ میکنه وقتی کارای سنگین میکنی.اگه از تهران می خوای بخری ارزونتر در میاداگه کارات ادیت کلیپ و ادیت صدا نیس 5 هسته ای شو نخر
چون تو محیط ویندوز یکم اذیتت میکنه سرعتش
خوش باشی
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
عزیزم برنامه هایی مثل نارسیس نسخه 5 و بعضی از انتی ویروس ها و برنامه های بورس و... نسخه 64 بیت ندارن و اجرا نمیشن تو ویندوز 7 64 بیتی.البته بعضی از بازی ها هم که ادا در میارن و میشه با ترفند راه انداخت![]()
سلام
اي شيطون
شوخي ميكنم دوست من مرسي از كمكت.
ميشه بگي چجوري مشخصاتشو ديدي؟؟يعني كجا نوشته؟
ممنون دوست من![]()
Last edited by acmilan308; 05-03-2011 at 21:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)