تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 295 از 515 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال خیلی مهم داشتم
    تو سال های قبل انتخاب رشته دانشگاه آزاد مهندسی های صنایع و مکانیک گرایشش مشخص می شد مثلا تهران جنوب تولید صنعتی 100 نفر تکنولوژی 100 نفر تحلیل سیستم هم 100 نفر ولی امسال فقط نوشته مهندسی صنایع 100 نفر حالا من 2 سوال داشتم ""
    1.یعنی واقعا ظرفیت این رشته ها رو کم کردن
    ممنون میشم پاسخ دهید پیشاپیش ممنونم>>>>>>>>>>>>>>>>.
    اگه این طوری باشه خب ظرفیتش کم شده دیگه البته ممکنه به رشتۀ دیگه ای اضافه شده باشه

2.منظور از مهندسی صنایع چه گرایشی است
    منظور همون مهندسی صنایع هست بدون گرایش خاصی
    همچین اتفاقی توی انتخاب رشته سراسری امسال هم افتاد و دیگه گرایش های رشته هایی مثل عمران و مکانیک و برق ( البته نه همه دانشگاهها) برداشته شده. اینطوری هم که معلومه در حین تحصیل و بعد از چند ترم (احتمالا 4ترم) به گریش تخصصی تر انتقال پیدا می کنید و تا اون موقع بیشتر واحدهایی که در تمام گرایش ها هست می خونید

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

سلام دوستان
    من امسال میخوام معدل پیش دانشگاهیم بالای 19 بشه (شایدم 20 ! ).....رشتم ریاضیه و دیوونه ی ریاضیات هستم !....پارسال تا یه مدت همش تو ذهنم بود که برم ریاضی محض بخونم اما بخاطر آینده کاریش نظرمو عوض کردم، تصمیم دارم برم Network بخونم که هم ریاضیات داره و هم کامپیوتر و هم ...
    بنظر شما روش مناسب درس خوندن برای این معدل چیه؟....کنکور واسم مهم نیست. کنکور رو فقط واسه تعیین سطح خودم میدم چون دانشگاه یه جا دیگه میخونم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس یعنی من هردو کارت اعتباری رو بخرم و با هردو ثبت نام کنم ؟

آخه یکی از دوستام میگه فقط تو یکی میشه ثبت نام کرد....
    سلام دوست عزیز؛میتونی هم پزشکی ثبت نام کنی و هم غیرپزشکی؛ولی تو غیرپزشکی ها باید تمام انتخاب هاتون توی یک مجموعه باشه مثلا همش ریاضی یا تجربی یا انسانی یا...مثلا نمیتونی انتخاب رشته زیرو بکنی=

1.مهندسی برق
    2.دامپزشکی
    3.حقوق
    4.عکاسی
    5.پزشکی
    6.مترجمی زبان فرانسه

باید مثل زیر باشه(همش تو یک مجموعه باشه) =(مثال پزشکی)

1.داروسازی
    2.دندانپزشکی
    3.پزشکی
    4.علوم آزمایشگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

نوشته شده توسط timsar jackson
    توی کتاب "بی نام تا اطلاع ثانوی" یه قسمت داشت که همه درسا رو بخش به بخش گفته بود که از هر بخشش حدودا چند تا تست میاد.

کسی داره این جدول رو؟
    سلام پيمان جان
    اينو نلي چند ماه پيش لطف كرد گذاشت , چون نميدونم كدوم صفحست اپش كردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن حتما يادتون هست كه اون كتاب تا اطلاع ثانوي رو ضميمه اون كتاب انديشه سازان كرديد و به من هديه كرديد. بازم ممنون
    Last edited by alphacino; 27-02-2011 at 01:17.

5. 2 کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام پيمان جان
    اينو نلي چند ماه پيش لطف كرد گذاشت , چون نميدونم كدوم صفحست اپش كردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن حتما يادتون هست كه اون كتاب تا اطلاع ثانوي رو ضميمه اون كتاب انديشه سازان كرديد و به من هديه كرديد. بازم ممنون
    خیلی ممنون از این جدولی که گذاشتی..خیلی لازمش داشتم.

نه یادم نبود فکر کردم کتابشو گم کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از این جدولی که گذاشتی..خیلی لازمش داشتم.

نه یادم نبود فکر کردم کتابشو گم کردم

سلام دوست عزیز امدم بزارم ولی دیدم دوستان زود تر گذاشتن
    منو ببخشید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز امدم بزارم ولی دیدم دوستان زود تر گذاشتن
    منو ببخشید
    خواهش میکنم دوست عزیز.ممنون که یادتون بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پيوست شماره 1- مقررات وظيف ه عمومي
    براي شركت در آزمون سراسري سال « مرد » بر اساس اعلام رسمي سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، داوطلبان
    1390 لازم است يكي از شرايط مشروحه ذيل را دارا بوده و كد مربوط را در بند 28 فرم تقاضانامه ثبت نام اينترنتي درج نمايند.
    كد 1) كارت پايان خدمت .
    كد 2) كارت معافيت دائم (كفالت، پزشكي و موارد خاص).
    كد 3) برگه معافيت موقت پزشكي و بدون غيبت در مدت اعتبار آن.
    كد 4) كاركنان شاغل رسمي در نيروها ي نظامي و انتظام ي جمهوري اسلامي ايران با ارائه گواهي موافقت از يگان مربوط.
    كد 5) فارغ التحصيلان و دان ش آموزان سال آخر دوره متوسط ه روزان ه ، بزرگسالان، آموزش از راه دور و همچنين فارغ التحصيلان پايه
    پيش دانشگاهي و دان شآموزان پايه پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد سا ل 1371 و بعد از آ ن.
    تبصره - اين افراد براي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1390 احتياجي به اخذ برگ ه آماده ب ه خدمت ندارند ، ولي لازم اس ت در
    تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي اعلام مي گردد، ب ه خدمت اعزام شوند . بديهي اس ت در صور ت پذيرفت ه شد ن در
    آزمون سراسري به شرط نداشتن غيبت، در هر مرحل ه اي از خدم ت ترخيص خواهند شد . در غير اينصور ت غاي ب محسو ب شد ه و پذير ش
    آنها در آزمو ن سراسري سال 1390 ملغي مي گردد.
    1370 به بعد) كه به صورت حضوري مدرك پي ش دانشگاهي اخذ /7/1) كد 6) ثبت نام و شركت در آزمون متولدين نيمه دوم سال 1370
    نموده اند، با اخذ برگ اعزام به خدمت بدون مهر غيبت كه تاريخ اعزام آنان در نيمه دوم سال 1390 خواهد بود، بلامانع است.
    كد 7) متولدين سال 1338 تا 1354 در صورت قبولي در دانشگاه با ارائه كارت معافيت.
    كد 8) طلبه دارنده ديپلم كامل متوسطه ، ب ه شرطي كه مديريت حوز ه هاي علميه يا شوراي مديريت حوزه علميه خراسان تأييد نمايد ك ه طلبه
    قادر است ضمن اينكه در حوز ه به تحصيل اشتغال دارد ب ه موازات آن در دانشگا ه نيز تحصي ل نمايد، با هما ن معافيت تحصيلي حوزه ، اشتغال
    به تحصيل وي در دانشگا ه بلامانع است . بديهي است در هر زماني كه حوزه علمي ه معافيت تحصيلي طلبه را خاتمه يافته اعلام نمايد، مشمول
    ديگر نمي تواند ب ه عنوان دانشجو از معافيت تحصيلي دانشگاه استفاده كند و بايد خود را ب ه سازمان وظيفه عمومي مح ل معرفي نمايد.
    تبصره- افراد مشمول اين بند، قبل از ثب ت نام در آزمون بايد موافقتنامه مذكور را از مركز مدير ي ت حوزه هاي علميه يا شوراي مديريت حوزه
    علميه خراسان دريافت دارند و به هنگام قبولي در دانشگاه ارائه نمايند.
    كد 9) متعهدين خدمت در وزارتخان ه ها و سازما ن ها كه پس از انجا م تعهد خدم ت معاف مي باشند، در صور ت ارائه موافقتنام ه از بالاتري ن مقا م
    وزارت يا سازمان متبو ع . بديه ي اس ت با شروع تحصيل ، تعهد آنان قطع شده و پ س از اتمام تحصيلات بايد بقي ه خدم ت مورد تعهد را در
    وزارتخانه و يا سازمان متبوعه به اتمام برسانند.
    كد 10 ) فارغ التحصيل دوره كارداني (فوق ديپلم ) در حين خدمت با ارائ ه گو اهي از يگا ن مربوط مبن ي بر اينك ه دوران خدم ت وظيف ه (خدمت
    1390 به پايان رسيده باشد. /11/ 1390 و يا نهايتاً تا 30 /6/ ضرورت ) وي تا 31
    1390 را انتخاب خواهند كرد، تا ش روع نيمسال دوم سال - تبصره - فارغ التحصيلان ي كه منحصر اً رشت ه ها ي تحصيلي نيمسال دوم سال تحصيلي 91
    1390 )، بايد خدمت دوره ضرورت آنان به پايان رسيده باشد. /11/ تحصيلي مربوط ( 30
    1390 در رشت ه هاي تحصيلي غير گروه آموز ش ي پزشكي، به شرط نداشتن /6/ كد 11 ) فارغ التحصيل دوره كارداني (فوق ديپلم ) حداكثر تا 31
    غيبت. لازم به ذكر است كليه فا ر غ التحصيلان دوره كارداني ضرورت دارد حداكثر در مدت 6 ماه خود را جهت انجام خدمت وظيفه عمومي،
    به سازمان وظيفه عمومي معرفي نمايند.
    تبصره 1- فارغ التحصيلان فوق كه به موقع به خدمت اعزام شده باشند، در صورت نداشتن غيبت، از خدمت ترخيص خواهند شد.
    تبصره 2- فارغ التحصيلان دوره كارداني در صورتي م ي توانند در مقطع كارشناسي پيوسته شركت نمايند، كه رشته كارشناسي همنام با رشته
    مقطع كارداني بوده و بتوانند حداكثر طي مدت 4 سال فار غالتحصيل شوند.
    كد 12 ) دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
    در صورت شركت و قبولي در آزمون به شرط نداشتن غيبت، با احراز يكي از شرايط ذيل مجاز به ثب تنام در آزمون م يباشند.
    الف) هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
    ب ) داشجويان مقطع كارداني حداكثر 2 نيمسال و دانشجويان مقطع كارشناسي حداكثر 4 نيمسال از شروع تحصيل آنان ت ا هنگام ثبت نام
    در رشته جديد سپري نشده باشد.
    ج ) از زمان انصراف از دانشگاه اول تا شروع به تحصيل در رشته جديد بيش از يك ماه سپري نشده باشد.
    د ) مقطع جديد پايين تر از مقطع قبولي قبلي نباشد.
    ه ) مدت تحصيل در رشته قبل در سنوات رشته جديد محاسبه خواهد شد.
    * تذكرات مهم:
    1) دانشجويان انصرافي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور و همچنين دانشگاه پيام نور، مراكز تربيت معلم وابست ه ب ه وزارت آموز ش و
    پرورش و ديگر مؤسسات آموزش عالي (مؤسسات آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي ، دانشگاه آزاد اسلام ي و ...) كه از معافيت تحصيلي
    استفاده كرده اند، لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل ، خود را براي اعزام ب ه خدمت به بخش هاي وظيفه عموم ي معرف ي و ب ه خدمت
    اعزام شوند . بديهي است اين دس ته از داوطلبا ن پس از انجام دوران خدمت وظيف ه عمومي (خدمت دوره ضرورت )، حق ثبت نام و شركت در
    آزمون هاي سراسري بعدي را خواهند داشت.

من متول نیمه اول 71 هستم و الان هم دانشجو دوره شبانه هستم ! می خواستم ببینم برای بند نظام وظیفه باید کدوم رو بزنم ؟ 5 یا 12 ؟ و اینکه آیا اگه جای دیگه ای قبول شم و اونجا ثبت نام کنم این دو ترم که خوندم جزو سنوات تحصیلی من حساب می شه ؟

یه سوال دیگه هم داشتم : اگه کسی معافی دائم داشته باشه دیگه محدودیت تعداد ترم واسه تحصیل تو دانشگاه رو نداره ؟

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من الان به یه مشکل گیر کردم برای ویرایش ثبت نام دانشگاه دولتی

تا آخر وقت امروز فرصت ویرایش هم نیست

ببینید من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم که مرخصی گرفتم یه بار دیگه کنکور بدم.... ترم 1 و ترم 2 رو مرخصی گرفتم.

موقع ثبت نام قسمت نظام وظیفه رو کد 5 رو زدم ولی الان دیدم کد 12 بیشتر به وضعیت من شبیه هست.

الان گیج شدم یکی میدونه من باید کد 5 رو بزنم یا کد 12 رو؟؟؟؟

این مورد توضیح کد 5 :

این مورد توضیح کد 12:

ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید..چند ساعت دیگه مهلت ویرایش تموم میشه
    .

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من الان به یه مشکل گیر کردم برای ویرایش ثبت نام دانشگاه دولتی

تا آخر وقت امروز فرصت ویرایش هم نیست

ببینید من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم که مرخصی گرفتم یه بار دیگه کنکور بدم.... ترم 1 و ترم 2 رو مرخصی گرفتم.

موقع ثبت نام قسمت نظام وظیفه رو کد 5 رو زدم ولی الان دیدم کد 12 بیشتر به وضعیت من شبیه هست.

الان گیج شدم یکی میدونه من باید کد 5 رو بزنم یا کد 12 رو؟؟؟؟

این مورد توضیح کد 5 :

این مورد توضیح کد 12:

ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید..چند ساعت دیگه مهلت ویرایش تموم میشه
    .
    منم دقیقا شرایطم مثل تویه...من کد 12 رو زدم...الان که تو گفتی شک کردم شاید باید 5 رو میزدم...

ولی فکر کنم همون 12 درست باشه...

12. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •