کمودو چیزیو سرخود از کار نمیندازه قبلش سوال میکنه و شما بلاک میکنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمودو چیزیو سرخود از کار نمیندازه قبلش سوال میکنه و شما بلاک میکنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از اینکه به ورژن جدید مهاجرت کنید از آپدیت هاتون هم بک آپ بگیرید .سلام
من الان از ورژن 5.3.176757.1236 که حدود 8-9 ماه پیش دانلود کردم استفاده می کنم و آپدیت هم هست
آیا نیازی هست ورژن بالاتر رو دانلود کنم یا همینکه آپدیته کافیه ؟
پشتیبان از تنظیمات هم که دوستان گفتند .
نميدونم جاش اينجاست يا نه .
دوستان اين فایروال جلوي هك شدن آيدي رو ميگيره ؟؟؟ الان من نميدونم آيديم هك شده يا نه ، مثل اينكه كس ديگه اي هم با آيديم آنلاين ميشه ، اگه پسورد آيديمو عوض كن اون فرد باز ميتونه پسوردو ازم پس بگيره ؟؟؟
هیچ ربطی به فایروال نداره. روش های ه.ک آیدی مشخص هست(فیک پیج،تروجان و..)
شما سریع پسوردتونو عوض کنید اگر ه.ک شده باشه کاری نمی تونه بکنه.
Last edited by pcsoft; 16-09-2011 at 18:57.
-- ایدی ربطی به فایروال سوییت نداره !
اگر ایمیل شما -- شده باید وارد تنظیمات اکانت خود بشوید و پسورد خودتون را تغییر بدید و بعد سوالات امنیتی را تغییر بدید.
و اگر اشتباه نکنم در تنظیمات ایمیل یک ایمیل دیگه میخاد که اگر تنظیمات تغییر کرد برای ایمیل وارد شده ارسال بشه.
دوره -- کردن با تروجان یکم گذشته / بیشتر -- کردنا توسط گروه های اجتماعی تقلبی هست .
که یک صفحه مانند صفحه ساین شدن در گروه روبرو شما ظاهر میشه که شما با تایپ ایمیل و پسوردتون...
برای طرفی که این فیک پیج را درست کرده ارسال میشه.
یا نظیر صفحه لوگین شدن جی میل که من در یکی از انجمن ها روش ساختنش را دیدم.
که چگونه میشه کاربر ناوارد را راحت, پسورد ایمیلش را دزدید.
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
ببین این مشکل از دیفنس کومودو هست که شما باید کومودو را اجرا کنید و در سربرگ defance + وارد تنظیمات اون بشید و در سربرگ دوم از تنظیمات defanse در پایین صفحه روی گزینه exclusion فکر کنم این باشه.
روش کلیک کنید و پوشه IE در PROGRAM FILE را به لیست استثنا اضافه کنید و یک بار سیستم را ریستارت کنید و ببینید مشکل برطرف شده یا نه ؟
دوستان من از فایروال کومودو استفاده میکنم ،تنظیماتش هم بر اساس صفحه اول این تاپیک هست ، الان دیدم تو قسم Global Rules اینجوری شده :
تو حالت استاندارد 4 تا rule که بیشتر تعریف نشده اما اینجا...
![]()
بخاطر این هستش که کومودو چندین بار شبکه جدید پیدا کرده(اون تیک پایین پیغام رو می زدین اینطور نمی شد)
مشکلی نیست.
سلام
این امکان تو کمودو هست که خودم هر زمانی که خواستم و هر بخشی رو که خواستم از آنتی ویروس فعال کنم ؟ فرض کنیم مثلاً یکساعتی هست که به اینترنت وصلم حالا از این لحظه میخوام به اینترنت نظارت کنه یا این یکی فلش رو که میخوام به کامپیوترم بزنم میخوام نظارت کنه یا ویروس یابیش کنه.
امکانش هست ؟ چطوری ؟
ممنون میشم .
هر قسمت از کومودو قابل فعال-غیرفعال شدن است.
![]()
سلام
آقا تو ورژن جدید ، دیتابیس آپدیت همون bases.cav ـه دیگه ؟ این برخلاف ورژن قبلی فقط تو یه جا هست ، همین یکی رو کپی کنم کافیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)