در مورد بایوس باید بگم معمولا مشکلی نداره و اگه داشته باشه رو سایت نمیذارن که ملت دانلود کنن. گاهی مشکلات جزئی وجود داره که باعث نارضایتی کاربر میشه و سروصداش مثل توپ میپیچه.
.gif)
ولی خب میشه به ورژن قبل دانگرید کرد.
مشکلی که گاهی پیش میاد البته خیلی کم پیش میاد اینه که مثل من آپگرید که کردی با این که هیچ سوتی ندادی و برق قطع نشده و همه چی عادیه ولی باز میبینی قطعه ی پروگم شده کار نمیکنه !!!! خب این رو دیگه کارخونه گارانتی میکنه و نمیگه چرا آپدیت کردی. من هم دقیقا همین وضع برام پیش اومد. بهشون هم توضیحات دادم ولی نگفتم بعد از آپدیت روشن نشده که الکی گیر ندن بگن تقصیر خودته. فکر میکنن آدم اوشکوله سرش رو میشه شیره مالید.
امروز به گوشیم زنگ زدن ولی سر کار بودم اصلا متوجه نشدم. خونه هم زنگ زدن و گفتن درست شده. ضمنا گفتن تاچ پدش تو ویندوز کار نمیکنه که به خاطر سنگین بودن بیش از حد ویندوزه و باید عوض بشه
.gif)
در صورتی که قبلا هم همین قصه پیش اومد و نمیدونم چی کارش کردم درست شد ... البته یه استرس خرابی تو دلم بود ولی خوشبختانه حل شد.
فردا میرم میگیرم ببینم چند تا مشکل جدید ایجاد شده
.gif)
.
در مورو اون بلوری ها من فقط میتونم پیشنهاد بدم برای اینکه خیالت راحت شه بلوری رام سالمه یه سی دی پرتابل و بوتابل ویندوز xp یا مثلا Hiren Boot CD بگیر و باهاش تست کن ببین بلوری سالمه و میشه پی کرد یا نه. بشه که میتونی بک آپ هم بزنی بره. این سی دی خیلی کارای دیگه هم میکنه و کلا به دردت میخوره.