تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 451 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

در مورد بایوس باید بگم معمولا مشکلی نداره و اگه داشته باشه رو سایت نمیذارن که ملت دانلود کنن. گاهی مشکلات جزئی وجود داره که باعث نارضایتی کاربر میشه و سروصداش مثل توپ میپیچه. ولی خب میشه به ورژن قبل دانگرید کرد.
    مشکلی که گاهی پیش میاد البته خیلی کم پیش میاد اینه که مثل من آپگرید که کردی با این که هیچ سوتی ندادی و برق قطع نشده و همه چی عادیه ولی باز میبینی قطعه ی پروگم شده کار نمیکنه !!!! خب این رو دیگه کارخونه گارانتی میکنه و نمیگه چرا آپدیت کردی. من هم دقیقا همین وضع برام پیش اومد. بهشون هم توضیحات دادم ولی نگفتم بعد از آپدیت روشن نشده که الکی گیر ندن بگن تقصیر خودته. فکر میکنن آدم اوشکوله سرش رو میشه شیره مالید.

امروز به گوشیم زنگ زدن ولی سر کار بودم اصلا متوجه نشدم. خونه هم زنگ زدن و گفتن درست شده. ضمنا گفتن تاچ پدش تو ویندوز کار نمیکنه که به خاطر سنگین بودن بیش از حد ویندوزه و باید عوض بشه در صورتی که قبلا هم همین قصه پیش اومد و نمیدونم چی کارش کردم درست شد ... البته یه استرس خرابی تو دلم بود ولی خوشبختانه حل شد.

فردا میرم میگیرم ببینم چند تا مشکل جدید ایجاد شده .

در مورو اون بلوری ها من فقط میتونم پیشنهاد بدم برای اینکه خیالت راحت شه بلوری رام سالمه یه سی دی پرتابل و بوتابل ویندوز xp یا مثلا Hiren Boot CD بگیر و باهاش تست کن ببین بلوری سالمه و میشه پی کرد یا نه. بشه که میتونی بک آپ هم بزنی بره. این سی دی خیلی کارای دیگه هم میکنه و کلا به دردت میخوره.
    Hiren رو کامل دارم .

من الان به چیزی که شک کردم اینه که جطوری درایو تشخیص میده که دیسک داخلش از کدوم نو هست ؟ امکانش هست که به صورت دستی Optic مورد نظر رو فعال یا غیر فعال کرد ؟
    در مورد بایوس و کلا سخت افزار با من یکی مشورت نکنی بهتره

آخه من خیلی ریسک ها رو تست میکنم و چون طبق قانون گارانتی عمل میکنم خیالم راحته اگه مشکلی هم پیش بیاد باید سعی کنم که پول زور ندم و از امکانات ایسوسی که داره با ساختن لپ تاپ سود میکنه کاملا استفاده کنم.

در مورد دیگران من از این پیشنهاد ها نمیدم یا میگم ریسکش به من ربطی نداره و .....

در مورد آپدیت بایوس من فقط مطمئن بودن از اتصال به برق و یا داشتن باتری رو گوشزد میکنم. البته زدن دکمه های عجیب قریب وسط کار یا اتفاقاتی مثل شوت کردن لپ تاپ هم جزء اعمال زشته و منجر به ناراحتی و خاموش شدن لپ تاپ به مدت طولانی میشه.

من که اینقدر مشت و لقد میزنم که عادت کرده چیزی نمیگه.

خب حالا بگذریم این لینک توضیحات ویکی پدیا در مورد ATI Tray Tool هستش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خلاصه بگم امکانات ساده مثل نمایش سرعت اجرای بازی شبیه Fraps و تنظیمات پیشرفته ی گرافیک رو داره.

آخرین ورژن پایدار نرم افزار هم اینجاست:

کد:
    این هم لینک مستقیم البته اگه کار کنه و مشکل نداشته باشه که از همسن سایت بالا گرفتم:

کد:
    و آخرین ورژنی که گیرم اومده اینه:

کد:
    اینجا نوشته هیچ راهی برای استفاده نکردن از این امکان نداریم چون DWM یا Desktop Windows Management خودش اینکارو کرده و راهی برای نافعال کردنش نیست:

کد:
    و اینجا هم تازه میگه برای برنامه های معمولی گرچه استفاده از سی پی یو یه کوچولو بیشتر میشه ولی بهتره این امکان رو فعال کنیم که رم مورد استفاده توسط برنامه ها کمتر بشه:

کد:
    عیلرضا جان از Registery اقدام کردی ؟ احتمالا بتونی OFF کنیش.
    سلام عزیزان
    یه سوال فنیه دیگه من 95% مواقع تو خونه از لپ تابم استفاده میکنم میخواستم بدونم اگه شارژ باتری رو خالی کنم و باتری رو وردارم مستقیم از کابل استفاده کنم بهتر نیست؟؟؟
    بعدش اگه کسی قیمت باتریه این لپ تابم میدونه لطفا بگه ممنون میشم...
    زمانی که Laptop به برق هست کلا منبع انرژی دستگاه روی حالت Adaptor سوئیچ هست و اگه میبینید که دستگاه در حالت استفاده طول میکشه که ظرفیت خالیه خودش رو پر کنی به خاطر اینه که انرژی ورودی به دستگاه تقسیم میشه که مقداری برای شارژ و مقداری برای مصرف استفاده میشه که اگع دقت کنید Adaptor داغ تر هم میشه در موقع روشن بودن.

پس وجود داشتن باطری سرجای خودش دلیل بر خراب شدنش نیست و دیگه اینکه Laptop ها خیلی حساس هستن و اگه یهو برق بره وباطری داخل دستگاه نباشه یهو میبینید که یا یه قطعه میسوزه یا هارد Bad Sector میده.
    داداش میگن که لیتیوم عمر کمی داره یا بهتر بگم بعد از مدتی دیگه شارج قبول نمیکنه . تازه وقتی هم که شارجو خلای کنی یه مقدار از ظرفیت خودشو از دست میده ! پس : من میگم شما بزار باطری پر بشه . بعد با برق کار کن هر 10 روزم از باطری استفاده کن تا برسه به 25 درصد دوباره شارجش کن رفت تا 10 روز بعد ....... اینجوری باطریت عمرش همینجوری حدود 2 سالی هست حدودا شاید کمتر شاید بیشتر ...... قیمت ایت باطری های 6 سلولی حدود 150 تومن بود الان شاید تا 200 تومن هم رفته باشه بالا . من یک لپتاپ داره از 10 سال پیش ! هنوز باطریش 2 دقیقه شارجو نگه میداره ! لیتیوم هم هست .
    خیلی گرونه لامذهب !!!

2. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ار رجیستری که نه. اگه میدونی کدوم کی ها هست بگو عوضش کنم.

برای تشخیص نوع دیسک والله خبر ندارم چه جوریه. سرچ کنی فکر کنم بتونی بفهمی چی به چیه.

راستی الان داشتم سوالات بخشهای مشکلات سخت افزار رو میدیدم نگران شدم. آقا یه سر ببر گارانتی .... اونور دیدم زیاد سوال میکردن که رایترشون همه چیز یعنی سی دی و دی وی دی رایت شده و ... رو میگه خامه !!!!

نکنه مشکل داشته باشه ؟؟؟ چون دو تا لنز داره ممکنه اون بلوری مشکل دار باشه و دی وی دیه سالم باشه. ببر یه موقع مشکلی نداشته باشه.
    Last edited by alireza1411; 27-10-2010 at 21:37.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

salm
    sharmande ke fingilish minevisam
    narm afzari
    rhinoceros- V ray
    karam ham tarahi dakheli hstesh
    خب من فکر کردم نرم افزار مکانیکیه .... سوتی شد. والله این جور برنامه ها شاید تو ورژن های بعدیشون یه استفاده هایی از گرافیک بکنن و کلی سرعتشون بالا بره مثلا دو برابر بشه. فعلا که .... البته انویدیا تو این جور زمینه ها انگاری بیشتر سرمایه گذاری کرده و باید زودتر هم به نتیجه برسه. مال ما که 5730 ای تی آی هست ..... شاید واسه ما هم کاری بکنن.

بهینه سازی خاصی جز استفاده از ویندوز 64 بیتی نمیتونم پیشنهاد بدم.

داره خودمونی میشه M1450M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    تو حالت High Performance چه تغییراتی روی سیستم انجام میشه که اینقدر سرعت CPU افزایش پیدا میکنه ؟?

High performance

Entertainment Mode
    کد:

7. این کاربر از M1450M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام تغییراتی اعمال نممیشه جز اینکه از همه توان cpu استفاده میشه .

9. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دیشب تو سایتای خبری میخوندم که نسخه ی 9 گوگل کروم با فاصله ی کوتاهی از نسخه 8 اون منتشر شده.

یه اصطلاح جالب .... گفته بودن در حیات وحش دیده شده

من در سایت زیر بنچ مارک گرفتم مازیلا رو تا حد انهدام شکست میده:

service.futuremark.com/peacekeeper/browserStatistics.action

این بنچ مارک برای ما شاید زیاد مهم نباشه چون اینترنت ما ذغالیه و سرعت لود صفحات برامون در درجه ی اول اهمیت قرار میگیره اما سرعت رندر کردن تصاویر و عکسها و فلش ها و پردازش روی متن و رمز گذاری ها و ..... در کروم نسبت به بقیه خیلی بهتره.

لینک نسخه ی جدیدی که میگن در حیات وحش دیده شده خدمت شما دوستان :

کد:
    من هم برم سراغ اون سایت و امتیاز نسخه 9 رو با 8 مقایسه کنم. جالبه رو n61 امتیاز نسخه 8 تقریبا 1.8 برابر امتساز مازیلای 4 بتای 6 بوده !!!!!! هم رو دستاپ و هم لپ تاپم تست کردم.

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M1450M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من با لب تاپم نه میتونم وب بدم نه میتونم بگیرم .
    وب کم رو شناخته , فقط تو یاهو مشکل دارم ولی تنظیمات مربوط به وب کم تو یاهو خاموشه !!!
    کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت smsbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام . من امروز یه دونه N61JQ خریدم و روش ویندوز XP نصب کردم چون یه سری برنامه دارم که فقط باید با XP استارت بشن . از دوستان خواهشمندم هر کسی درایور ایکس پی رو داره لینک دانلود رو به منم بده که کارم بد جور لنگه . ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

وب کم رو شناخته , فقط تو یاهو مشکل دارم ولی تنظیمات مربوط به وب کم تو یاهو خاموشه !!!
    ممنون
    من باهاش مشکلی ندارم ولی نمیدونم واسه شما چش شده. فکر کنم باید تو تاپیک مشکلات یاهو مسنجر مطرح کنید.

اینم لینکشه:

کد:
    اونجا حتما جوابتون رو میدن.

---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

سلام . من امروز یه دونه N61JQ خریدم و روش ویندوز XP نصب کردم چون یه سری برنامه دارم که فقط باید با XP استارت بشن . از دوستان خواهشمندم هر کسی درایور ایکس پی رو داره لینک دانلود رو به منم بده که کارم بد جور لنگه . ممنون
    تو سایت اصلی ایسوس داره. آقای وایو من هم فرموده بودن درایور یو اس بی تری رو نصب نکنید که مشکل پیش نیاد. با اون میگن مشکل داره. من هم تست نکردم ....

این هم لینکشه که برای ایکس پی نداره اما رو Others بزاریم فکر کنم درست باشه:

کد:
    اینجا هم که اسمش درایورهای ویندوز ایکس پی برای n61jq هست:

کد:
    Last edited by alireza1411; 30-10-2010 at 00:27.

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون
    این مشکل برای من هم پیش آمد، البته قبلا کار می‌کرد ولی بعد از اینکه نسخه 10 Yahoo Mesenger رو نصب کردم، از کار افتاد.
    احتمالا شما هم نسخه جدید Yahoo Mesenger رو نصب کردید. وب‌کم روی نسخه 10 مسنجر کار نمی‌کنه ولی روی نسخه‌های 9 به پایین بدون مشکل کار می‌کنه.
    روی 10 هم کار می‌کنه البته به شرطی که طرف مقابل هم حتما نسخه 10 داشته باشه...
    منهم وقتی دوباره نسخه 9 رو نصب کردم، راه افتاد

رامین

16. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •