نه دوست عزیز من 2 تا باز نکردم تو بازی بودم داشتم بازی میکردم یهو در اومد ارور داد همین ریستارت هم کردم درست نشد ولی وقتی به نت وصلم تو بازی میره !!!
نه دوست عزیز من 2 تا باز نکردم تو بازی بودم داشتم بازی میکردم یهو در اومد ارور داد همین ریستارت هم کردم درست نشد ولی وقتی به نت وصلم تو بازی میره !!!
پس شما يه لطفي كن ...كرك رو عوض كنيد و امتحان كنيد ...توي امضاي يكي از دوستان كرك هست ...همون و بريزيد ...
آقا من همون اوایل بازی گیر کردم
اولین ماموریت که علامت ! هستش میرم پیش یه نفر مثل کشیش هستش یه کمی حرف میزنن منم accept رو میزنم دیگه نمیدونم چی کار کنم
الان یک هفته هستش همه جای نقشه رو گشتم هیچ علامتی هیچ ماموریتی نیست
خوب برو به پست زیر و طبق اون عمل کن همه ی مراحل ضروری هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با درود به همه دوستان گرامی من اون سیب طلایی را دوباره پس گرفتم الان 20 تا از CODEX ها را دارم 10 تای دیگر می خوام تو بازی می گه EZIO نقشه را دارد و به کمک اون باید 10 تا CODEX باقی مانده را هم پیدا کنی که مموری آنلاک بشود دوستان کسی می داند این 10 COEX را از کجا باید پیدا کنم؟تو نقشه هم چیزی نیست![]()
پس من که نصبیدم اجرا نمیشه >
سلام.یک سوال این ترینر ها چجوری کار میکنند برای من کار نمیکنه.
لطفا اگر کسی ترینر دیگه داره بذاره.
دوست عزیز واقعا حیفه که آدم این بازی رو با ترینر انجام بده.
من الان می خوام برای بار دوم بازی رو شروع کنم.
درسته . بازی هیچ نکته ی مشکلی نداره.پول هم به اندازه کافی میدهدوست عزیز واقعا حیفه که آدم این بازی رو با ترینر انجام بده.
من الان می خوام برای بار دوم بازی رو شروع کنم.
حالا منم یه چیزی بگم run as administrator کن اگه 7 داری و ورژن بازیت 1.01 باید بدونی که چند بار شاید مجبور بشی از بازی بیرون بیای ترینر رو ببندی و دو باره اجرا کنی ولی آخر کار میکنه اگه ورژن بازیت 1.0 باید بگم فقط گزینه ی پول کار میکنه نکته ی اصلی run as admin هستنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)