تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 1049 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه feransiska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر آتش

پيش فرض

بله این هیچ ربطی به توانایی پخش کردن فایلهای HD نداره اون 1080 و پورت HDMI هم به خاطر اینه که تصاویر دی وی دی رو از این طریق به کیفیت 1080 ارتقا بده با استفاده از بالا بردن نرم افزاری رزلوشن و اعمال بعضی فیلتر های خاص تا کیفیت دی وی دی روی پنل های با کیفیت و بزرگ خوب به نظر بیاد.
    فایل HD فرمت خاصی نداره می تونه AVI یا MKV یا WMV یا MP4 یا ... باشه
    تشکر از راهنماییتون
    پس اگه میشه بگید چطور میشه از امکانات اچ دی استفاده کنم؟ از کجا مطمئن باشم که کدوم مدل سینما واقعا اچ دی هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

تشکر از راهنماییتون
    پس اگه میشه بگید چطور میشه از امکانات اچ دی استفاده کنم؟ از کجا مطمئن باشم که کدوم مدل سینما واقعا اچ دی هست؟
    سلام

متاسفانه هرچند نمیشه اشکال قانونی برا اون شرکت ها گرفت ولی به نظر من این یه کلاه برداریه ( اطلاعات دهی ناقص هدف دار )

توی یه نمایندگی سامسونگ پر بود از یه مدل دی وی دی پلیر که روش پر از کلمات hd و 1080 بود از مسول نمایندگی سراغ اچ دی پلیر گرفتم - همین مدل رو نام برد !! روی این قضیه اصرار داشت و هر چی که من می گفتم که این اچ دی پلیر نیست به خرجش نمی رفت

به نظر من مهمترین منبع برای اطمینان اینترنت هست یعنی یه مدل از توی اینترنت پیدا کنی که مشخصات مورد نظرت رو داشته باشه و اونوقت بری برا خرید و یا اگه مدلی رو توی بازار دیدی اول در موردش تحقیق کنی بعد بخریش

البته یه سری لوگو هم هست که به عنوان استاندارد hd روی جنس اگه باشه خیالتون راحته که درسته مثل این :

این لوگوی بلو پلیر هستش و به صورت استاندارد روی همه بلو پلیر ها باید باشه

3. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه feransiska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر آتش

پيش فرض

سلام

متاسفانه هرچند نمیشه اشکال قانونی برا اون شرکت ها گرفت ولی به نظر من این یه کلاه برداریه ( اطلاعات دهی ناقص هدف دار )

توی یه نمایندگی سامسونگ پر بود از یه مدل دی وی دی پلیر که روش پر از کلمات hd و 1080 بود از مسول نمایندگی سراغ اچ دی پلیر گرفتم - همین مدل رو نام برد !! روی این قضیه اصرار داشت و هر چی که من می گفتم که این اچ دی پلیر نیست به خرجش نمی رفت

به نظر من مهمترین منبع برای اطمینان اینترنت هست یعنی یه مدل از توی اینترنت پیدا کنی که مشخصات مورد نظرت رو داشته باشه و اونوقت بری برا خرید و یا اگه مدلی رو توی بازار دیدی اول در موردش تحقیق کنی بعد بخریش

البته یه سری لوگو هم هست که به عنوان استاندارد hd روی جنس اگه باشه خیالتون راحته که درسته مثل این :

این لوگوی بلو پلیر هستش و به صورت استاندارد روی همه بلو پلیر ها باید باشه
    پس با این حساب فقط به علامت 1080 یا HDMI ی سینما یا LCD نمیشه اکتفا کرد.
    حالا اگه فیلم HD داشته باشیم و بخوایم رو DVD رایت کنیم بدون اینکه کیفیت بیاد پایین باید از کودوم گزینه استفاده کنیم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قیمت rs30 بدون پلیر حدود 550 الی 600 و rs33 بین 600 الی 650.
    برای ریویو که سرچ کنید پیدا میشه ولی زیاد نیست.
    مشخصات هم که تو سایت پایونیر هست.لینکش رو صفحه قبل واست گذاشته بودم.
    مجددا ممنوم رایان خان
    من شهرستانم به نظرت میتونم بدون پلیر RS-30 را گیر بیارم؟ راستی با توجه به اینکه تو رویوهای همین فروم بچه ها از صداش خیلی تعریف کردند ولی ظاهرش چنگی به دل نمیزنه و بیشتر سیستم جوونانه است تا یه سیسم خانوداگی!!
    و اینکه باندهای پشت پایه نداره، اگه بخوام یه برند دیگه بگیرم چی پیشنهاد میدید (بدون پلیر باز از بقیه گیر میاد)
    من چون تی وی سونی دارم بیشتر مد نطرم سونیه (تا 550 تومن)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

پس با این حساب فقط به علامت 1080 یا HDMI ی سینما یا LCD نمیشه اکتفا کرد.
    حالا اگه فیلم HD داشته باشیم و بخوایم رو DVD رایت کنیم بدون اینکه کیفیت بیاد پایین باید از کودوم گزینه استفاده کنیم؟

سلام

از فکر اینکه با dvd player بتونی تصویر hd بگیری بیا بیرون

شما فعلااز سینمای خانوادگی در دیدن تصویر hd فقط میتونی از صداش استفاده کنی

یعنی تصویر رو از یه سورس دیگه مثل بلو ری پلیر - اچ دی پلیر - کارت گرافیک دارای خروجی اچ دی بگیری و مستقیم به تلویزیون وصل کنی و صدا رو هم با یک کابل اپتیکال یا کواکسیال از اون سورسها ( از 3 سورس گفته شده ) به سینمای خانوادگی وصل کنی و از صدای چند کاناله لذت ببری

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مجددا ممنوم رایان خان
    من شهرستانم به نظرت میتونم بدون پلیر RS-30 را گیر بیارم؟ راستی با توجه به اینکه تو رویوهای همین فروم بچه ها از صداش خیلی تعریف کردند ولی ظاهرش چنگی به دل نمیزنه و بیشتر سیستم جوونانه است تا یه سیسم خانوداگی!!
    و اینکه باندهای پشت پایه نداره، اگه بخوام یه برند دیگه بگیرم چی پیشنهاد میدید (بدون پلیر باز از بقیه گیر میاد)
    من چون تی وی سونی دارم بیشتر مد نطرم سونیه (تا 550 تومن)
    نمی دونم تو شهر شما بدون پلیر گیر میاد یا نه؟یا اصلا گیر میاد یا نه؟ولی به صورت تلفنی هم می تونی از تهران خرید کنی.
    اگر می خوای یه سیستم با صدای خوب و امکانات بالا داشته باشی از فکر سونی و ... بیا بیرون ولی اگه ظاهر خوب و صدای معمولی مد نظرته می تونی مدل هایی از شرکت سونی تهیه کنی.
    و اما در مورد پایه شما اگه 10 میلیون هم پول یه ست بلندگو بدید مطمئن باشید یاندهای پشت بدون پایست.و باید پایه جداگانه تهیه کنید.
    در مورد ظاهر هم سلیقه ایه گرچه مدل rs33 از نظر ظاهر کمی بهتر شده.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    من یه ال ای دی سونی و باند هاش رو می خوام
    پلیرش هم ترجیحا بلوری ساپورت کنه
    ال ای دی هم 3D ساپورت کنه...
    48 اینچ
    چه مدل هایی پیشنهاد میشه؟
    غیر از مدل های سونی چی تو این مایه ها خوبه ؟

با تشکر
    کسی نظری نداره ؟

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من تا یکی- دو روز دیگه میخوام یه سینما بگیرم تا حدود 200 یا یه ذره بیشتر...

tv من یه سونی w550 هستش, از چه برندی بگیرم و چه مدلی به من پیشنهاد میکنید؟

راستی من میتونم بجای پلیر اون یه hd player بگیرم چقدر پام در میاد ؟؟

کلا منو راهنمایی کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    من یک دستگاه سینمای خانگی مدل HT-C455 دارم، می خوام صدای تلویزیون را از باندهای سینمای خانگی داشته باشم. چیکار کنم.؟

کمک کنید ممنون میشم
    Last edited by bayern; 07-01-2011 at 13:49.

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من خیلی عجله دارم اگه الان نگیرم باید بعد پایان ترمم که 10 بهمن هستش بگیرم که خیلی دیر میشه

لطفا جواب پست بالا رو بدین

خدا خیرتون بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •