تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 472 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا پس تو جاده فقط اینطوری میشه اونم نه همیشه مثلا یک بار توی اتوبان تهران قم این اتفاق افتاد ولی دیگه تا مشهد این اتفاق نیفتاد و باز دوباره بعد از یک هفته توی اتوبان ورودی مشهد این اتفاق افتاد؟

sent from my glx sky using tapatalk

سلام

علتش رو دقیق نمی دونم چون این مشکل خودش رو خیلی عجیب نشون میده.
    ولی علت اصلیش همونی هستش که گفتم.اتصال سوکت ضعیف میشه.

برای منم این مورد تو جاده پیش اومد طوری که حتی با کولر خاموش اگه سرعتم بالای 100 تا میرفت تو جاده اینطوری می شود.ولی اگه اهسته تر رانندگی می کردم مشکلی نداشت.
    ولی تو حالت عادی با روشن کردن کولر هم 3 میشد.
    همونجا تو جاده با دو تیکه سیم این کار رو انجام دادم و ادامه مسیر رو تو جاده با کولر روشن و سرعت بالا بدون هیچ مشکلی اومدم.
    فعلا هم یک ماهی هست که مشکلی ندارم.

2. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام

علتش رو دقیق نمی دونم چون این مشکل خودش رو خیلی عجیب نشون میده.
    ولی علت اصلیش همونی هستش که گفتم.اتصال سوکت ضعیف میشه.

برای منم این مورد تو جاده پیش اومد طوری که حتی با کولر خاموش اگه سرعتم بالای 100 تا میرفت تو جاده اینطوری می شود.ولی اگه اهسته تر رانندگی می کردم مشکلی نداشت.
    ولی تو حالت عادی با روشن کردن کولر هم 3 میشد.
    همونجا تو جاده با دو تیکه سیم این کار رو انجام دادم و ادامه مسیر رو تو جاده با کولر روشن و سرعت بالا بدون هیچ مشکلی اومدم.
    فعلا هم یک ماهی هست که مشکلی ندارم.
    سلام
    اگه براتون مقدوره ، از اين رله ها و سوكت ها عكس بذاريد تا ما هم ببينيم قضيه چيه .
    تشكر

4. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اگه براتون مقدوره ، از اين رله ها و سوكت ها عكس بذاريد تا ما هم ببينيم قضيه چيه .
    تشكر
    سلام
    من چون نقشه سوکت های رله دوبل رو نمی دونستم ترجیح دادم مستقیم از باتری برق رو به کوئل ببرم.
    تو جاده برای اینکه کار سریع انجام بشه ، مقداری روکش سیم 12 ولت مشترک ( فکر کنم رنگش سفید بود ) و سیم منفی مشترک ( فکر کنم رنگش زرد بود )دسته سیم کوئل( قبل از جایی که هرکدوم از این سیم ها 4 شاخه باشه و به 4 تا کوئل بره ) رو لخت کردم و دو تا سیم بهشون وصل کردم.
    با یک لامپ کوچیک تست کردم تا مطمئن بشم که کدوم سیم مثبت هستش و کدوم منفی هستش تا بعدا مشکلی ایجاد نشه ( سوییچ رو باز کنید ، اون سیمی که مثبت 12 هستش اگه به لامپ وصل بشه و سر دیگه لامپ به بدنه وصل بشه ، لامپ روشن میشه و اینطوری می فهمیم که کدوم سیم مثبت 12 هستش )

سیم مثبت که به دسته سیم وصل شده رو به مثبت باتری و سیم منفی رو به منفی باتری وصل کردم.
    تا موقتا خودم رو به مقصد برسونم و بتونم از کولر استفاده کنم.
    ایراد این کار این بود که حتی وقتی که سوییچ بسته هستش ، برق مثبت 12 به کوئل وصله.
    برای رفع این ایراد ، بعدا سر فرصت یک رله ساده از بازار خریدم و این قسمت سیم کشی رو تکمیل کردم.

به این صورت که:

سیم مثبت 12 مشترک کوئل رو دسته سیم کوئل رو قطع کردم. سری از این سیم که به کوئل میره رو به خروجی رله وصل کردم ( اون خروجی که تو حالت عادی قطع هستش و موقع تحریک رله وصل میشه. چون رله دو تا خروجی داره. یکی تو حالت عادی قطع هستش و تو تحریک وصل میشه و اون یکی بالعکس هستش )
    .سر دیگه از این سیم که به دسته سیم اصلی میره رو به تحریک رله وصل کردم.
    یک برق مثبت از باتری مستقیم به ورودی رله بردم.
    یک منفی از بدنه هم به سر دیگه تحریک رله وصل کردم.
    روکش سیم منفی مشترک دسته سیم اصلی کوئل رو هم مقداری برداشتم و بدون قطع کردن سیم منفی مشترک کوئل ، یک سیم از اون به منفی بدنه وصل کردم.

الان وقتی سوییچ بازه ، رله تحریک میشه و یک برق 12 مستقیم از باتری به کوئل ها میره و منفی کوئل ها هم مستقیم به بدنه وصله.

من چون نقشه رله دوبل رو دقیق نمی دونستم و کمی شک داشتم ، برای اطمینان بیشتر ترجیح دادم از رله دوبل استفاده نکنم و برق مثبت و منفی رو مستقیم از باتری بگریم به خاطر همین مجبور شدم یک رله جداگونه نصب کنم.
    ولی به نظرم اگه کسی که نقشه خروجی رله دوبل رو میدونه ، برق مثبت و منفی کوئل رو مستقیم از رله دوبل بگیره هم این مشکل حل میشه.( در اینصورت نیازی به نصب رله جداگونه نیستش و سیم کشی ساده تر انجام میشه )

الان موتور بدون مشکل کار میکنه و مثل قبل سریع روشن میشه. چراغ چک هم خاموشه. تو این یک ماهه هم دیگه این مساله به وجود نیومده.

6. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    در این صورت که هنوز باید اتصالی سوکت موجود باشه. تحریک رله قطع نمیشه؟
    رله چند آمپر استفاده کردین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    در این صورت که هنوز باید اتصالی سوکت موجود باشه. تحریک رله قطع نمیشه؟
    رله چند آمپر استفاده کردین؟

سلام
    این سوال رو منم داشتم.ولی فعلا که مشکلی ایجاد نشده.
    به نظرم اتصال سوکت کمی ضعیف شده ولی دائم برقراره طوری که تو مواقع خاصی جریان عبوری ازش از حد لازم کمتر میشه و باعث میشه یکی از کوئل ها ( که معمولا دورترین کوئل هستش ) از کار بیفته و موتور 3 بشه.
    ولی تحریک رله جریان خیلی خیلی کمی رو مصرف میکنه و به خاطر همین ضعیف بودن اتصال سوکت مشکلی براش ایجاد نکرده.
    ولی در آینده اگه ببینم بازم این مشکل برقراره ، تحریک رله رو از جای دیگه ای موتور که با باز شدن سوییچ برق داخلش بیاد میگیرم.

رله رو نمی دونم چند آمپر هستش.از دو تا رله سبز رنگ پشت ecu کمی کوچیکتره.

ولی موقع روشن بودن موتور وقتی به رله دست زدم دیدم غیر عادی گرم نشده ، یعنی اینکه به احتمال زیاد جریان عبوری ازش از ظرفیت مجاز رله کمتره و مشکلی نداره.

رله مشابه این هستش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سوال:
    جریان عبوری از شاخه 12 ولت به کوئل ، چند آمپر هستش؟؟

9. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی میدونه فرق کلاس 29110 با 29111 چیه
    سمند ef7 29110 مشخصاتش چیه؟
    سمند با باطری 60 آمپر مشکلی نداره یا 74 باید حتماً باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    این سوال رو منم داشتم.ولی فعلا که مشکلی ایجاد نشده.
    به نظرم اتصال سوکت کمی ضعیف شده ولی دائم برقراره طوری که تو مواقع خاصی جریان عبوری ازش از حد لازم کمتر میشه و باعث میشه یکی از کوئل ها ( که معمولا دورترین کوئل هستش ) از کار بیفته و موتور 3 بشه.
    ولی تحریک رله جریان خیلی خیلی کمی رو مصرف میکنه و به خاطر همین ضعیف بودن اتصال سوکت مشکلی براش ایجاد نکرده.
    ولی در آینده اگه ببینم بازم این مشکل برقراره ، تحریک رله رو از جای دیگه ای موتور که با باز شدن سوییچ برق داخلش بیاد میگیرم.

رله رو نمی دونم چند آمپر هستش.از دو تا رله سبز رنگ پشت ecu کمی کوچیکتره.

ولی موقع روشن بودن موتور وقتی به رله دست زدم دیدم غیر عادی گرم نشده ، یعنی اینکه به احتمال زیاد جریان عبوری ازش از ظرفیت مجاز رله کمتره و مشکلی نداره.

رله مشابه این هستش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سوال:
    جریان عبوری از شاخه 12 ولت به کوئل ، چند آمپر هستش؟؟
    مطمئنید برق کوئل ها 12ولت هست؟
    باید خیلی بیشتر باشه...

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

بفرمائيد:
    جدیدترین کلاس بندی گروه سمند و سورن به شرح زیر است:

57302 | سمند SE XU7 | تک ایربگ | یورو 2 | ------- | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    57307 | سمند SE XU7 | تک ایربگ | یورو 4 | ------- | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    57308 | سمند SE XU7 | دو ایربگ | یورو 4 | ------- | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ

29331 | سمند LX XU7 | تک ایربگ | یورو 2 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29332 | سمند LX XU7 | تک ایربگ | یورو 4 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29336 | سمند LX XU7 | دو ایربگ | یورو 2 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29335 | سمند LX XU7 | دو ایربگ | یورو 4 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ

29815 | سمند LX XU7 CNG | تک ایربگ | یورو 2 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29816 | سمند LX XU7 CNG | تک ایربگ | یورو 4 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29817 | سمند LX XU7 CNG | دو ایربگ | یورو 4 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ

29208 | سمند LX EF7 | تک ایربگ | یورو 2 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29210 | سمند LX EF7 | تک ایربگ | یورو 4 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29209 | سمند LX EF7 | دو ایربگ | یورو 2 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29212 | سمند LX EF7 | دو ایربگ | یورو 4 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29211 | سمند LX EF7 | دو ایربگ | یورو 4 | مالتی پلکس | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ

29106 | سمند LX EF7 CNG | تک ایربگ | یورو 2 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29109 | سمند LX EF7 CNG | تک ایربگ | یورو 4 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29108 | سمند LX EF7 CNG | دو ایربگ | یورو 2 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29111 | سمند LX EF7 CNG | دو ایربگ | یورو 4 | سخنگو | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ
    29110 | سمند LX EF7 CNG | دو ایربگ | یورو 4 | مالتی پلکس | ترمز عقب کاسه ای | تریم بژ

55406 | سورن ELX XU7 | دو ایربگ | یورو 2 | مالتی پلکس | ترمز عقب دیسکی | تریم مشکی
    55412 | سورن ELX XU7 | دو ایربگ | یورو 4 | مالتی پلکس | ترمز عقب دیسکی | تریم مشکی

57501 | سورن ELX EF7 | دو ایربگ | یورو 2 | مالتی پلکس | ترمز عقب دیسکی | تریم مشکی
    57505 | سورن ELX EF7 | دو ایربگ | یورو 2 | مالتی پلکس | ترمز عقب دیسکی | تریم بژ
    57507 | سورن ELX EF7 | دو ایربگ | یورو 4 | مالتی پلکس | ترمز عقب دیسکی | تریم مشکی

با احترام.. [-_-]

14. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال دیگه این تریم بژ چیه؟
    سنسور عقب سمند داره؟
    من اصفهانم پیشنهاد می کنید آپشن های سمند رو از آپکو خرید کنم یا از اسپرت های توی شهر
    اگه بخوام آپشنهای زیر رو اضافه کنم چه مدلی پیشنهاد می کنید
    برچسب دودی
    دزدگیر تصویری
    لاستیک 205
    سوال دیگم اینه 2000 تا که کارکرد خودم برم روغن ماشین رو عوض کنم؟ چی بریزم توش ؟آخه همه میگن اونی که کارخونه ریخته آب هم روغن گیریبکس هم روغن موتور
    Last edited by hamidsalavaty; 19-10-2014 at 08:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •