ببخشید انقدر سوال می\رسم
مودم ک ریبوت نمیشه ساعت ۱؟؟؟
به idm بدم 1:05 خوبه دیگه؟
من تابستون شونه میزدم سرعت ۵۰ ۶۰ بود کمش کردن
حدودا چند مگ دانلود میشه تا صبح؟
ببخشید انقدر سوال می\رسم
مودم ک ریبوت نمیشه ساعت ۱؟؟؟
به idm بدم 1:05 خوبه دیگه؟
من تابستون شونه میزدم سرعت ۵۰ ۶۰ بود کمش کردن
حدودا چند مگ دانلود میشه تا صبح؟
دوستان صبانت کسی داره>؟؟؟
کیفیتش خوبه؟؟؟
قبلا که اون تعرفه هایی که شبانه داشتن قطع میشد و دوباره وصل میشد.
سرعت و دانلود معلوم نیست! الان که پست میدم سرعت خیلی پایینه!
سلام
از بچه هایی که مخابرات همدان دارن ، یه درخواست دارم .
میشه یه چک کنید ببنید این سایت باز میشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از کاربرانی که مخاربرات همدان رو دارن با این سایت مشکل دارن ، نمیتونن بازش کنن .
ممنونم .
سلام
من یه خط 512 مخابرات اسم نوشتم . مودم رو کانفیگ کردم ولی چراغ dsl چشمک میزنه و چراغ اینترنت خاموشه . به 2020 زنگ زدم گفتش سرویستون فعاله و از این جهت مشکلی نیست . تلفن هم وصله (بوق آزاد میزنه) . چراغ lan هم چشمک میزنه و فکر نکنم مشکل از lan باشه . به نظرتون مشکل از چیه ؟ زنگ زدم 117 شماره رو ثبت کردم برای خرابی . اونا برای اینترنت هم میان ؟ یعنی اگه کابلها مشکل داشته باشه میان درستش کنن ؟![]()
سلام
معمولا وقتی چراغ DSL چشمک زن هست میتونه ایراد از این موراد باشه .
1 ) دوشاخ تلفنتون ضد برق باشه . سعی کن سوکت رو مستقیم بزنی به پریز .
2 ) اگه "صفر بند " داشته باشی DSL چشمک زنه .
موفق باشید.
دوستان اگر خواستین از مخابرات سرویس بگیرین یادتون باشه هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت نامحدود نگیرین.
512 نامحدود گرفتم زنگ زدم 2020 میگم آقا دانلود من الان 2 تا در صورتی که باید به صورت اسمی 60 تا باشه .......طرف میگه سرویس نامحدود دو بار تقسیم بر 8 میشهبهش گفتم داداش 2 بار کمه یه سه چهار بار دیگه ام تقسیم کن......
میگه اینا همش فرمول داره......گفتم اولا که تو 2 بارم تقسیم بر 8 بکنی بازم از این بیشتره دوما کی این قانون های مسخره رو نوشته..... طرف موند چی بگه.....
چقدر یوزرهای صبانت زیادن اینجا!!!
اوه اوه......
بله منم دقیقا میخوام درباره سرعت صبا نت بدونم تازه دوباره میخوام نت بگیرم خواهشا اونایی که سرویس گرفتن بیان راجع به سرعتش. هزینه و دانلود شبانه یه توضیحی به ما بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)