سلام. اقا من این Registry Booster رو دان کردم . ولی بازم درست نشد . نمیشه یه راه راحتر جلو پام بذارید.سپاسگذارم
سلام. اقا من این Registry Booster رو دان کردم . ولی بازم درست نشد . نمیشه یه راه راحتر جلو پام بذارید.سپاسگذارم
سلام
من پچ 2.3 ادیت رو دانلود کردم و نصب کردم فقط مشکلی که هست اینه که تو لیگ اردیوویژه یا همون هلند تیمهای دیگر هستن و در قسمت تیم های دیگر لیگ هلند به همراه چند تیم دیگر
و آرم و نام لیگ هلند نیز هنوز باقیمانده هست ولی تیمهاش تو قسمت تیمهای دیگر هستن میشه راهنماییم کنید میخواستم ببینم تو پچ شما هم همینطور هست یا نه ؟؟؟؟
پچ رو ناقص نصب کردی عزیز اینکه یه چیزهایی تغییر پیدا کنه و یه چیزهایی تغییر نکنه این اتفاق می افته من مثلا پارسال بودنس لیگار رو با لیگ هلند عوض کرده بدوم اگه مثلا ادیت فایل رو می ریختی و کیت سرور رو فعال نمی کردی یا برعکس یه همچین نا هماهنگی به وجود می اومد من واسه همین به پچ هایی که توی بازی تغییر ایجاد می کنن علاقه ای ندارم
کسی میخوام کمکم کنه خواهشا"
سلام
ما این پچ 2.3 که لیکش توی صفحه قبل بود رو دانلود کردیم
حالا این فایل ها رو کجا کپی کنم؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
این هم مجموعه ی کاملی از لباس تیم ها
طراح: Grand Bleu
شامل لباس های:
ملی : 180 تیم
- اروپا : 53 تیم
- آفریقا : 43 تیم
- آمریکای شمالی و مرکزی : 27 تیم
- آمریکای جنوبی : 10 تیم
- آسیا : 40 تیم
- اقیانوسیه : 7 تیم
باشگاهی : 305 تیم
- لیگ برتر انگلیس : 20 تیم
- دسته دوی انگلیس : 24 تیم (فایل Config.txt ناقص است.)
- لیگ اسپانیا : 20 تیم
- دسته دوی اسپانیا : 22 تیم (فایل Config.txt ناقص است.)
- سری A ایتالیا : 20 تیم
- سری B ایتالیا : 22 تیم (فایل Config.txt ناقص است.)
- لیگ آلمان : 18 تیم
- دسته دوی آلمان : 18 تیم (فایل Config.txt ناقص است.)
- لیگ 1 فرانسه : 20 تیم
- لیگ 2 فرانسه : 7 تیم (فایل Config.txt ناقص است.)
- لیگ هلند : 18 تیم
- دسته دوی هلند : 2 تیم (فایل Config.txt ناقص است.)
- بقیه : 114 تیم (فایل Config.txt ناقص است.)
لینک دانلود :
تذکر : به جای ------------- کلمه ی filefront را بنویسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیگه چه جوری این پچ PES EDIT V 2.3 رو نصب کنم؟
از جایی که دانلود کردی باید بخونی نحوه نصب رو سایت هایی که میذارن این پچ ها رو یه سری مراحل و طریقه نصب رو هم می نویسند. به اونجا مراجعه کن
خیلی مختصر گفته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس مشخصه این پچ قدیمی هم هست چون باید پچ 1.02 رو نصب کنی الان آخرین پچ رسمی که پچ های دست ساز بر اساس اون ساخته میشه پچ 1.03 هست.
هیچ وقت این پچ های دست ساز PES باز ها رو راضی نکرده تنها چیزی که PES خور های اصیل انتظار دارن اصلاح موارد لایسنس نشده و اضافه شدن بوندس لیگا به بازی هست که کونامی خودش یه کاری کرده که با ویرایش های منطقی و مناسب به این اهداف برسی. منم همیشه سعی ام بر همین بود و پچی رو که ساختم دقیقا این کار رو میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)