ممنون خوب پس دیگه پودمانی نیست
حالا جناب M0hsen3D و دیگر دوستان لطفا بقیه سوالات را هم پاسخ دهید ممنون میشوم که خیالمون راحت بشود
مرسی
ممنون خوب پس دیگه پودمانی نیست
حالا جناب M0hsen3D و دیگر دوستان لطفا بقیه سوالات را هم پاسخ دهید ممنون میشوم که خیالمون راحت بشود
مرسی
دوستان الان داشتم ثبت نام میکردم به یه قسمتی رسیدم به اسم ۱۴- کد وضعیت نظام وظیفه ... این کد قضیش چیه ؟! از کجا اینو بیارم ؟! ( کارت پایان خدمت دارم ) اما همچین کد 2 رقمی روش نمیبینم![]()
کد برای کسانی که کارت پایان خدمت دارن 1 شما بزن 1 نشد 01 بزن
شما اول یه بار دفترچه رو کامل بخون.
دوستان اسون ترین رشته به نظر شما و مناسب ترین برا من کدومه؟!
+
فنی نرم افزار یا فناوری ارتباطات و اطلاعات شهری ( رشته های مورد علاقم اما دانشگاه مورد نظر 80 کیلومتر از شهرمون که مرکز استان هم هستیم ... فاصله دارهو سختی راه و کرایه ها .. هزینه های مربوطش رو نزدیک به دانشگاه ازاد ممکنه کنه
+
فناوری ارتباطات و اطلاعات (ict) روستاییبیشتر بخاطر این عنوان روستایی داشتن کنارش میترسم بدرد بخور و جالب نباشه
+
مدیریت کسب و کار و کاردانی حرفه ای مدیریت ! ( نزدیک خونمونه دانشگاه مربوطش هست اما علاقه ی خاصی ندارم و از اسمش یاد ریاضیات میفتم!
+
حقوق - خدمات قضایی ( خیلی نزدیک اما باز علاقه ی خاصی ندارم )
+
تو اینایی که علاقه ندارم کدوم اسون تره و ارزش یه مدرک الکی گرفتن رو داره ؟!بعد برا کارشناسی یه کاریش میکنیم دیگه
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 26-08-2013 at 23:56.
یعنی دیگه کسی نمیخواهد جواب ما رو بدهشما اطلاعاتتون زیاد برای دانشگا اما افرادی هستند که در مورد دانشگاه زیاد چیزی نمیدونند پس ممکنه زیاد بپرسند
Last edited by parspro; 26-08-2013 at 23:35.
از نظر ارزشی ict و حقوق خوبه بین اینا که بخونی
1-فکر کنم مشکلی نباشه سال 90 رشته فناوری که خودم پودمانی میخوندم هم کلاسی هام از رشته های متفاوتی بود.یه یکم تغییرات داشته بازم باید برید یه مرکزی بپرسید.
2.پودمانی حذف شده دوستمون قبلا گفتن که حذف شده.
3.واسه علم اموختن فرقی نمیکنه چقدر سن داریماهی هروقت از اب بگیری تازه.شاید 60 70 درصد کم سن باشن.
4.فکر نکنم همچین چیزی باشه .برای پاس کردن بایدامتحان بدی و نمره بگیری چون موقعه امتحان حضور غیاب میشه باید حتما سرجلسه باشی . هیچ استادی هم فکر نکنم همین جوری نمره بده .بقولشون اگه کسی برای نمره واسطه کنید بدتر صفر بهتون میدم![]()
رشته ی ICT روستاییه اینی که تو شهر ما دانشگاه داره ... موردی نداره ؟! عنوان روستایی میترسونه بیشتر منو ... اصلا فرقش با ict معمولی یا همون شهری چیه ؟!![]()
سلام
در مورد قبول شدن و پاس کردن البته نگفتم که سر کلاس و موقع امتحان نرویم
منظورم این بود که اگر سر کلاس و امتحان برویم حتی اگر نمره قبولی هم نیاریم باز هم قبولمون میکنه استاد ؟ چون دوست گرامی کاربر M0hsen3Dگفته بود که مثلا ریاضی نمره را نگرفته بود اما پاسش کرد و در خیلی جاهای دیگه افراد مخلتف گفتن که سوالات را بلد نبودن و میدونستن که قبول نمیشوند اما آن درس را پاس کردن واسه همین خوشحال شدم که جریانش چیه خواهشا کامل بگید ممنون
Last edited by parspro; 27-08-2013 at 01:20.
صد در صد بستگی به استادش داره
ما که استادای شما رو نمیشناسیم که از اینجا نظر بدیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)