تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 432 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون خوب پس دیگه پودمانی نیست
    حالا جناب M0hsen3D و دیگر دوستان لطفا بقیه سوالات را هم پاسخ دهید ممنون میشوم که خیالمون راحت بشود
    مرسی

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان الان داشتم ثبت نام میکردم به یه قسمتی رسیدم به اسم ۱۴- کد وضعیت نظام وظیفه ... این کد قضیش چیه ؟! از کجا اینو بیارم ؟! ( کارت پایان خدمت دارم ) اما همچین کد 2 رقمی روش نمیبینم

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان الان داشتم ثبت نام میکردم به یه قسمتی رسیدم به اسم ۱۴- کد وضعیت نظام وظیفه ... این کد قضیش چیه ؟! از کجا اینو بیارم ؟! ( کارت پایان خدمت دارم ) اما همچین کد 2 رقمی روش نمیبینم
    کد برای کسانی که کارت پایان خدمت دارن 1 شما بزن 1 نشد 01 بزن

4. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما اول یه بار دفترچه رو کامل بخون.

6. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

9

دوستان اسون ترین رشته به نظر شما و مناسب ترین برا من کدومه؟!
    +
    فنی نرم افزار یا فناوری ارتباطات و اطلاعات شهری ( رشته های مورد علاقم اما دانشگاه مورد نظر 80 کیلومتر از شهرمون که مرکز استان هم هستیم ... فاصله داره و سختی راه و کرایه ها .. هزینه های مربوطش رو نزدیک به دانشگاه ازاد ممکنه کنه
    +
    فناوری ارتباطات و اطلاعات (ict) روستایی بیشتر بخاطر این عنوان روستایی داشتن کنارش میترسم بدرد بخور و جالب نباشه
    +
    مدیریت کسب و کار و کاردانی حرفه ای مدیریت ! ( نزدیک خونمونه دانشگاه مربوطش هست اما علاقه ی خاصی ندارم و از اسمش یاد ریاضیات میفتم !
    +
    حقوق - خدمات قضایی ( خیلی نزدیک اما باز علاقه ی خاصی ندارم )
    +
    تو اینایی که علاقه ندارم کدوم اسون تره و ارزش یه مدرک الکی گرفتن رو داره ؟! بعد برا کارشناسی یه کاریش میکنیم دیگه

Last edited by SA.JJ.AD; 26-08-2013 at 23:56.

8. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    ما که دیگه میترسیم بپرسیم بعد بگید اوووووو چقدر میپرسی اما خوب روز اول گفتم سوالام زیاده و هم اینکه تو نیکی کن و در دجله انداز؛ که ایزد در بیابانت دهد باز

1 - دوستان در دفترچه نوشته ديپلمهاي مرتبط مورد پذيرش گروه آموزشي صنعت باید (رياضي فيزيك مهارتي ) باشد خوب مثلا برای کسی که بخواهد برود گروه صنعت اگر دیپلمی که گرفته رياضي فيزيك مهارتي نباشد آنوقت پذیرش نمیشود ؟ یعنی هیچ ؟ یا منظورش چیز دیگریست ؟

2 - خوب دوستان در مورد پودمانی بیشتر راه نمائی میکنید چون همانطور که گفتم ایشون کارش آزاده و سنش هم حدودا 30 سال است و دفتر چه را هم چک کرد اما دقیقا نمیدونه برای کاردانی پودمانی چطوری باید ثبت نام کنه

3 - و راستی حد اکثر سن کسانی که میروند در قسمت ترمی سنشون چقدره چون میگفت سنم که زیاده فکر کنم 30 سالش باشه و گفت اگر بروم ترمی آنوقت دیگر بچه ها سنشون کمتر و بعد بهمون میگن سن بالا آیا واقعا در کلاس های ترمی همه کم سن و سال هستند ؟

4 - اگر میشود در مورد پاس کردن درس هم بگید یعنی با اینکه نمره را نگرفتی اما درس را قبول شدی ؟ میشد بگی این پاس کردن درس چطوره چون اینطور که گفتی امیدوار شدم که اگر درسی را نمره نداد بهمون میشود یه طوری حلش کرد جالب بود واسم

یعنی دیگه کسی نمیخواهد جواب ما رو بده شما اطلاعاتتون زیاد برای دانشگا اما افرادی هستند که در مورد دانشگاه زیاد چیزی نمیدونند پس ممکنه زیاد بپرسند
    Last edited by parspro; 26-08-2013 at 23:35.

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان اسون ترین رشته به نظر شما و مناسب ترین برا من کدومه؟!
    +
    فنی نرم افزار یا فناوری ارتباطات و اطلاعات شهری ( رشته های مورد علاقم اما دانشگاه مورد نظر 80 کیلومتر از شهرمون که مرکز استان هم هستیم ... فاصله داره و سختی راه و کرایه ها .. هزینه های مربوطش رو نزدیک به دانشگاه ازاد ممکنه کنه
    +
    فناوری ارتباطات و اطلاعات (ict) روستایی بیشتر بخاطر این عنوان روستایی داشتن کنارش میترسم بدرد بخور و جالب نباشه
    +
    مدیریت کسب و کار و کاردانی حرفه ای مدیریت ! ( نزدیک خونمونه دانشگاه مربوطش هست اما علاقه ی خاصی ندارم و از اسمش یاد ریاضیات میفتم !
    +
    حقوق - خدمات قضایی ( خیلی نزدیک اما باز علاقه ی خاصی ندارم )
    +
    تو اینایی که علاقه ندارم کدوم اسون تره و ارزش یه مدرک الکی گرفتن رو داره ؟! بعد برا کارشناسی یه کاریش میکنیم دیگه

از نظر ارزشی ict و حقوق خوبه بین اینا که بخونی

ممنون
    سلام دوستان
    ما که دیگه میترسیم بپرسیم بعد بگید اوووووو چقدر میپرسی اما خوب روز اول گفتم سوالام زیاده و هم اینکه تو نیکی کن و در دجله انداز؛ که ایزد در بیابانت دهد باز

1 - دوستان در دفترچه نوشته ديپلمهاي مرتبط مورد پذيرش گروه آموزشي صنعت باید (رياضي فيزيك مهارتي ) باشد خوب مثلا برای کسی که بخواهد برود گروه صنعت اگر دیپلمی که گرفته رياضي فيزيك مهارتي نباشد آنوقت پذیرش نمیشود ؟ یعنی هیچ ؟ یا منظورش چیز دیگریست ؟

2 - خوب دوستان در مورد پودمانی بیشتر راه نمائی میکنید چون همانطور که گفتم ایشون کارش آزاده و سنش هم حدودا 30 سال است و دفتر چه را هم چک کرد اما دقیقا نمیدونه برای کاردانی پودمانی چطوری باید ثبت نام کنه

3 - و راستی حد اکثر سن کسانی که میروند در قسمت ترمی سنشون چقدره چون میگفت سنم که زیاده فکر کنم 30 سالش باشه و گفت اگر بروم ترمی آنوقت دیگر بچه ها سنشون کمتر و بعد بهمون میگن سن بالا آیا واقعا در کلاس های ترمی همه کم سن و سال هستند ؟

4 - اگر میشود در مورد پاس کردن درس هم بگید یعنی با اینکه نمره را نگرفتی اما درس را قبول شدی ؟ میشد بگی این پاس کردن درس چطوره چون اینطور که گفتی امیدوار شدم که اگر درسی را نمره نداد بهمون میشود یه طوری حلش کرد جالب بود واسم
    1-فکر کنم مشکلی نباشه سال 90 رشته فناوری که خودم پودمانی میخوندم هم کلاسی هام از رشته های متفاوتی بود.یه یکم تغییرات داشته بازم باید برید یه مرکزی بپرسید.
    2.پودمانی حذف شده دوستمون قبلا گفتن که حذف شده.
    3.واسه علم اموختن فرقی نمیکنه چقدر سن داری ماهی هروقت از اب بگیری تازه.شاید 60 70 درصد کم سن باشن.
    4.فکر نکنم همچین چیزی باشه .برای پاس کردن بایدامتحان بدی و نمره بگیری چون موقعه امتحان حضور غیاب میشه باید حتما سرجلسه باشی . هیچ استادی هم فکر نکنم همین جوری نمره بده .بقولشون اگه کسی برای نمره واسطه کنید بدتر صفر بهتون میدم

11. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

از نظر ارزشی ict و حقوق خوبه بین اینا که بخونی
    رشته ی ICT روستاییه اینی که تو شهر ما دانشگاه داره ... موردی نداره ؟! عنوان روستایی میترسونه بیشتر منو ... اصلا فرقش با ict معمولی یا همون شهری چیه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

در مورد قبول شدن و پاس کردن البته نگفتم که سر کلاس و موقع امتحان نرویم
    منظورم این بود که اگر سر کلاس و امتحان برویم حتی اگر نمره قبولی هم نیاریم باز هم قبولمون میکنه استاد ؟ چون دوست گرامی کاربر M0hsen3Dگفته بود که مثلا ریاضی نمره را نگرفته بود اما پاسش کرد و در خیلی جاهای دیگه افراد مخلتف گفتن که سوالات را بلد نبودن و میدونستن که قبول نمیشوند اما آن درس را پاس کردن واسه همین خوشحال شدم که جریانش چیه خواهشا کامل بگید ممنون
    Last edited by parspro; 27-08-2013 at 01:20.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

در مورد قبول شدن و پاس کردن البته نگفتم که سر کلاس و موقع امتحان نرویم
    منظورم این بود که اگر سر کلاس و امتحان برویم حتی اگر نمره قبولی هم نیاریم باز هم قبولمون میکنه استاد ؟ چون دوست گرامی کاربر M0hsen3Dگفته بود که مثلا ریاضی نمره را نگرفته بود اما پاسش کرد و در خیلی جاهای دیگه افراد مخلتف گفتن که سوالات را بلد نبودن و میدونستن که قبول نمیشوند اما آن درس را پاس کردن واسه همین خوشحال شدم که جریانش چیه خواهشا کامل بگید ممنون
    صد در صد بستگی به استادش داره
    ما که استادای شما رو نمیشناسیم که از اینجا نظر بدیم.

15. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •