تایید ... خواهشن اینبارو بیخیال پیمان شید ، شرم آوره یه 4 ستاره ای رو که بیش از 1000 پست( و همینطور وقتش رو ) برای راهنمایی دوستانش صرف کرده بن کنید
هزار تا پستو ول کردین یک دونه رو چسبیدین !!!!!!! پس اخطارو برای چی گذاشتن ؟؟؟؟
تایید ... خواهشن اینبارو بیخیال پیمان شید ، شرم آوره یه 4 ستاره ای رو که بیش از 1000 پست( و همینطور وقتش رو ) برای راهنمایی دوستانش صرف کرده بن کنید
هزار تا پستو ول کردین یک دونه رو چسبیدین !!!!!!! پس اخطارو برای چی گذاشتن ؟؟؟؟
Last edited by skhammari; 03-10-2009 at 18:09.
سلام بچه ها خوبین . میبینم که همه کارنامه ها طلائی هستش . همه شدن 6800 . جمع نخبه ها هم جمع هستش .
واقعا جای پیمان خالی هستش![]()
چهارده سده است كه اين كلام خوشنواي آشنا، گوش دختران و پسران و زنان و مردان را نوازش ميدهد كه <دانشخواهي بر هر مرد و زن مسلمان واجب و لازم است.> صراحت جمله هيچ نوع قيد و بند و تبعيض و ترجيحي را برنميتابد! و بيش از نيمسده است كه اعلاميه جهاني حقوقبشر در دانشاندوزي سهمي برابر براي زن و مرد در نظر گرفته است و زنان و مردان درس خوانده كم و بيش با آن آشنايند.
نويسنده اين مطلب خود چندسالي است كه در دانشگاههاي اين كهن بوم اصول نوزدهم و بيستم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران را ترجيعوار در گوش دانشجويان زمزمه ميكند:
اصل نوزدهم< -مردم ايران از هر قوم و قبيله كه باشند از حقوق مساوي برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اينها سبب امتياز نخواهد بود.>
اصل بيستم< -همه افراد ملت اعم از زن و مرد يكسان در حمايت قانون قرار دارند و از همه حقوق انساني، سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي با رعايت موازين اسلامي برخوردارند.>
ولي اكنون كه ميبينم دختري با هزاران اميد و آرزو و تكيه و توكل و با نقد عمر عزيز و شبزندهداري و به قول قديميها با دود چراغ خوردن، در رشته دلخواهش پذيرفته نميشود، حال آنكه پسري با رتبه پایینتر بر همان صندلي تكيه ميزند، عرق شرم بر پيشانيام مينشيند.
من نميدانم آنان كه با تصميمهاي نپخته و نسنجيده، اين همه داوطلب را از حقوق عيني خويش محروم كردهاند، چه پاسخي به شرع مقدس، به اعلاميه جهاني حقوق بشر و به قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران ميدهند؟
اين معتقدان به تبعيض جنسيتي- كه به مراتب بدتر از تبعيض نژادي است- چگونه ميتوانند جوابگوي ناله گرم و آه سرد اين داوطلبان باشند و چگونه ميتوانند مدعي رهروي در كاروان <عدالتپروري> و <مهرورزي> شوند؟ و چگونه ميتوانند خود را از باد افراه اين خطا مصون بدارند؟
اميد ميرود مسوولان معتقد به عدالت و شايستهسالاري در برابر اين تصميم غيرعادلانه و غيرعالمانه و پرده در و آبروبر، بيكار ننشينند.
یک استاد دانشگاه
اميدوارم دوست عزيز از خوابي كه خودت را به آن زده اي بيدار شوي !!!!!
بحث سیاسی ممنع هستش . اینو به خاطر خودت گفتم چون بن میشی
معدل سومتون عالیه.یعنی خیلی عالیه.واسه پیش هم اصلا نگران نباشید .من فکر نمیکنم این طرح اجرا بشه.اگه هم اجرا بشه کلا خیلی اثباتی نداره.البته به نظر من شما فرمولها رو که یاد میگیری با اثباتشون یاد بگیر چون هم بهتر یاد میگیری هم اثباتا رو خوندی ،تو اکثر کتابای کمک آموزشی خوب هم اثبات خیلی از فرامیلنوشته شده.(البته تعدادی از اثباتی ها هم هستند که فقط باید شب امتحان حفظ کرد)
در مورد تاریخ ادبیات بگم که کلا ازش 2 یا 3 تا تست میاد و اصلا هم نمیارزه از الان خیلی روش وقت بزارید چون حتما فراموشتون میشه.به نظر من این اول سالی روی آرایه ها و مفهوم بیشتر تمرکز کنید..اگه برای 100% ادبیات میخونید کتابشو بگیرید.(اگه نگرفتی هم هیچی رو از دست ندادی)
خب درسته سوالا فرق میکنه ولی طراحان کنکور ادعا میکنن که سوالا رو طوری چینش میکنن که سطح سوالات یکی باشه.مثلا اگه اینا 3 نوع سوال (آسون.متوسط.سخت)داشته باشن و همه سوالا رو توی این 3 دسته طبقه بندی کنن برای کنکور با کامپیوتر و نرم افزاری که برای تعیین سوالات در نظر گرفتن سوالارو انتخاب میکنن.
بحث سیاسی ممنوع هستش . اینو به خاطر خودت گفتم چون بن میشی
خبر خبر: (یاده مدرسه ی موشها افتادم )
اقا پیمان (تیمسار جکسون) که نامشان ماندگار باد فقط تا 5 اکتبر بن هستند
هیچ عجله ای هم مبنی بر استفاده از یوزر دیگری ندارند
در ضمن بهشون ظاهرا 3 بار تذکر داده شدهولی ایشان اسرار ورزیده اند
همگی سرافراز باشید![]()
دوبار پست دادن هم ممنوع هستش .
شوخی کردما.
ولی جدا 1 سوال داشتم از جناب mirza اساسا هدف شما از این پست دادن ها چیه؟حرفای شما میتونه در جای خودش خیلی روش بحث بشه.ولی جاش اینجا نیست.
با تایید صحبت دوست بالاییمون اقا محمد و با نهایت شرمندگی و معذرت خواهی از بچه ها که جای حرفمون اینجا نیست ...
خوندینش ویرایش میکنم
اقای میرزا ، اگر این حرف عزیزی بود و مستندش رو هم ارائه داده بود بر سر چشم .
شما حرفهای همون استادی رو کپی کردی که در سایتش اون کارنامه ها رو با نواقصی که گفتم مقایسه کرده بود
این نظر شخصیه منه :
برای حرف کسی که حرفش عینیت حق باشه ولی نتونه حرفش رو با منطق ارائه بده ارزشی قائل نیستم
توجه کن گفتم حرفش عینیت حق باشه ، ولی باید خودش رو مسئول بدونه و با نهایت دقت و ظرافت و منطق
حرفش رو اثبات کنه نه اینچنین تکیه بر بیان جملات احساسی و شور افرین و دارای نواقص منطقی بسیار.
در پست قبلیم توضیح دادم نقص مقایسش کجا بود....
این اقا خودش برای نوشتن این مقاله قطعا دلایل قانع کننده ای رو دیده ...اگر دیده که چرا ارائه نداده؟(من نمیگم نیست میگم چرا ارائه نداده؟مقایسه ای که تو سایت کرده ناقصه)
اگر هم ندیده کار اشتباهی کرده که این متن رو نوشته
اینجوری ادم ها عادت میکنن کم کم نیازی به ارائه اثبات واسه حرفاشون نیست...
به نکته ی ظریفی اشاره کردی!!! منم خودمو هلاک کردم تا امروز آهنگ گوش ندم!به من بگن بمیر ولی نگن آهنگ گوش نکن
راستی یکی از دوستام رشته ش تجربیه. مونده چه کتابی واسه زمین شناسی خوبه. نظر شما چیه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)