تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 1024 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

*مدیریت محترم یا شخص محترمی که پیمان بن کردی(چون نمیدونم کار کیه نمیتونم پیغام خصوصی بدم) به نظرت ارزش داره کسی که چند سال تو P30WORLD خدمت کرده به همین سادگی بن بشه ؟ یعنی شما حرمت اون همه خدمت که پیمان به همراه سایرین برای P30WORLD انجام داد نگه نداشتید که هیچ تازه رو اسمش خط هم میکشید مطمئنم اشتباهی پیش اومده که TIMSAR JACKSON بن شده خواهشا یه رسیدگی بکنید چون پیمان تو تاپیک کنکور 89 یکی از بهترین کاربران بود ، هست و خواهد بود.
    تایید ... خواهشن اینبارو بیخیال پیمان شید ، شرم آوره یه 4 ستاره ای رو که بیش از 1000 پست( و همینطور وقتش رو ) برای راهنمایی دوستانش صرف کرده بن کنید
    هزار تا پستو ول کردین یک دونه رو چسبیدین !!!!!!! پس اخطارو برای چی گذاشتن ؟؟؟؟
    Last edited by skhammari; 03-10-2009 at 18:09.

2. 7 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام بچه ها خوبین . میبینم که همه کارنامه ها طلائی هستش . همه شدن 6800 . جمع نخبه ها هم جمع هستش .

واقعا جای پیمان خالی هستش

4. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من که خودم هم دخترم ولی به نظرم قابل پیش بینی بود از طرفی اختلاف فاحشی نداشتن

و اینکه اون اقا پسر که لرستان پزشکی قبول شده بود و دختر خانوم با رتبه ی بهتر قبول نشده بود
    دقت کنین که
    ((در انتخاب رشته ی دختره لرستان انتخاب 17 مش بود در صورتی که انتخاب رشته ی پسره نبود و ممکنه اون بالاتر زده باشه لرستان رو))

معدل رو هم که این دورش خط قرمز کشیده بود و ... تاثیر اندکی داره و همون تاثیر اندک هم در رتبه های بالا مثل تک رقمی و دو رقمی خودش رو نشون میده ....

در هر صورت سایت اگر میخواست شکایت مستدلی ارائه بده باید تمامی جوانب قضیه رو در نظر میگرفت
    یه جورایی "به چند اپشن خاص چنگ زده و بقیه رو ول کرده"

امیدوارم که باعث نشه که اعتماد بنفستون رو از دست بدین شما بخونین مطمئن باشین که قبول میشین
    ---------------------------------
    کلا در مورده این سهمیه ی پسر ها باید بگم درسته که راه حلشون به دل کسی نمیشینه ولی باید قبول کرد که صورت سوال مهمه. خودمون هم میدونیم که اکثر دخترها وارد بازار کار نمیشن و این خیلی به جامعه ضرر میزنه
    در کنار اینکه نباید جمعیت زیاد کشور ما و نیاز به نیروی کار آمد رو از یاد برد
    چهارده سده است كه اين كلا‌م خوش‌نواي آشنا، گوش دختران و پسران و زنان و مردان را نوازش مي‌دهد كه <دانش‌خواهي بر هر مرد و زن مسلمان واجب و لا‌زم است.> صراحت جمله هيچ نوع قيد و بند و تبعيض و ترجيحي را برنمي‌تابد! و بيش از نيم‌سده است كه اعلا‌ميه جهاني حقوق‌بشر در دانش‌اندوزي سهمي برابر براي زن و مرد در نظر گرفته است و زنان و مردان درس خوانده كم و بيش با آن آشنايند.
    نويسنده اين مطلب خود چندسالي است كه در دانشگاه‌هاي اين كهن بوم اصول نوزدهم و بيستم قانون اساسي جمهوري اسلا‌مي ايران را ترجيع‌وار در گوش دانشجويان زمزمه مي‌كند: ‌
    اصل نوزدهم< -مردم ايران از هر قوم و قبيله كه باشند از حقوق مساوي برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اينها سبب امتياز نخواهد بود.>
    اصل بيستم< -همه افراد ملت اعم از زن و مرد يكسان در حمايت قانون قرار دارند و از همه حقوق انساني، سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي با رعايت موازين اسلا‌مي برخوردارند.>
    ولي اكنون كه مي‌بينم دختري با هزاران اميد و آرزو و تكيه و توكل و با نقد عمر عزيز و شب‌زنده‌داري و به قول قديمي‌ها با دود چراغ خوردن، در رشته دلخواهش پذيرفته نمي‌شود، حال آنكه پسري با رتبه پایینتر بر همان صندلي تكيه مي‌زند، عرق شرم بر پيشاني‌ام مي‌نشيند. ‌
    من نمي‌دانم آنان كه با تصميم‌‌هاي نپخته و نسنجيده، اين همه داوطلب را از حقوق عيني خويش محروم كرده‌اند، چه پاسخي به شرع مقدس، به اعلا‌ميه جهاني حقوق بشر و به قانون اساسي جمهوري اسلا‌مي ايران مي‌دهند؟ ‌
    اين معتقدان به تبعيض جنسيتي- كه به مراتب بدتر از تبعيض نژادي است- چگونه مي‌توانند جوابگوي ناله گرم و آه سرد اين داوطلبان باشند و چگونه مي‌توانند مدعي رهروي در كاروان <عدالت‌پروري> و <مهرورزي> شوند؟ و چگونه مي‌توانند خود را از باد افراه اين خطا مصون بدارند؟ ‌
    اميد مي‌رود مسوولا‌ن معتقد به عدالت و شايسته‌سالا‌ري در برابر اين تصميم غيرعادلا‌نه و غيرعالمانه و پرده در و آبروبر، بيكار ننشينند. ‌
    یک استاد دانشگاه

اميدوارم دوست عزيز از خوابي كه خودت را به آن زده اي بيدار شوي !!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چهارده سده است كه اين كلا‌م خوش‌نواي آشنا، گوش دختران و پسران و زنان و مردان را نوازش مي‌دهد كه <دانش‌خواهي بر هر مرد و زن مسلمان واجب و لا‌زم است.> صراحت جمله هيچ نوع قيد و بند و تبعيض و ترجيحي را برنمي‌تابد! و بيش از نيم‌سده است كه اعلا‌ميه جهاني حقوق‌بشر در دانش‌اندوزي سهمي برابر براي زن و مرد در نظر گرفته است و زنان و مردان درس خوانده كم و بيش با آن آشنايند.
    نويسنده اين مطلب خود چندسالي است كه در دانشگاه‌هاي اين كهن بوم اصول نوزدهم و بيستم قانون اساسي جمهوري اسلا‌مي ايران را ترجيع‌وار در گوش دانشجويان زمزمه مي‌كند: ‌
    اصل نوزدهم< -مردم ايران از هر قوم و قبيله كه باشند از حقوق مساوي برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اينها سبب امتياز نخواهد بود.>
    اصل بيستم< -همه افراد ملت اعم از زن و مرد يكسان در حمايت قانون قرار دارند و از همه حقوق انساني، سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي با رعايت موازين اسلا‌مي برخوردارند.>
    ولي اكنون كه مي‌بينم دختري با هزاران اميد و آرزو و تكيه و توكل و با نقد عمر عزيز و شب‌زنده‌داري و به قول قديمي‌ها با دود چراغ خوردن، در رشته دلخواهش پذيرفته نمي‌شود، حال آنكه پسري با رتبه پایینتر بر همان صندلي تكيه مي‌زند، عرق شرم بر پيشاني‌ام مي‌نشيند. ‌
    من نمي‌دانم آنان كه با تصميم‌‌هاي نپخته و نسنجيده، اين همه داوطلب را از حقوق عيني خويش محروم كرده‌اند، چه پاسخي به شرع مقدس، به اعلا‌ميه جهاني حقوق بشر و به قانون اساسي جمهوري اسلا‌مي ايران مي‌دهند؟ ‌
    اين معتقدان به تبعيض جنسيتي- كه به مراتب بدتر از تبعيض نژادي است- چگونه مي‌توانند جوابگوي ناله گرم و آه سرد اين داوطلبان باشند و چگونه مي‌توانند مدعي رهروي در كاروان <عدالت‌پروري> و <مهرورزي> شوند؟ و چگونه مي‌توانند خود را از باد افراه اين خطا مصون بدارند؟ ‌
    اميد مي‌رود مسوولا‌ن معتقد به عدالت و شايسته‌سالا‌ري در برابر اين تصميم غيرعادلا‌نه و غيرعالمانه و پرده در و آبروبر، بيكار ننشينند. ‌
    یک استاد دانشگاه

بحث سیاسی ممنع هستش . اینو به خاطر خودت گفتم چون بن میشی

7. 3 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
    معدل سومم 19و شصت و خورده ایه
    ولی پیش رو من بخدا اینجا یک معلم هم ندارم اخه این چه وضعیه

کلک خدایی گتابهاش خوبه منم مدرسه کنکور 3و پیش رو دارم
    بعد دیگه کتاب ارایه و قرابت و .... فکر کردم دیگه این کتاب تاریخ ادبیات بیهوده بشه تهییش بنظرتون این هم
    مضاف بر اونها مفید هست؟

حق با شماست . مشکل اینجاست که من چون معلم ندارم دیگه حقیقتا دارو ندار ِ تلاشمو دارم میذارم
    واسه فهم کتاب و تست و .... این اگر قرار باشه امتحانای اخر مهم باشه باید یک عااااااالمه وقت بذارم
    واسه این اثبات کنید ها :(( همه گسسته دیفرانسیل اینا رو دارم خودم میخونم :((

مرسی از توضیح کنکور خیلی
    معدل سومتون عالیه.یعنی خیلی عالیه.واسه پیش هم اصلا نگران نباشید .من فکر نمیکنم این طرح اجرا بشه.اگه هم اجرا بشه کلا خیلی اثباتی نداره.البته به نظر من شما فرمولها رو که یاد میگیری با اثباتشون یاد بگیر چون هم بهتر یاد میگیری هم اثباتا رو خوندی ،تو اکثر کتابای کمک آموزشی خوب هم اثبات خیلی از فرامیل نوشته شده.(البته تعدادی از اثباتی ها هم هستند که فقط باید شب امتحان حفظ کرد)
    در مورد تاریخ ادبیات بگم که کلا ازش 2 یا 3 تا تست میاد و اصلا هم نمیارزه از الان خیلی روش وقت بزارید چون حتما فراموشتون میشه.به نظر من این اول سالی روی آرایه ها و مفهوم بیشتر تمرکز کنید..اگه برای 100% ادبیات میخونید کتابشو بگیرید.(اگه نگرفتی هم هیچی رو از دست ندادی)

خب اگر سوالا فرق میکنه اونوقت چه جوری درصد بچه های 3ی داخل با 3ی خارج سنجیده میشه
    سطح سوالا هم فرق داره؟
    شرمندم ها با این سوالا ،وقت داشتین جواب بدین
    خب درسته سوالا فرق میکنه ولی طراحان کنکور ادعا میکنن که سوالا رو طوری چینش میکنن که سطح سوالات یکی باشه.مثلا اگه اینا 3 نوع سوال (آسون.متوسط.سخت)داشته باشن و همه سوالا رو توی این 3 دسته طبقه بندی کنن برای کنکور با کامپیوتر و نرم افزاری که برای تعیین سوالات در نظر گرفتن سوالارو انتخاب میکنن.

9. این کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یک استاد دانشگاه

بحث سیاسی ممنوع هستش . اینو به خاطر خودت گفتم چون بن میشی

11. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر خبر : (یاده مدرسه ی موشها افتادم )

اقا پیمان (تیمسار جکسون) که نامشان ماندگار باد فقط تا 5 اکتبر بن هستند

هیچ عجله ای هم مبنی بر استفاده از یوزر دیگری ندارند

در ضمن بهشون ظاهرا 3 بار تذکر داده شده ولی ایشان اسرار ورزیده اند

همگی سرافراز باشید

13. 6 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

بحث سیاسی ممنوع هستش . اینو به خاطر خودت گفتم چون بن میشی
    دوبار پست دادن هم ممنوع هستش .
    شوخی کردما.
    ولی جدا 1 سوال داشتم از جناب mirza اساسا هدف شما از این پست دادن ها چیه؟حرفای شما میتونه در جای خودش خیلی روش بحث بشه.ولی جاش اینجا نیست.

15. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي اكنون كه مي‌بينم دختري با هزاران اميد و آرزو و تكيه و توكل و با نقد عمر عزيز و شب‌زنده‌داري و به قول قديمي‌ها با دود چراغ خوردن، در رشته دلخواهش پذيرفته نمي‌شود، حال آنكه پسري با رتبه پایینتر بر همان صندلي تكيه مي‌زند، عرق شرم بر پيشاني‌ام
    یک استاد دانشگاه
    با تایید صحبت دوست بالاییمون اقا محمد و با نهایت شرمندگی و معذرت خواهی از بچه ها که جای حرفمون اینجا نیست ...
    خوندینش ویرایش میکنم

اقای میرزا ، اگر این حرف عزیزی بود و مستندش رو هم ارائه داده بود بر سر چشم .
    شما حرفهای همون استادی رو کپی کردی که در سایتش اون کارنامه ها رو با نواقصی که گفتم مقایسه کرده بود
    این نظر شخصیه منه :

برای حرف کسی که حرفش عینیت حق باشه ولی نتونه حرفش رو با منطق ارائه بده ارزشی قائل نیستم
    توجه کن گفتم حرفش عینیت حق باشه ، ولی باید خودش رو مسئول بدونه و با نهایت دقت و ظرافت و منطق
    حرفش رو اثبات کنه نه اینچنین تکیه بر بیان جملات احساسی و شور افرین و دارای نواقص منطقی بسیار.
    در پست قبلیم توضیح دادم نقص مقایسش کجا بود....

این اقا خودش برای نوشتن این مقاله قطعا دلایل قانع کننده ای رو دیده ...اگر دیده که چرا ارائه نداده؟(من نمیگم نیست میگم چرا ارائه نداده؟مقایسه ای که تو سایت کرده ناقصه)
    اگر هم ندیده کار اشتباهی کرده که این متن رو نوشته
    اینجوری ادم ها عادت میکنن کم کم نیازی به ارائه اثبات واسه حرفاشون نیست...

17. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به من بگن بمیر ولی نگن آهنگ گوش نکن
    به نکته ی ظریفی اشاره کردی!!! منم خودمو هلاک کردم تا امروز آهنگ گوش ندم!

راستی یکی از دوستام رشته ش تجربیه. مونده چه کتابی واسه زمین شناسی خوبه. نظر شما چیه؟
    ممنون

19. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •