تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 1211 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مسایلی که من رو به شک انداخته:

1- هیچ خبری از سوی کونامی مبنی بر انتشار دمو بازی منتشر نشده. (من سایت بازی و خود کونامی و پورتال دانلود کونامی رو نگاه کردم آخرین بروز رسانی در مورد PES 2010 مربوط به 16 سپتامبر یعنی همین دیروز بود که ربطی به دمو و انتشارش نداشت)
    2- دمو PES 2010 کمتر از یک گیگ هست. در حالیکه دمو PES 2009 بیش از یک گیگ بود
    3- قرار نبود به این زودی دمو بیاد تا حالا نشده بود 1 ماه قبل انتشار بازی دمو بیاد براش. و خبر های قبلی این نکته رو به ما می فهموند که تا قبل شروع مهر دمویی نخواهد اومد.
    4- لینک رسمی و تک لینک از سایت معتبر وجود نداره و فایل ها بر روی اف تی پی و تورنت و سایت های آپلود سنتر هستند.
    5- یک نفر که من گیم هام رو ازش می خرم گفت که این دمو نیست یه چیز دست ساز هست که از طرف کونامی نیست که من باهاش مخالفت کردم ولی حالا که فکرش رو می کنم شک و تردید هام زیاد شده.
    6- کاربرهای خارجی و نکته سنج گفته بودن درست عین 2009 هست فقط کمی بهبود پیدا کرده.
    7- خیلی از نظرات بر این مسئله دلالت می کنه که تعداد انیمیشن ها اونی نبود که قرار بود باشه.
    8- عکس هایی که از منوی دمو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی دمو چیزی غیر از اونهاست.

من دمو رو ندارم از کسانی که خدا وکیلی دانلود کردند خواهش می کنم از تمام قسمت های منو عکس بذارن چون اگه دمو رسمی و مورد تائید و کار خود کونامی باشه باید منوهاش هم شبیه منوهای بازی باشه که قبلا اسکرین شات های رسمی و تائید شده رو دیدیم
    Last edited by Spaniuly; 17-09-2009 at 21:50.

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه های عزیز تهرانی

هر کی دانلود کرده شنبه واسم رایت بزنه بیام بگیرم ازش
    پولش هم هر چی شد تقدیمش می کنیم

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ادیت........

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه سوال خیلی مهم ، این لینک ها همون لینک های رپید تو تاپیک زیره ؟ چون من دو تا پارت از اونا رو دانلود کردم ، می خوام بقیه رو از این بگیرم و خودتون بهتر میدونین که اگه دقیقا همون فایل ها نباشه آخرش extract نمیشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله،اینها لینکهای رپیدشیر هستند که روی سرور رپیدباز آپ شدن و قابلیت رزیوم دارند...

6. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من بازی دان کردم و الان 1 ساعتی هست دارم میرم به نظر من بازی خوب شده نمیشه فعالا گفت عالی چون به نظرم هنوز خیلی چیز ها به بازی که من در دمو دیدم اضافه نشده . خیلی از مشکلات بازی گرفته شده و من فعلا مشکلی ندیدم و گرافیک در حد واقعا قبولی بود و همچنین نور پردازی بازی (انیمشن هم به نظرم هنوز کامل اضافه نشده ) خوب کار شده متاسفانه من دسته نداشتم تا بینم قابلیت 360 اضافه شده یا خیر و کلا به چه شکل . در کل امسال سال عالی برای PES میدونم واقعا خیلی امسال با فعالیت بیشتری کار جلو برد و به همه نظرات بازیکنن احترام گذاشت و با این شیوه مشکلات بازی هم به خوبی حل شده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1- هیچ خبری از سوی کونامی مبنی بر انتشار دمو بازی منتشر نشده. (من سایت بازی و خود کونامی و پورتال دانلود کونامی رو نگاه کردم آخرین بروز رسانی در مورد PES 2010 مربوط به 16 سپتامبر یعنی همین دیروز بود که ربطی به دمو و انتشارش نداشت)
    3- قرار نبود به این زودی دمو بیاد تا حالا نشده بود 1 ماه قبل انتشار بازی دمو بیاد براش. و خبر های قبلی این نکته رو به ما می فهموند که تا قبل شروع مهر دمویی نخواهد اومد.
    4- لینک رسمی و تک لینک از سایت معتبر وجود نداره و فایل ها بر روی اف تی پی و تورنت و سایت های آپلود سنتر هستند.
    5- یک نفر که من گیم هام رو ازش می خرم گفت که این دمو نیست یه چیز دست ساز هست که از طرف کونامی نیست که من باهاش مخالفت کردم ولی حالا که فکرش رو می کنم شک و تردید هام زیاد شده.
    6- کاربرهای خارجی و نکته سنج گفته بودن درست عین 2009 هست فقط کمی بهبود پیدا کرده.
    7- خیلی از نظرات بر این مسئله دلالت می کنه که تعداد انیمیشن ها اونی نبود که قرار بود باشه.
    8- عکس هایی که که منو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی PES 2010 چیزی غیر از اونهاست.

من دمو رو ندارم از کسانی که خدا وکیلی دانلود کردند خواهش می کنم از تمام قسمت های منو عکس بذارن چون اگه دمو رسمی و مورد تائید و کار خود کونامی باشه باید منوهاش هم شبیه منوهای بازی باشه که قبلا اسکرین شات های رسمی و تائید شده رو دیدیم
    موند صفحه قبل مجبور شدم نقل قول کنم لطفا دقت کنید به این مسئله منتظر باز خورد هستم...

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

8- عکس هایی که که منو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی PES 2010 چیزی غیر از اونهاست.

100% تایید میشه.
    منم همینو می گم.
    آخه منوی رسمی که از کونامی اومده بود با این منو فرق داره!!!

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

از چه لینکی دان کردیسلام من بازی دان کردم و الان 1 ساعتی هست دارم میرم به نظر من بازی خوب شده نمیشه فعالا گفت عالی چون به نظرم هنوز خیلی چیز ها به بازی که من در دمو دیدم اضافه نشده . خیلی از مشکلات بازی گرفته شده و من فعلا مشکلی ندیدم و گرافیک در حد واقعا قبولی بود و همچنین نور پردازی بازی (انیمشن هم به نظرم هنوز کامل اضافه نشده ) خوب کار شده متاسفانه من دسته نداشتم تا بینم قابلیت 360 اضافه شده یا خیر و کلا به چه شکل . در کل امسال سال عالی برای PES میدونم واقعا خیلی امسال با فعالیت بیشتری کار جلو برد و به همه نظرات بازیکنن احترام گذاشت و با این شیوه مشکلات بازی هم به خوبی حل شده است
    از چه لینکی دان کردی
    Last edited by Vahidking.75; 17-09-2009 at 21:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

آقا كسي يه لينك قابل اعتماد نداره
    ما كه مرديم
    حالا كه با هزار زحمت تونستم اينترنت گير بيارم اين بلا سرمون اومده

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

8- عکس هایی که از منوی دمو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی دمو چیزی غیر از اونهاست.

نه آرمین جان اینطور نیست امروز رسما خبر انتشار دمو از سوی کونامی تایید شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •