مسایلی که من رو به شک انداخته:
1- هیچ خبری از سوی کونامی مبنی بر انتشار دمو بازی منتشر نشده. (من سایت بازی و خود کونامی و پورتال دانلود کونامی رو نگاه کردم آخرین بروز رسانی در مورد PES 2010 مربوط به 16 سپتامبر یعنی همین دیروز بود که ربطی به دمو و انتشارش نداشت)
2- دمو PES 2010 کمتر از یک گیگ هست. در حالیکه دمو PES 2009 بیش از یک گیگ بود
3- قرار نبود به این زودی دمو بیاد تا حالا نشده بود 1 ماه قبل انتشار بازی دمو بیاد براش. و خبر های قبلی این نکته رو به ما می فهموند که تا قبل شروع مهر دمویی نخواهد اومد.
4- لینک رسمی و تک لینک از سایت معتبر وجود نداره و فایل ها بر روی اف تی پی و تورنت و سایت های آپلود سنتر هستند.
5- یک نفر که من گیم هام رو ازش می خرم گفت که این دمو نیست یه چیز دست ساز هست که از طرف کونامی نیست که من باهاش مخالفت کردم ولی حالا که فکرش رو می کنم شک و تردید هام زیاد شده.
6- کاربرهای خارجی و نکته سنج گفته بودن درست عین 2009 هست فقط کمی بهبود پیدا کرده.
7- خیلی از نظرات بر این مسئله دلالت می کنه که تعداد انیمیشن ها اونی نبود که قرار بود باشه.
8- عکس هایی که که منو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی PES 2010 چیزی غیر از اونهاست.
من دمو رو ندارم از کسانی که خدا وکیلی دانلود کردند خواهش می کنم از تمام قسمت های منو عکس بذارن چون اگه دمو رسمی و مورد تائید و کار خود کونامی باشه باید منوهاش هم شبیه منوهای بازی باشه که قبلا اسکرین شات های رسمی و تائید شده رو دیدیم