چرا ديگه كسي تم هاي جديد و بازي قرار نميده....
كم كم دارين خسته ميشين يا وقت نميكنين؟؟؟؟؟؟؟![]()
چرا ديگه كسي تم هاي جديد و بازي قرار نميده....
كم كم دارين خسته ميشين يا وقت نميكنين؟؟؟؟؟؟؟![]()
آقا من این گوشی رو دارم هرچی 3gp و mp4 توش میریزم هیچکدوم رو پخش نمی کنه
چیکار کنم ؟
با چه نرم افزاری کانورت کنم پخش کنه ؟
با اين نرم افزار
Video Convert Master 7.9.0.4
دم دست ترين برنامه همين jet audio خودمونه.روي 240 در 400 يا 240 در 320 با bitrate حد اكثر تا 500
من یه مشکلی با این گوشی دارم:
قبلا k750 داشتم،هر فایلی میخواستم میتونستم با گوشی دانلود کنم (فرمتش مهم نبود)اما این گوشی با مرورگر خودش فقط فرمتهایی که گوشی پشتیبانی میکنه را میشه دانلود کرد (مثلا وقتی zip یا rar میزنم پیغام میده Unsupported Format,Cannot save)
ولی با مرورگرهایی مث اپرا مینی،Uc و ... میشه هر فرمتی را دان کرد ولی بازم یه مشکل وجود داره
.موقعی که با این مرورگرها میخوام دانلود کنم فایلها را فقط میتونن رو حافظه داخلیی ذخیره کنن واسه همین فایل با حجم بالای 47.5 مگ نمیتونم دانلود کنم با وجود اینکه مموری 2 گیگ دارم روی گوشی!
راه حل این مشکل چیه؟![]()
Last edited by behnamrizi; 30-09-2010 at 11:09.
هيچ كاري نميشه كرد. چون وقتي يه فايلي رو دان ميكنه ميريزه توي فولدر مخصوصش اگه هم نميشناسه فرمتشو معمولا ميريزه توي فولدر other. فايل 47 مگي رو ميخواي با گوشي دان كني؟خوب وصلش كن به پي سي
مگه اين گوشي تم هم داره؟؟؟
مسئله اینجاست که اگه فرمت رو نشناسه اصلا دانلود نمیکنه. اگه نه واسه من مهم نیست توی چه پوشه ای بریزه!هيچ كاري نميشه كرد. چون وقتي يه فايلي رو دان ميكنه ميريزه توي فولدر مخصوصش اگه هم نميشناسه فرمتشو معمولا ميريزه توي فولدر other
آره-من عادت داشتم فایلهای بالای 50 مگ را شب که میخواستم بخوابم با k750 میداشتم دان شه و میخوابیدم صبح که بیدار میشدم تموم بود! اونجوری pc شب تا صبح بالای سرم قار قار نمیکنه!فايل 47 مگي رو ميخواي با گوشي دان كني؟ خوب وصلش كن به پي سي![]()
اره اما واسه نصبش بايد از هفت خان رستم بگذري
اينو كه متوجه شدم. منظور در مواقعي بود كه از يه مرورگر ديگه استفاده ميكني.
چه كاريه اخه. خوب توي پي سي از يه دانلود منجر استفاده كن وقتي كه دان تموم شد سيستمو خاموش كنه
Last edited by S_ALI_A; 30-09-2010 at 16:16.
آحه اینطور به Pc فشار میاد!
به هر حال ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)