دوست من....بی ماشینی مشکله ..خصوصا اگه پای خانواده در میون باشه.....
بهتره پولتون رو یه تیبا ثبت نام کنین.گرون هم نخریدین.30 تا 40 روز هم بی ماشینی قشنگ همگی تنبیه می شین !که زودتر تصمیم بگیرین!!!!(شوخی)
دوست من....بی ماشینی مشکله ..خصوصا اگه پای خانواده در میون باشه.....
بهتره پولتون رو یه تیبا ثبت نام کنین.گرون هم نخریدین.30 تا 40 روز هم بی ماشینی قشنگ همگی تنبیه می شین !که زودتر تصمیم بگیرین!!!!(شوخی)
یعنی حال کردم... کاش شبای قدر به زمستون میخورد
رفتیم بیرون از بس شلوغ بود دقیقا یک ساعت و نیم منتظر ماشین بودیم بعدش یه مسیری رو پیاده اومدیم تا یه ماشین گیرمون اومد. گفتم الان یه 131 اگه داشتم خونه خواب بودیم
سایپا که ثبت نام فروش فوری نداره که ؟ من هر چی تو سایتشون گشتم نبود. با چه قیمتی و چند روزه تحویل میده؟ لینک بدی ممنون میشم
فعلا چون زمزمه گران کردن قیمت کارخونه ای خودروها هست فروش فوری ها بسته شده است ، مگر اینکه بگردید در نمایندگی ها از محل امانی اگر موجود باشد بتونید خرید کنید. فکر می کنم از محل امانی بتونید سایپا 131 یا 132 گیر بیارید ولی تیبا بعید میدونم گیرتون بیاد. حالا هرچه زودتر سعی خود را بکنید و نمایندگی ها را سر بزنید که احتمال داره بزودی قیمت های افزایش داشته باشد.
تو سایت اطلاعی ندارم .ولی نمایندگی ها که داشتن !!!!!خودم تازه ثبت نام کردم....
تحویل فوریشون یعنی 1 ماهه .قطعا تیبا بیشتر از یک ماه ولی پراید رو تقریبا به موقع می دن......بجنب تا اینم نبستن
دوستان من میخوام یک تیبا sx ثبت نام کنم . فقط چیزایی که اینجا خوندم من رو دودل کرده! این مشکل امپر بنزین هنوز هم پا برجاست ؟ یا حلش کردن
؟ بنظرتون میصرفه بگیرم؟ اخه ماشین اولم هم هست یکم حساسم .
راستی این جریان بدنه که میگن رنگش ضعیف هست و سریع رنگش میره واقعیت داره؟ ادم یه چیزایی تو این تاپیک میبینه که شاخ در میاره.
خواهشا تمام بدیهاشو بگین تا انتخاب خوبی داشته باشم!!
Last edited by hasanoooooooo; 17-08-2012 at 12:05.
آمپر بنزین که مشکل خاصی نیست، تا حدودی کم میشه مشکلش
در مورد رنگ. تمام خودروهای ایرانی مثل هم هستن
چون جدید هست توقعات از این ماشین زیاده.
فراموش نکن که قیمتش 13 میلیونه نه 23 میلیون
یه سری ایرادهای مونتاژی داره که اونم مثل تمام ماشینای ایرانی هست. پرشیای صفر اشنامون گرفت دراش ریگلاژ نبودن. در شاگرد از داخل باز نمیشد و ...
دوستمون zimka_14162 همه موارد را فرمودند ولی خاص مورد هایی که فرمودید عرض کنم که آمپر پنزین اصلا مورد خاصی نیست و با آپدیت ECU خودرو و یا بازگزاشتن سوییچ در زمان سوخت گیری حل می شود. در مورد رنگ هم مثل همه خودروهای دیگر تولید ایران هست و فرقی نداره و اینجوری هم نیست که دست بکشی رنگش بره (این دیگه خیلی اغراق شده )
در تولید های امسال خیلی از ایرادات رفع شده و شاید بیشترین مشکلی که به چشم میاد جنس بد تجهیزات داخلی مثل رودری ها و جلو داشبورد هست که به راحتی خش بر میداره و هیمنطور عیوب مونتاژی مثل شل بودن پیچی و ...
ولی در کل با قیمت ماشین و نسبت به قیمت سایر خودروهای فعلی کاملا به صرفه هست.
دوستان انگار کمبود تیبا شده.....زودترین تحویلش برای ابانه....تازه گفته شده قیمتش به 15تومان هم میرسه......
اقا من در مورد تیبا شندیم که موتورش مشکل اساسی داره و گاهی اوقات حتی باعث ایجاد حادثه هم میشه - این درسته - دوستانی که دارن تا حالا با همچین مشکل جدی تو موتور برخورد کردن - مثلا یهو وسط اتوبان موتور ماشین از کار بیفته - نشه کنترلش کرد - همچین چیزی هست - من اینا رو از یکی شنیدم - نمیدونم راسته یا نه
اولا اولین باره یه همچین چیزی می شنوم.از کار بیفته آخه چرا؟گیریم اصلا خاموش بشه....چه اتفاقی میوفته؟کمی تسلط داشته باشی ماشین رو راحت می تونی به کنار هدایت کنی مثل زمانی که بنزین تموم می کنی.....
نشه کنترلش کرد؟یعنی خودش گاز بخوره؟کبری11؟
نه یه همچین چیزی عمومیت نداره.ممکنه تو خودروئی مشکلی پیش بیاد ولی مختص همه ماشینهاست و نه فقط تیبا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)