تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 381 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا اول به من بگو اون کابل رو از کجا خریدی ، آدرس دقیق بده ، قربون دستت...
    کیفیتش چجوری خوبه ؟ تصویر کامله ؟ و...؟[/QUOTE]

از پاساژ علا الدین طبقه زیر زمین همین که از پله برقی میری پایین مغازه دوم یا سوم سمت چپ من خریدم 15 تومن
    ولی ظاهرا بچه ها 8 تومن هم خریدن .
    کیفیتش که توی tv صفحه کامل هست ولی نمیدونم مال من مشکل داره یا کلا اینطوری چون مال من وقتی وصل میشه ماوس خوب کار نمیکنه و هی میپره

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یعنی مثلا میشه باهاش فیلم دید راحت با کیفیت ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بچه ها چند تا سوال داشتم
    1- برنامه هايي كه در todey ظاهر ميشوند در امنيا چطوري بايد در صفحه اول ظاهرش كرد ؟
    مثلا برنامه هاي بلوتوث البته عده اي و برنامهاي كه ميشه باهاش مثل كامپيوتر گوشي را خاموش و ريستارت كرد
    2- موقع كاليبره كردن صفحه در قسمت كاليبره مراحل تموم نميشه
    مجبور ميشم دستي ريستارت كنم
    چندين بار هارد ريست كردم درست نشد اينو بايد چيكار كرد ؟
    3- در قسمتي كه ميخواهيم sms بفرستيم نام و ... هست اونجا هيچي ديده نميشه
    البته نوشته ميشه و سند هم ميشه ولي چيزي ديده نميشه
    اينو فكر كنم با يك فارسي ساز كه نصب كرده بودم بعد از اون اين مشكل بوجود اومد
    4- چندين نوع فارسي ساز براي امنيا هست كه همشون هم يه ايراد دارند آخرش كدوم بهتره ؟
    5- فعلا ويندوز اصلي گوشي هست و شايد نياز به تعويض رام داشته باشه و چون حدث ميزنم مشكل 2 حل نشه احتمال اينكه زام را عوض كنم زياد ميشه شما كدوم رام را پيشنهاد ميكنيد؟ البته ترجيحا رام اصلي باشه كه بدون مشكل خاص باشه

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

سلام.

یادت که نرفته باید جایی باشی که زیر سقف نباشی؟ وقتی برنامه رو ران میکنی و شکسپت صفحه اول رو میزنی میری تو یه صفحه که سمت چپ بالا یک انتن داری وقتی سبز شد برو تو قسمت نقشه و 7 بار زوم کن نقشه میاد.
    نوشته NO MAP

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.
    احتمالا" نقشه رو کرک نکردی یا اگر کردی درست انجام نشده.تو قسمت جی پی اس همین قسمت پاکت پی سی من برنامه کامل رو با یک فایل راهنما گذاشتم ار اونا میتونی استفاده کنی اگر دیدی درست نمیشه بگو فایلهای کرکش رو برات بسازم Email کنم.
    در آخر هم اگر دیدی نشد شما که تهرانی منم تهرانم قرار میزاریم مشکل رو با هم حل میکنیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اقا یه چند تا مشکل داشتم بی زحمت جواب بدین ممنون میشم مخصوصا اولیش : 1 -مهمترین مشکلی که هر کسی همون اول باهاش مواجه میشه باتری گوشیه .باتریش در حالت اولیه خیلی ضعیفه البته تو پستای قبلی دوستان گفتن با اپدیت فریمویر به مدل جدیدتر باتری خیلی خیلی بیشتر دوام میاره پس اگه میشه فایل اپدیتی رو که از همه بیشتر باتری رو نگه میداره والبته عوارض جانبی رو هم لطفا بگین ( مثلا : همه ی فایلام پاک میشه ..صفحه کم نور میشه ...برای کیبورد فارسیم مشکل ایجاد میکنه ...رزلوشن میاد پایین ...کند میشه و...) تا ببینم ارزش داره آپ کنم یا اگه بر عکس چیزی رو اضافه میکنه بگین هم ممنون میشم . البته من روش آپدیت رو بلد نیستم پس اگه فایل رو بزارین و روش رو نگین هیچ فایده ای نداره . ضمن اطلاع من ویندوز 7 رو کامپیوترم نصبه و Device Center ; Device Hand book هم رو PC نصب کردم. 2-آیا روشی هست که بدون استفاده از سیم کارت و وای-فای به اینترنت وصل شد مثلا کامپیوتر به اینترنت وصل باشه و شما با وصل کردن گوشی به کامپیوتر بتونی گوشی رو به اینترنت وصل کنی 3-من که تو تهران بودم GPS گارمین نقشه ی کامل شهر تهرانو میاورد بعد که اومدم شهر خودمون منو تو یه سری جاده هایه بی نام نشون میده البته مو قعیت من از لحاظ ایران درسته ولی نقشه شهر مونو نمیاره . باید نقشه رو از اینتر نت بگیرم ؟ ..... .....

سلام.

در مورد باطر ی مشکل کم کم حل میشه به زمان نیاز داره.در مورد آپدیت شما باید رام گوشی رو عوض کنی و به a5 تغییرش بدی در کاهش مصرف باطری موثره اما تمام چیزهایی که رو حافظه داخلی گوشی هست پاک میشه(منظور حافظه 8 یا 16 گیگ نیست).
    در مورد وصل به اینترنت از طریق کامپیوتر هم بله میشه.شما وقتی از طریق اکتیو سینک با کامپیوترتون سینک میشید گوشیتون به اینترنت وصل میشه کافیه بروزر روی گوشی رو باز کنید و ادرس سایت رو وارد کنید.
    در مورد نقشه های گارمین ,برای تعداد محدودی از شهرهای بزرگ با اطلاعات کامل هست شما بفرمایید کدوم شهرید اگر نقشه بود خدمتتون عرض کنم که نقشه داره یا نه.(واسه گارمین).

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من تقریبا 3 هفته پیش این گوشی رو گرفتم و مثل خیلی از دوستان همون مشکل باتری رو دارم . البته وقتی اومدم این تاپیک رو دیدم یکمی امیدوار شدم چون فکر میکردم فقط مال خودم این مشکل رو داره.روزای اول صبح شارژ میکردم شب نشده تموم بود.الان با استفاده ی متوسط به 24 ساعت رسیده ولی بازم فکر نمیکنم نرمال باشه. از دوستانی که این مشکل رو داشتن و حل شده خواهش میکنم راهنمایی کنن . یا آدرسشو بدین خودم میخونم . ممنون

سلام.
    به زمان بیشتری نیاز داره تا ایده ال بشه.

داره خودمونی میشه vidas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

بهترین آپدیتی که واسه امنیا اومده چیه ؟ لطفا راهنمایی کنین و اگه ممکنه لینک دانشو بزارین .ماله من jvhi2 هست.راستی تاچشم یکم ضعیفه .با آپدیت درست میشه ؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بهترین آپدیتی که واسه امنیا اومده چیه ؟ لطفا راهنمایی کنین و اگه ممکنه لینک دانشو بزارین .ماله من jvhi2 هست.راستی تاچشم یکم ضعیفه .با آپدیت درست میشه ؟
    یکم ضعیف یعنی چی؟ دقیق بگو لطفا؟

داره خودمونی میشه vidas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

یکم ضعیف یعنی چی؟ دقیق بگو لطفا؟
    یعنی نسبت به i900 که دوستم داره حساسیتش کمتره. باید بیشتر فشار بدم تا عمل کنه
    رام خوبم اگه سراغ داشتین مارو بی نسیب نزارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •