اقا یه چند تا مشکل داشتم بی زحمت جواب بدین ممنون میشم مخصوصا اولیش : 1 -مهمترین مشکلی که هر کسی همون اول باهاش مواجه میشه باتری گوشیه .باتریش در حالت اولیه خیلی ضعیفه البته تو پستای قبلی دوستان گفتن با اپدیت فریمویر به مدل جدیدتر باتری خیلی خیلی بیشتر دوام میاره پس اگه میشه فایل اپدیتی رو که از همه بیشتر باتری رو نگه میداره والبته عوارض جانبی رو هم لطفا بگین ( مثلا : همه ی فایلام پاک میشه ..صفحه کم نور میشه ...برای کیبورد فارسیم مشکل ایجاد میکنه ...رزلوشن میاد پایین ...کند میشه و...) تا ببینم ارزش داره آپ کنم یا اگه بر عکس چیزی رو اضافه میکنه بگین هم ممنون میشم . البته من روش آپدیت رو بلد نیستم پس اگه فایل رو بزارین و روش رو نگین هیچ فایده ای نداره . ضمن اطلاع من ویندوز 7 رو کامپیوترم نصبه و Device Center ; Device Hand book هم رو PC نصب کردم. 2-آیا روشی هست که بدون استفاده از سیم کارت و وای-فای به اینترنت وصل شد مثلا کامپیوتر به اینترنت وصل باشه و شما با وصل کردن گوشی به کامپیوتر بتونی گوشی رو به اینترنت وصل کنی 3-من که تو تهران بودم GPS گارمین نقشه ی کامل شهر تهرانو میاورد بعد که اومدم شهر خودمون منو تو یه سری جاده هایه بی نام نشون میده البته مو قعیت من از لحاظ ایران درسته ولی نقشه شهر مونو نمیاره . باید نقشه رو از اینتر نت بگیرم ؟ .....
.gif)
.....